mychaaaaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj tez się nie odezwała... Może Iza też się przemalowała na róż, żeby pasować do farbowanego Buenosa :eviltong: Quote
Matyk Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 hehe farbowanego?? czy ja o czymś nie wiem?? :p chyba za długo chory byłem Quote
Iza. Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Asiaczek napisał(a):A ja pożądam fotek Belluni:) Bardzo proszę... Pzdr. Asiu, fotki Belli będą, ale dopiero w weekend :p Matyk napisał(a):Oj Izka pogniewamy się hehe ode mnie to się chce zdjęcia a samej to co?? już wstawiać ! :) Proszę Ty dłużej zdjęć nie wstawiłeś więc wiesz nie podskakuj :diabloti: Jaga. napisał(a):ahahahaha.... no może coś w tym jest bo zdjęć jak nie było tak nie ma Taaa jasne jasne :lol: plinka napisał(a):ejjj a fotek ze spaceru to nie ma? ;-) Nie zabrałam Buenoska na spacerek, byłam sama więc nie mam fotek :eviltong: Izabela124. napisał(a):Iza, gdzie zniknęłaś? Asiaczek napisał(a):Dzisiaj tez się nie odezwała... Pzdr. Mam mniej czasu na dogo ostatnio, cały tydzień teraz matury próbne i choć trochę muszę zajrzeć do książek przed nimi ;) mychaaaaa napisał(a):Może Iza też się przemalowała na róż, żeby pasować do farbowanego Buenosa :eviltong: Nieeeee! Hahaha ja i róż ? to nierealne :evil_lol::evil_lol: Matyk napisał(a):hehe farbowanego?? czy ja o czymś nie wiem?? :p chyba za długo chory byłem Jak ktoś choruje non stop to trudno żeby coś wiedział :p:eviltong: Quote
plinka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Iza. napisał(a): Nie zabrałam Buenoska na spacerek, byłam sama więc nie mam fotek :eviltong: yyyyy :hmmmm: na spacer psi bez psa? :???: Quote
Iza. Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 plinka napisał(a):yyyyy :hmmmm: na spacer psi bez psa? :???: Buenos miała malutkie problemy zdrowotne ;) Quote
plinka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 aha ;) myślałam że co innego wymyśliłaś :P a jak relacje Buenos-Bella? Quote
Iza. Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 plinka napisał(a):aha ;) myślałam że co innego wymyśliłaś :P a jak relacje Buenos-Bella? Cóż ja mogłam wymyślić :P Duuuużo lepiej! Buenos chce się z bellunią bawić, ale małpa go ignoruje, nawet już się nie żrą przy miskach :lol: Quote
plinka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 no to fajnie :) ejjjj zauważyłyście? Iza tu ZAGLĄDA i mi odpisuje :-o [FONT=Times New Roman]żeby jeszcze fotki dodała[/FONT] :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='plinka'][FONT=Times New Roman]żeby jeszcze fotki dodała[/FONT] :evil_lol: nierealne :eviltong: Quote
Iza. Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='plinka']no to fajnie :) ejjjj zauważyłyście? Iza tu ZAGLĄDA i mi odpisuje :-o [FONT=Times New Roman]żeby jeszcze fotki dodała[/FONT] :evil_lol: Dla Ciebie zawsze :loveu: :loveu: :diabloti: [quote name='mychaaaaa']nierealne :eviltong: W weekend po praniu coś wstawię, brudnego śmierdzącego mopa nie chcieli byście widzieć :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Iza. napisał(a):Nieeeee! Hahaha ja i róż ? to nierealne :evil_lol::evil_lol: A mi się wydaje, że całkiem róż by do Ciebie pasował :diabloti: hihihi Quote
plinka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 :loveu: :eviltong: Iza. napisał(a):W weekend po praniu coś wstawię, brudnego śmierdzącego mopa nie chcieli byście widzieć :evil_lol: to mówisz że przed swoim monitorem bym czuła ten smród? :roll: :evil_lol: Quote
Iza. Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 mychaaaaa napisał(a):A mi się wydaje, że całkiem róż by do Ciebie pasował :diabloti: hihihi Oj no miałabym pewne wątpliwości :diabloti: plinka napisał(a)::loveu: :eviltong: to mówisz że przed swoim monitorem bym czuła ten smród? :roll: :evil_lol: jasne że byś czuła, no chyba że masz zepsuty monitor :P Wstawiam jedno zdjęcie na zachętę :diabloti: Moj ryjek najukochańszy :loveu: :loveu: Quote
Iza. Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Włoski z duuża ilości odżywki, więc wyglądają nie najfajniej ;) Dumny z nowej obrózki :evil_lol: Quote
Cienka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Kurde mnie by pewnie po pierwszym tygodniu zmęczyło dbanie o długowłosego psa. Jestem dość leniwa i niesystematyczna a im jestem starsza tym jest gorzej. Iza szacun za cierpliwość w dbaniu o syneczka i właściwie dla wszystkich którzy mają długowłose psiaki:evil_lol: Quote
Iza. Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Cienka napisał(a):Kurde mnie by pewnie po pierwszym tygodniu zmęczyło dbanie o długowłosego psa. Jestem dość leniwa i niesystematyczna a im jestem starsza tym jest gorzej. Iza szacun za cierpliwość w dbaniu o syneczka i właściwie dla wszystkich którzy mają długowłose psiaki:evil_lol: Ja te jestem okropnie leniwa! Ale jakoś wszelkimi siłami potrafię się zmobilizować żeby synka wyprać i wysuszyć :lol: A w ogóle to się focham!! Wszyscy domagają się fotek a jak wstawię to skomentowały 3 osoby!! Więcej juz nic nie wstawię!!!! :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ryjek boski :loveu: komentujemy, komentujemy :evil_lol: nie pospieszaj nas :D wstawiaj wiecej fotek! Quote
Cienka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Moje lenistwo przekłada się na sposób urządzania mojego domu:evil_lol: czyli eliminacja wszystkiego na czym zbiera się kurz (żadnych figurek, pierdółek itp). Nawet panele wybrałam takie, że nawet jak ich miesiąc nie umyje bo mi się nie chce to i tak nie widać:diabloti: (nawet ubłoconych psich łapek). Tylko łazienka jest wyjątkiem ale tego miałam świadomość przed i się z tym pogodziłam w imię oryginalności. Quote
psyja Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ...bo 3 foty to za mało żeby komentować...:diabloti: obróżka piękna, syneczek też niczego sobie :D:diabloti: mhihihi Quote
mychaaaaa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Iza, a Buenos ma taki rdzawy pyszczek naturalnie czy od łez? :eviltong: Uwielbiam Buenoska :loveu: słodziak :) Quote
Iza. Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):ryjek boski :loveu: komentujemy, komentujemy :evil_lol: nie pospieszaj nas wstawiaj wiecej fotek! Oooo Anusia jak ja Ciebie dawno nie widziałam :loveu: :loveu: Zaraz coś jeszcze wstawię :razz: Cienka napisał(a):Moje lenistwo przekłada się na sposób urządzania mojego domu:evil_lol: czyli eliminacja wszystkiego na czym zbiera się kurz (żadnych figurek, pierdółek itp). Nawet panele wybrałam takie, że nawet jak ich miesiąc nie umyje bo mi się nie chce to i tak nie widać:diabloti: (nawet ubłoconych psich łapek). Tylko łazienka jest wyjątkiem ale tego miałam świadomość przed i się z tym pogodziłam w imię oryginalności. Ja tez pierdół na szafkach nie lubię, wszystko musze mieć pochowane do pudełek czy szafek, moja mam strasznie się na mnie wkurza jak cos sprzątam w domu, bo później nic nie może znaleźć :evil_lol: Mam jedynie słabość do swojej kolekcji aniołów, mam ich już koło 60 i wszystkie na pułkach stoją :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Słiiit focie ha ha :loveu::loveu::loveu::loveu: My tu z Buenoskiem tęsknimy za Tobą :-( psyja napisał(a):...bo 3 foty to za mało żeby komentować...:diabloti: obróżka piękna, syneczek też niczego sobie :D:diabloti: mhihihi Jakie mało :mad::mad::diabloti: Obróżka i mi się podoba :diabloti: A co do syneczka to chyba nie muszę się wypowiadać, wiadomo że najcudowniejszy na świecie :loveu: mychaaaaa napisał(a):Iza, a Buenos ma taki rdzawy pyszczek naturalnie czy od łez? :eviltong: Uwielbiam Buenoska :loveu: słodziak Ej nikt miał nie zauważyć zacieków :mad::mad::diabloti: To od łezek niestety, mamy z tym okropny problem :shake: Myślę że i on Ciebie będzie uwielbiał :razz::eviltong: Quote
Iza. Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Dwa przygłupki :diabloti: No księżniczka Bella - specjalnie dla Asiaczka ;) Przygotowana do ataku :P Quote
Recommended Posts