KT Arts Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 hejka:) Śliczne fotki grzywka:loveu: Może teraz troche fotek Luny>??:) Quote
Izabela124. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Iza.'] Patrz zebym Ciebie nie udusiła :diabloti: Widz, że obejrzałaś wszystkie fotki, no, no podziwiam :cool3:A zjakiej racji masz mnie dusić? :P I nawet poczytałam sobie troszkę :P http://i855.photobucket.com/albums/ab117/agataaas/Czarna28marca/Obraz128.jpg ale świetna fotka! Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Unbelievable']i grzywek będzie miał obóz przetrwania :evil_lol: taaa, wczoraj suche zjadł, dziś mu już miedzy zębami wypadało :diabloti: [quote name='agaciaaa']To zrób coś, żeby się przyśnił, noo ile ja mam czekać? :evil_lol: :diabloti: Ooo jakie niewiniątko się znalazło :evil_lol: W LO to i ja tak miałam ;) Ja się śmiałam? Nie przypominam sobie :eviltong: Napisałabyś chociaż, kto jest autorem tych fot :mad: Wiem, że są beznadziejne, ale jakieś uznanie mi się chyba należy za ich zrobienie, co? :eviltong: :diabloti: Ale nie wiem co mam zrobic :placz: Może muszę się z Tobą spotkać ? :cool3::evil_lol: Czyżbyś śmiała wątpić ? :diabloti: zazdroszcze, że już LO skończyłaś :eviltong: Ale ja pamiętam :eviltong: Ej no myślałam, że to oczywiste, że Ty jesteś autorem :diabloti: [quote name='plinka']I mylisz, że teraz je wstawię?:eviltong: zapraszam :cool3: http://i855.photobucket.com/albums/ab117/agataaas/Czarna28marca/Obraz198.jpg znajdź głowę Małego No miałam nadzieje, że się przestraszysz i od razu wszystkie fotki wstawisz :evil_lol: Taaaa to właśnie ta fotka hahah:lol: [quote name='Feigned']http://i855.photobucket.com/albums/ab117/agataaas/Czarna28marca/Obraz128.jpg o mamooooooo, ta rozwiana grzywa ! :loveu: Twój, też będzie taką miał... za jakiś czas :eviltong: [quote name='Niufciak']hejka:) Śliczne fotki grzywka:loveu: Może teraz troche fotek Luny>??:) Mam, gdzieś na kompie, ale jakos nie mam weny zmniejszać i wrzucać ;P [quote name='Izabela124.']A zjakiej racji masz mnie dusić? :P I nawet poczytałam sobie troszkę :P http://i855.photobucket.com/albums/ab117/agataaas/Czarna28marca/Obraz128.jpg ale świetna fotka! A tak o se :eviltong: Ooo prosze :diabloti: Autorstwa Agaci :diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Iza.']taaa, wczoraj suche zjadł, dziś mu już miedzy zębami wypadało :diabloti: [/QUOTE] przegłodzisz to zje : P Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Unbelievable']przegłodzisz to zje : P[/QUOTE] Zwykle tak robie, ale po zatruciu tak mi schudł, ze kości widać nawet przez futro ;P Więc wymieszłam mu suche z kurczakiem i jakoś weszło :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Iza będę w sobotę w NDM to się zobaczymy :) Wymiziam małego hi hi Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Izabela124.']Iza będę w sobotę w NDM to się zobaczymy :) Wymiziam małego hi hi[/QUOTE] super :loveu: Quote
Unbelievable Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Iza.']Zwykle tak robie, ale po zatruciu tak mi schudł, ze kości widać nawet przez futro ;P Więc wymieszłam mu suche z kurczakiem i jakoś weszło :eviltong:[/QUOTE] no i dobrze, trzeba sobie radzić : P czyli że macie debiucik w NDM? :razz: Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Unbelievable']no i dobrze, trzeba sobie radzić : P czyli że macie debiucik w NDM? :razz:[/QUOTE] A no mamy, musze podpaść małego do tego czasu :cool3: Mam nadzieje, że mi wstydu nie zrobi hah ;P Quote
Unbelievable Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Iza.']A no mamy, musze podpaść małego do tego czasu :cool3: Mam nadzieje, że mi wstydu nie zrobi hah ;P[/QUOTE] na tuczenie najlepsze są konserwy :diabloti: i szczurzy, i szczurzego mama w mig rosną na tym (wszerz...), tylko jego mama jest gruuuba :evil_lol: może nie będzie źle :diabloti: nawet szczurzy na pierwszej wystawie był grzeczny, a wróżono nam cuda niewidy : P Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Unbelievable']na tuczenie najlepsze są konserwy :diabloti: i szczurzy, i szczurzego mama w mig rosną na tym (wszerz...), tylko jego mama jest gruuuba :evil_lol: może nie będzie źle :diabloti: nawet szczurzy na pierwszej wystawie był grzeczny, a wróżono nam cuda niewidy : P[/QUOTE] w takim razie spróbujemy konserw :cool3: haha no wiesz Buenos akurat wszedł w taki wiek że mysli jajami takze ja spodziewam się wszystkiego :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Iza.']w haha no wiesz Buenos akurat wszedł w taki wiek że mysli jajami takze ja spodziewam się wszystkiego :evil_lol:[/QUOTE] należy go jak najszybciej ich pozbawić :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Iza.']w takim razie spróbujemy konserw :cool3: haha no wiesz Buenos akurat wszedł w taki wiek że mysli jajami takze ja spodziewam się wszystkiego :evil_lol:[/QUOTE] gram miał już ponad rok jak go pierwszy raz wystawiałam ;) Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Bzikowa']należy go jak najszybciej ich pozbawić :evil_lol:[/QUOTE] czasami mam ochotę mu to zrobić własnoręcznie :diabloti: powstrzymuje mnie tylko fakt, ze chcę spróbowac wystaw :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Unbelievable']gram miał już ponad rok jak go pierwszy raz wystawiałam ;)[/QUOTE] Ja chce spróbowac w szczeniakach jeszcze, żeby zobaczyć czego mam się po gamoniu spodziewać ;) Ogólnie to nie planuje jakiegoś szaleństwa wystawowego i jeżdżenia gdzieś nie wiadomo gdzie ;P Chciałbym zrobić młodzieżowy championat, jak sie nie uda, trudno płakac nie będę ;P Quote
Unbelievable Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Iza.']Ja chce spróbowac w szczeniakach jeszcze, żeby zobaczyć czego mam się po gamoniu spodziewać ;) Ogólnie to nie planuje jakiegoś szaleństwa wystawowego i jeżdżenia gdzieś nie wiadomo gdzie ;P Chciałbym zrobić młodzieżowy championat, jak sie nie uda, trudno płakac nie będę ;P[/QUOTE] ja też miałam ambicje, ale z niego wyrosło coś dziwnego :evil_lol: twój Buenos przynajmniej ładny jest ;) Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Unbelievable']ja też miałam ambicje, ale z niego wyrosło coś dziwnego :evil_lol: twój Buenos przynajmniej ładny jest ;)[/QUOTE] tfu, tfu tfu lepiej nie zapeszać, bo jeszcze zbrzydnie :evil_lol::evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Buenosik cudny i wykapany:loveu: a fotka co Aga go trzyma to mi sie tylko do polowy wyswietla nie wiem dlaczego, a tak chcialam go w pozie wystawowej zobaczyc;) Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']Buenosik cudny i wykapany:loveu: a fotka co Aga go trzyma to mi sie tylko do polowy wyswietla nie wiem dlaczego, a tak chcialam go w pozie wystawowej zobaczyc;) http://www.chinesecrested.no/en/registry/85992/Buenos+Aires+Artagasamazis.html#mainimage tu mozesz zobaczyc ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 o juz zobaczylam, nawet nie pomyslalam o tym;) i jaki malusi on byl hihi http://www.chinesecrested.no/pics/cache/66/gal_img_inline_66b324754da610bf06012a238fb0e4a6.jpg Quote
Iza. Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']o juz zobaczylam, nawet nie pomyslalam o tym;) i jaki malusi on byl hihi http://www.chinesecrested.no/pics/cache/66/gal_img_inline_66b324754da610bf06012a238fb0e4a6.jpg Oj no jak można o bazie nie pomysleć, wstyd :evil_lol: A no był, był teraz już taki koń wielki :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 bo ja tak na baze wchodze raz na jakis czas, wole pozniej dluzej sobie posiedziec i poczytac o nowinkach ;) teraz juz czesciej bede pamietala;) jaki kon! sliczny Buenosik, masz stresa przed wystawa? bo to juz za tydzien... Quote
Dada Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 trzymam kciuki za debiucik!! mały on debiutuje w Grudziądzu w baby, zgłoszony, opłacony, jedzie z łłłojcem się lansować :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']bo ja tak na baze wchodze raz na jakis czas, wole pozniej dluzej sobie posiedziec i poczytac o nowinkach ;) teraz juz czesciej bede pamietala;) jaki kon! sliczny Buenosik, masz stresa przed wystawa? bo to juz za tydzien...[/QUOTE] Ja uwielbima na baze wchodzić, pewnie wiele godzin już na niej straciłam :evil_lol: Troche mam, ale już swoje się stresowałam duużo wcześniej :evil_lol: Ale to szczeniaki, co by mu nie odwaliło bedzie dobrze, oby się tylko nie bał ;) [quote name='Dada']trzymam kciuki za debiucik!! mały on debiutuje w Grudziądzu w baby, zgłoszony, opłacony, jedzie z łłłojcem się lansować :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki! :loveu: Za małego jestem spokojna, a jak jeszcze pojedzie z tatusiem to już w ogóle bedzie dobrze :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 O no to bd mocno trzymac kciuki za debiucik Napewno pójdziecie jak burza ;) Quote
Recommended Posts