Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Unbelievable']i grzywek będzie miał obóz przetrwania :evil_lol:

taaa, wczoraj suche zjadł, dziś mu już miedzy zębami wypadało :diabloti:

[quote name='agaciaaa']To zrób coś, żeby się przyśnił, noo ile ja mam czekać? :evil_lol: :diabloti:

Ooo jakie niewiniątko się znalazło :evil_lol:
W LO to i ja tak miałam ;)

Ja się śmiałam? Nie przypominam sobie :eviltong:

Napisałabyś chociaż, kto jest autorem tych fot :mad: Wiem, że są beznadziejne, ale jakieś uznanie mi się chyba należy za ich zrobienie, co? :eviltong: :diabloti:

Ale nie wiem co mam zrobic :placz: Może muszę się z Tobą spotkać ? :cool3::evil_lol:

Czyżbyś śmiała wątpić ? :diabloti:
zazdroszcze, że już LO skończyłaś :eviltong:

Ale ja pamiętam :eviltong:

Ej no myślałam, że to oczywiste, że Ty jesteś autorem :diabloti:

[quote name='plinka']I mylisz, że teraz je wstawię?:eviltong: zapraszam :cool3:

http://i855.photobucket.com/albums/ab117/agataaas/Czarna28marca/Obraz198.jpg
znajdź głowę Małego

No miałam nadzieje, że się przestraszysz i od razu wszystkie fotki wstawisz :evil_lol:

Taaaa to właśnie ta fotka hahah:lol:

[quote name='Feigned']http://i855.photobucket.com/albums/ab117/agataaas/Czarna28marca/Obraz128.jpg o mamooooooo, ta rozwiana grzywa ! :loveu:

Twój, też będzie taką miał... za jakiś czas :eviltong:

[quote name='Niufciak']hejka:) Śliczne fotki grzywka:loveu:
Może teraz troche fotek Luny>??:)

Mam, gdzieś na kompie, ale jakos nie mam weny zmniejszać i wrzucać ;P

[quote name='Izabela124.']A zjakiej racji masz mnie dusić? :P
I nawet poczytałam sobie troszkę :P

http://i855.photobucket.com/albums/ab117/agataaas/Czarna28marca/Obraz128.jpg ale świetna fotka!

A tak o se :eviltong:
Ooo prosze :diabloti:

Autorstwa Agaci :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']przegłodzisz to zje : P[/QUOTE]

Zwykle tak robie, ale po zatruciu tak mi schudł, ze kości widać nawet przez futro ;P
Więc wymieszłam mu suche z kurczakiem i jakoś weszło :eviltong:

Posted

[quote name='Iza.']Zwykle tak robie, ale po zatruciu tak mi schudł, ze kości widać nawet przez futro ;P
Więc wymieszłam mu suche z kurczakiem i jakoś weszło :eviltong:[/QUOTE]
no i dobrze, trzeba sobie radzić : P

czyli że macie debiucik w NDM? :razz:

Posted

[quote name='Unbelievable']no i dobrze, trzeba sobie radzić : P

czyli że macie debiucik w NDM? :razz:[/QUOTE]

A no mamy, musze podpaść małego do tego czasu :cool3:
Mam nadzieje, że mi wstydu nie zrobi hah ;P

Posted

[quote name='Iza.']A no mamy, musze podpaść małego do tego czasu :cool3:
Mam nadzieje, że mi wstydu nie zrobi hah ;P[/QUOTE]
na tuczenie najlepsze są konserwy :diabloti: i szczurzy, i szczurzego mama w mig rosną na tym (wszerz...), tylko jego mama jest gruuuba :evil_lol:
może nie będzie źle :diabloti: nawet szczurzy na pierwszej wystawie był grzeczny, a wróżono nam cuda niewidy : P

Posted

[quote name='Unbelievable']na tuczenie najlepsze są konserwy :diabloti: i szczurzy, i szczurzego mama w mig rosną na tym (wszerz...), tylko jego mama jest gruuuba :evil_lol:
może nie będzie źle :diabloti: nawet szczurzy na pierwszej wystawie był grzeczny, a wróżono nam cuda niewidy : P[/QUOTE]

w takim razie spróbujemy konserw :cool3:
haha no wiesz Buenos akurat wszedł w taki wiek że mysli jajami takze ja spodziewam się wszystkiego :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']w
haha no wiesz Buenos akurat wszedł w taki wiek że mysli jajami takze ja spodziewam się wszystkiego :evil_lol:[/QUOTE]

należy go jak najszybciej ich pozbawić :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']w takim razie spróbujemy konserw :cool3:
haha no wiesz Buenos akurat wszedł w taki wiek że mysli jajami takze ja spodziewam się wszystkiego :evil_lol:[/QUOTE]
gram miał już ponad rok jak go pierwszy raz wystawiałam ;)

Posted

[quote name='Bzikowa']należy go jak najszybciej ich pozbawić :evil_lol:[/QUOTE]

czasami mam ochotę mu to zrobić własnoręcznie :diabloti:
powstrzymuje mnie tylko fakt, ze chcę spróbowac wystaw :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']gram miał już ponad rok jak go pierwszy raz wystawiałam ;)[/QUOTE]

Ja chce spróbowac w szczeniakach jeszcze, żeby zobaczyć czego mam się po gamoniu spodziewać ;)
Ogólnie to nie planuje jakiegoś szaleństwa wystawowego i jeżdżenia gdzieś nie wiadomo gdzie ;P Chciałbym zrobić młodzieżowy championat, jak sie nie uda, trudno płakac nie będę ;P

Posted

[quote name='Iza.']Ja chce spróbowac w szczeniakach jeszcze, żeby zobaczyć czego mam się po gamoniu spodziewać ;)
Ogólnie to nie planuje jakiegoś szaleństwa wystawowego i jeżdżenia gdzieś nie wiadomo gdzie ;P Chciałbym zrobić młodzieżowy championat, jak sie nie uda, trudno płakac nie będę ;P[/QUOTE]
ja też miałam ambicje, ale z niego wyrosło coś dziwnego :evil_lol: twój Buenos przynajmniej ładny jest ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']ja też miałam ambicje, ale z niego wyrosło coś dziwnego :evil_lol: twój Buenos przynajmniej ładny jest ;)[/QUOTE]

tfu, tfu tfu lepiej nie zapeszać, bo jeszcze zbrzydnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

bo ja tak na baze wchodze raz na jakis czas, wole pozniej dluzej sobie posiedziec i poczytac o nowinkach ;)
teraz juz czesciej bede pamietala;)
jaki kon! sliczny Buenosik, masz stresa przed wystawa? bo to juz za tydzien...

Posted

trzymam kciuki za debiucik!!
mały on debiutuje w Grudziądzu w baby, zgłoszony, opłacony, jedzie z łłłojcem się lansować :evil_lol:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']bo ja tak na baze wchodze raz na jakis czas, wole pozniej dluzej sobie posiedziec i poczytac o nowinkach ;)
teraz juz czesciej bede pamietala;)
jaki kon! sliczny Buenosik, masz stresa przed wystawa? bo to juz za tydzien...[/QUOTE]

Ja uwielbima na baze wchodzić, pewnie wiele godzin już na niej straciłam :evil_lol:
Troche mam, ale już swoje się stresowałam duużo wcześniej :evil_lol: Ale to szczeniaki, co by mu nie odwaliło bedzie dobrze, oby się tylko nie bał ;)

[quote name='Dada']trzymam kciuki za debiucik!!
mały on debiutuje w Grudziądzu w baby, zgłoszony, opłacony, jedzie z łłłojcem się lansować :evil_lol:[/QUOTE]

Dzięki! :loveu:
Za małego jestem spokojna, a jak jeszcze pojedzie z tatusiem to już w ogóle bedzie dobrze :lol: