Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Feigned']no własnie chyba się załapie jeszcze na szczeniaki, 4 grudnia się urodził to policz :cool3: mi wychodzi że 9 jeszcze[/QUOTE]

No to jak 9 to już młodziez ;P

[quote name='agaciaaa']Dzięki za spacerek :loveu:
Jak tam poszukiwania kleszczy? Ja znalazłam jeszcze jednego we włosach i jednego na Sarze :scared:[/QUOTE]

Ja też dziękuję :loveu: :loveu:
Ja nic już nie znalazłam na szczęście, ale schiza niezłego mam ;P

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza.']Ja też dziękuję :loveu: :loveu:
Ja nic już nie znalazłam na szczęście, ale schiza niezłego mam ;P[/QUOTE]

To dobrze, że chociaż Ty już nie miałaś nic ;) Ja cały czas zeschizowana jestem, przed chwilą czytałam o boreliozie haha.
Nawet ubrania trzepałam nad wanną, nie zauważyłam, żeby coś wyleciało ale mama później znalazła jeszcze jednego łażącego po wannie :shake:

Posted

[quote name='Feigned']jesoo ja nie wiem, myślę jedno a piszę drugie :lol: będzie miał chyba między 8 a 9 m-cy, tak mi wychodzi

jakieś foty są ? :cool3:[/QUOTE]

Nie wiem już ;p no ale chyba będzie miał 8 i troche czyli załapiecie się na szczeniaki

Są, są nawet sporo :cool3:

[quote name='agaciaaa']To dobrze, że chociaż Ty już nie miałaś nic ;) Ja cały czas zeschizowana jestem, przed chwilą czytałam o boreliozie haha.
Nawet ubrania trzepałam nad wanną, nie zauważyłam, żeby coś wyleciało ale mama później znalazła jeszcze jednego łażącego po wannie :shake:[/QUOTE]

Weź brrrr moje ciuchy już w pralce sie piorą, nie mogłam ich w łazience zostawić:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Weź brrrr moje ciuchy już w pralce sie piorą, nie mogłam ich w łazience zostawić:roll::evil_lol:[/QUOTE]

Ja ciągle czuję, że coś po mnie łazi :placz:

Posted

[quote name='Feigned']też mi się tak wydaje właśnie :lol:
to dawaaaj![/QUOTE]

Nie chce mi się ;P

[quote name='agaciaaa']Ja ciągle czuję, że coś po mnie łazi :placz:[/QUOTE]

Weź nic nie mów, masakra jakas :placz:

Posted

ja bylam ostatnio nad woda i 2 po mnie lazily, tez mialam pozniej schize i sie co chwile ogladalam:/ ale nie mialam zadnego wbitego:/
porazka nie nawidze kleszczy, po co to wogole istnieje! stwierdzilam ze jak bede gdzies wyjezdzala bede sie psikala frontlinem :D

Posted

[quote name='Iza.']Weź nic nie mów, masakra jakas :placz:[/QUOTE]

No naprawde, jakiś wysyp straszny tych wstrętnych krwiożerczych bestii :shake:

Dawaj lepiej foty, to może mi kleszcze sprzed oczu w końcu znikną :evil_lol:

[quote name='*anusia&ajlu*']stwierdzilam ze jak bede gdzies wyjezdzala bede sie psikala frontlinem :D[/QUOTE]

Haha, ja dziś się chciałam Fiprexem kropić :evil_lol:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']ja bylam ostatnio nad woda i 2 po mnie lazily, tez mialam pozniej schize i sie co chwile ogladalam:/ ale nie mialam zadnego wbitego:/
porazka nie nawidze kleszczy, po co to wogole istnieje! stwierdzilam ze jak bede gdzies wyjezdzala bede sie psikala frontlinem :D[/QUOTE]

Strasznie z tymi kleszczami, a miałam nadzieje, że p takiej zimie będzie ich mniej :shake:

[quote name='agaciaaa']No naprawde, jakiś wysyp straszny tych wstrętnych krwiożerczych bestii :shake:

Dawaj lepiej foty, to może mi kleszcze sprzed oczu w końcu znikną :evil_lol:
[/QUOTE]

blech fuuu do lasu to ja nie zajde przez najbliższy czas na pewno.

hahaha wiesz, ze tak skopiowałaś fotki, że ja ich nie mam? :evil_lol: Czyli Ty musisz wstawiać :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']blech fuuu do lasu to ja nie zajde przez najbliższy czas na pewno.

hahaha wiesz, ze tak skopiowałaś fotki, że ja ich nie mam? :evil_lol: Czyli Ty musisz wstawiać :diabloti:[/QUOTE]

Ja też :roll:

No nie piernicz, że wycięłam zamiast skopiować :splat:
Przez te kleszcze na mózg mi padło :shake: :evil_lol:

Posted

O ja :-o Serio macie taką masakre z tymi kleszczami? Ja jeszcze psów nie zabezpieczyłam [:oops:] a Nika w ogóle nie ma, Miśka raz na jakiś czas złapie.

[URL]http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/S9RnVKczf1I/AAAAAAAAMaM/vFMITS-s93E/DSCF1257.JPG[/URL]
:loveu: :iloveyou:

Posted

[quote name='agaciaaa']
No nie piernicz, że wycięłam zamiast skopiować :splat:
Przez te kleszcze na mózg mi padło :shake: :evil_lol:[/QUOTE]

Przez te kleszcze, więc Ci wybaczam :evil_lol: podeślij mi kilka choć zdjęć na meila albo wrzuć tu :eviltong:

[quote name='*anusia&ajlu*']no to ja czekam na fotki:D
ciekawe czy jakbym sie spsikala na kleszcze takim srodkiem, czy to by zadzialalo na czlowieku;)[/QUOTE]

Słyszysz Agacia, Anusia chce foty :diabloti:

[quote name='Bewarka']O ja :-o Serio macie taką masakre z tymi kleszczami? Ja jeszcze psów nie zabezpieczyłam [:oops:] a Nika w ogóle nie ma, Miśka raz na jakiś czas złapie.

[URL]http://lh4.ggpht.com/_4WRmliOAze0/S9RnVKczf1I/AAAAAAAAMaM/vFMITS-s93E/DSCF1257.JPG[/URL]
:loveu: :iloveyou:[/QUOTE]

Oj mamy mamy masakre, ja jeszcze czegos takiego nie widziałam a mieszkam prawie w lesie :shake:

Posted

Wrzucam na photobucket takie jakie są, nie zmniejszam ani nic takiego ;) Trochę to potrwa, ale przynajmniej nie będę miała dużo klikania, zaznaczam 50 i się ładują. Wyślę Ci linka do albumu jak się pierwsza tura załaduje. Pasuje? ;) Bo na maila to za dużo pieprzenia się :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Wrzucam na photobucket takie jakie są, nie zmniejszam ani nic takiego ;) Trochę to potrwa, ale przynajmniej nie będę miała dużo klikania, zaznaczam 50 i się ładują. Wyślę Ci linka do albumu jak się pierwsza tura załaduje. Pasuje? ;) Bo na maila to za dużo pieprzenia się :lol:[/QUOTE]

Znaczy nie lubisz się pieprzyć ? :diabloti:
OK, ok moze być i tak :cool3:

Posted

[quote name='Iza.']Znaczy nie lubisz się pieprzyć ? :diabloti:
OK, ok moze być i tak :cool3:[/QUOTE]

Jesoo dzieciaku o czym Ty myślisz :shake: :diabloti: No nie przepadam, ja w ogóle rzadko pieprzu używam :evil_lol:
To dobrze, bo mi głupio że Ci te foty ukradłam :evil_lol: a tak to będziesz miała wszystkie w oryginale a przy okazji ja nie będę musiała wybierać, zmniejszać i tu wstawiać :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Jesoo dzieciaku o czym Ty myślisz :shake: :diabloti: No nie przepadam, ja w ogóle rzadko pieprzu używam :evil_lol:
To dobrze, bo mi głupio że Ci te foty ukradłam :evil_lol: a tak to będziesz miała wszystkie w oryginale a przy okazji ja nie będę musiała wybierać, zmniejszać i tu wstawiać :diabloti:[/QUOTE]

Oj no tak dwuznacznie napisałaś to chciałam się dopytac :diabloti:
Spoko luz jakoś sobie poradzimy :eviltong:

Posted

[quote name='Iza.']Oj no tak dwuznacznie napisałaś to chciałam się dopytac :diabloti:
Spoko luz jakoś sobie poradzimy :eviltong:[/QUOTE]

Haha jaka ciekawska :diabloti:
Noo to lecisz z tym koksem :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jaka śmiesznota z niego była:)
http://lh5.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/Sta8aQ5FAbI/AAAAAAAAGoc/IbP0G9Yvgvg/s640/P8020057.JPG

A teraz to juz kawalerka:)
http://lh5.ggpht.com/_mDZf8cxjZKk/StbC67CfVdI/AAAAAAAAGv8/edtKCsq7I4Q/s512/DSC_7311.JPG

Samych wesołych dni zyczymy!

Pzdr.

Mi się dziś zebrało na wspominki:) Weszłam na swoją galerię i widzę , ze ostatnie fotki z czasu, gdy Buenio miał 5 tygodni. Jak ten czas leci! Jeszcze niedawno był biedroneczką, potem księciuniem a teraz to już młodzieniec. Ach!

Iza w avatarze masz jedno z moich ulubionych zdjęć Buenia- boska jest ta fotka. Kradnę parę zdjęć na swoją galerię:)

Posted

[quote name='Iza.']tiaaa są ciekawsze rzeczy niż wystawy nie ? :evil_lol:

Mam taką nadzieję :cool3:[/QUOTE]

A skąd ty wiesz jak jeszcze na żadną nie dojechałaś:evil_lol: Te w charakterze widza się nie liczą.

Proszę mi się nie migać:mad:, tylko przyjechać syna pokazać, bo ja już się stęskniłam i bardzo ciekawa jestem jak ten mój Księciunio wygląda:loveu: