Iza. Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Feigned']no własnie chyba się załapie jeszcze na szczeniaki, 4 grudnia się urodził to policz :cool3: mi wychodzi że 9 jeszcze[/QUOTE] No to jak 9 to już młodziez ;P [quote name='agaciaaa']Dzięki za spacerek :loveu: Jak tam poszukiwania kleszczy? Ja znalazłam jeszcze jednego we włosach i jednego na Sarze :scared:[/QUOTE] Ja też dziękuję :loveu: :loveu: Ja nic już nie znalazłam na szczęście, ale schiza niezłego mam ;P Quote
Feigned Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 jesoo ja nie wiem, myślę jedno a piszę drugie :lol: będzie miał chyba między 8 a 9 m-cy, tak mi wychodzi jakieś foty są ? :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Iza.']Ja też dziękuję :loveu: :loveu: Ja nic już nie znalazłam na szczęście, ale schiza niezłego mam ;P[/QUOTE] To dobrze, że chociaż Ty już nie miałaś nic ;) Ja cały czas zeschizowana jestem, przed chwilą czytałam o boreliozie haha. Nawet ubrania trzepałam nad wanną, nie zauważyłam, żeby coś wyleciało ale mama później znalazła jeszcze jednego łażącego po wannie :shake: Quote
Iza. Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Feigned']jesoo ja nie wiem, myślę jedno a piszę drugie :lol: będzie miał chyba między 8 a 9 m-cy, tak mi wychodzi jakieś foty są ? :cool3:[/QUOTE] Nie wiem już ;p no ale chyba będzie miał 8 i troche czyli załapiecie się na szczeniaki Są, są nawet sporo :cool3: [quote name='agaciaaa']To dobrze, że chociaż Ty już nie miałaś nic ;) Ja cały czas zeschizowana jestem, przed chwilą czytałam o boreliozie haha. Nawet ubrania trzepałam nad wanną, nie zauważyłam, żeby coś wyleciało ale mama później znalazła jeszcze jednego łażącego po wannie :shake:[/QUOTE] Weź brrrr moje ciuchy już w pralce sie piorą, nie mogłam ich w łazience zostawić:roll::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Iza.']Weź brrrr moje ciuchy już w pralce sie piorą, nie mogłam ich w łazience zostawić:roll::evil_lol:[/QUOTE] Ja ciągle czuję, że coś po mnie łazi :placz: Quote
Iza. Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Feigned']też mi się tak wydaje właśnie :lol: to dawaaaj![/QUOTE] Nie chce mi się ;P [quote name='agaciaaa']Ja ciągle czuję, że coś po mnie łazi :placz:[/QUOTE] Weź nic nie mów, masakra jakas :placz: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 ja bylam ostatnio nad woda i 2 po mnie lazily, tez mialam pozniej schize i sie co chwile ogladalam:/ ale nie mialam zadnego wbitego:/ porazka nie nawidze kleszczy, po co to wogole istnieje! stwierdzilam ze jak bede gdzies wyjezdzala bede sie psikala frontlinem :D Quote
agaciaaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Iza.']Weź nic nie mów, masakra jakas :placz:[/QUOTE] No naprawde, jakiś wysyp straszny tych wstrętnych krwiożerczych bestii :shake: Dawaj lepiej foty, to może mi kleszcze sprzed oczu w końcu znikną :evil_lol: [quote name='*anusia&ajlu*']stwierdzilam ze jak bede gdzies wyjezdzala bede sie psikala frontlinem :D[/QUOTE] Haha, ja dziś się chciałam Fiprexem kropić :evil_lol: Quote
Iza. Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ja bylam ostatnio nad woda i 2 po mnie lazily, tez mialam pozniej schize i sie co chwile ogladalam:/ ale nie mialam zadnego wbitego:/ porazka nie nawidze kleszczy, po co to wogole istnieje! stwierdzilam ze jak bede gdzies wyjezdzala bede sie psikala frontlinem :D[/QUOTE] Strasznie z tymi kleszczami, a miałam nadzieje, że p takiej zimie będzie ich mniej :shake: [quote name='agaciaaa']No naprawde, jakiś wysyp straszny tych wstrętnych krwiożerczych bestii :shake: Dawaj lepiej foty, to może mi kleszcze sprzed oczu w końcu znikną :evil_lol: [/QUOTE] blech fuuu do lasu to ja nie zajde przez najbliższy czas na pewno. hahaha wiesz, ze tak skopiowałaś fotki, że ja ich nie mam? :evil_lol: Czyli Ty musisz wstawiać :diabloti: Quote
agaciaaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Iza.']blech fuuu do lasu to ja nie zajde przez najbliższy czas na pewno. hahaha wiesz, ze tak skopiowałaś fotki, że ja ich nie mam? :evil_lol: Czyli Ty musisz wstawiać :diabloti:[/QUOTE] Ja też :roll: No nie piernicz, że wycięłam zamiast skopiować :splat: Przez te kleszcze na mózg mi padło :shake: :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 no to ja czekam na fotki:D ciekawe czy jakbym sie spsikala na kleszcze takim srodkiem, czy to by zadzialalo na czlowieku;) Quote
Bewarka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 O ja :-o Serio macie taką masakre z tymi kleszczami? Ja jeszcze psów nie zabezpieczyłam [:oops:] a Nika w ogóle nie ma, Miśka raz na jakiś czas złapie. [URL]http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/S9RnVKczf1I/AAAAAAAAMaM/vFMITS-s93E/DSCF1257.JPG[/URL] :loveu: :iloveyou: Quote
Iza. Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='agaciaaa'] No nie piernicz, że wycięłam zamiast skopiować :splat: Przez te kleszcze na mózg mi padło :shake: :evil_lol:[/QUOTE] Przez te kleszcze, więc Ci wybaczam :evil_lol: podeślij mi kilka choć zdjęć na meila albo wrzuć tu :eviltong: [quote name='*anusia&ajlu*']no to ja czekam na fotki:D ciekawe czy jakbym sie spsikala na kleszcze takim srodkiem, czy to by zadzialalo na czlowieku;)[/QUOTE] Słyszysz Agacia, Anusia chce foty :diabloti: [quote name='Bewarka']O ja :-o Serio macie taką masakre z tymi kleszczami? Ja jeszcze psów nie zabezpieczyłam [:oops:] a Nika w ogóle nie ma, Miśka raz na jakiś czas złapie. [URL]http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/S9RnVKczf1I/AAAAAAAAMaM/vFMITS-s93E/DSCF1257.JPG[/URL] :loveu: :iloveyou:[/QUOTE] Oj mamy mamy masakre, ja jeszcze czegos takiego nie widziałam a mieszkam prawie w lesie :shake: Quote
agaciaaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Wrzucam na photobucket takie jakie są, nie zmniejszam ani nic takiego ;) Trochę to potrwa, ale przynajmniej nie będę miała dużo klikania, zaznaczam 50 i się ładują. Wyślę Ci linka do albumu jak się pierwsza tura załaduje. Pasuje? ;) Bo na maila to za dużo pieprzenia się :lol: Quote
Iza. Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='agaciaaa']Wrzucam na photobucket takie jakie są, nie zmniejszam ani nic takiego ;) Trochę to potrwa, ale przynajmniej nie będę miała dużo klikania, zaznaczam 50 i się ładują. Wyślę Ci linka do albumu jak się pierwsza tura załaduje. Pasuje? ;) Bo na maila to za dużo pieprzenia się :lol:[/QUOTE] Znaczy nie lubisz się pieprzyć ? :diabloti: OK, ok moze być i tak :cool3: Quote
agaciaaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Iza.']Znaczy nie lubisz się pieprzyć ? :diabloti: OK, ok moze być i tak :cool3:[/QUOTE] Jesoo dzieciaku o czym Ty myślisz :shake: :diabloti: No nie przepadam, ja w ogóle rzadko pieprzu używam :evil_lol: To dobrze, bo mi głupio że Ci te foty ukradłam :evil_lol: a tak to będziesz miała wszystkie w oryginale a przy okazji ja nie będę musiała wybierać, zmniejszać i tu wstawiać :diabloti: Quote
Iza. Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='agaciaaa']Jesoo dzieciaku o czym Ty myślisz :shake: :diabloti: No nie przepadam, ja w ogóle rzadko pieprzu używam :evil_lol: To dobrze, bo mi głupio że Ci te foty ukradłam :evil_lol: a tak to będziesz miała wszystkie w oryginale a przy okazji ja nie będę musiała wybierać, zmniejszać i tu wstawiać :diabloti:[/QUOTE] Oj no tak dwuznacznie napisałaś to chciałam się dopytac :diabloti: Spoko luz jakoś sobie poradzimy :eviltong: Quote
agaciaaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Iza.']Oj no tak dwuznacznie napisałaś to chciałam się dopytac :diabloti: Spoko luz jakoś sobie poradzimy :eviltong:[/QUOTE] Haha jaka ciekawska :diabloti: Noo to lecisz z tym koksem :lol: Quote
miniaga Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Jaka śmiesznota z niego była:) http://lh5.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/Sta8aQ5FAbI/AAAAAAAAGoc/IbP0G9Yvgvg/s640/P8020057.JPG A teraz to juz kawalerka:) http://lh5.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/StbC67CfVdI/AAAAAAAAGv8/edtKCsq7I4Q/s512/DSC_7311.JPG Samych wesołych dni zyczymy! Pzdr. Mi się dziś zebrało na wspominki:) Weszłam na swoją galerię i widzę , ze ostatnie fotki z czasu, gdy Buenio miał 5 tygodni. Jak ten czas leci! Jeszcze niedawno był biedroneczką, potem księciuniem a teraz to już młodzieniec. Ach! Iza w avatarze masz jedno z moich ulubionych zdjęć Buenia- boska jest ta fotka. Kradnę parę zdjęć na swoją galerię:) Quote
miniaga Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Iza.']tiaaa są ciekawsze rzeczy niż wystawy nie ? :evil_lol: Mam taką nadzieję :cool3:[/QUOTE] A skąd ty wiesz jak jeszcze na żadną nie dojechałaś:evil_lol: Te w charakterze widza się nie liczą. Proszę mi się nie migać:mad:, tylko przyjechać syna pokazać, bo ja już się stęskniłam i bardzo ciekawa jestem jak ten mój Księciunio wygląda:loveu: Quote
Recommended Posts