agaciaaa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Iza.']Zadbali i o to, co prawda w szkole, ale dostałam, jeszcze siniaka mam, a minęło 3 tygodnie :shake::evil_lol: No wiesz, trochę się musze wyłamać, przecież miałyśmy iść na piwo :diabloti: a jak będę abstynentka całkowitą to jak pójdziemy ? :shake::evil_lol: Dobra, weź przstań już :evil_lol: Kiedyś chciałaś zobaczyć jak wygląda z 2 tygodniowum zarostem to masz szansę właśnie :eviltong: Futrzaki ucałuje:loveu:, a siebie hmmm nie wiem czy dam radę :lol:[/QUOTE] A nooo chyba że, czyli wszystko w porządku :evil_lol: Ależ Ty się dla mnie poświęcasz :loveu: Tylko obawiam się, że teraz ja na jakiś czas zostanę abstynentką.....:eviltong: Ale spoko, póki my się na to piwo wybierzemy, to już mi pewnie przejdzie :evil_lol: No dobra, już sie zamykam :eviltong: Ło matko, to jest aż dwutygodniowy zarost? :crazyeye: A to w takim razie nie jest tak źle, myślałam że to jakieś kilka dni, góra tydzień :evil_lol: Spróbuj a na pewno się uda :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Wróciłam już :eviltong: Ale bez przygód się nie obyło :shake: Więcej można przeczytać w mojej galerii :lol: Co do Buenosa to jest uroczy :loveu: Charakterek ma świetny i wogóle to gdybym mogła to zabrałabym go do siebie :evil_lol: Mam fotki, niebawem wstawię :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 No to czas na fotki: Przywitanie z Buenosem Quote
Izabela124. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Kąpiel grzywki: Obrażony Buenos Tu już suszenie Quote
Izabela124. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Następnego dnia odwiedziła nas Ewa z Białegostoku, ze swoim nowym nabytkiem, suczką Jupi rasy kelpi ;) Quote
Izabela124. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Na początku Buenos bacznie się jej przyglądał A Jupi patrzyła na niego Postanowiła jednak pozwiedzać dom Później oba szczeniaki zaczęły się bawić Na dziś dosyć zdjęć, reszta innym razem Quote
Feigned Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz20309.jpg no nie, padłam :evil_lol: ooo i mała czarna się załapała :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Feigned']http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz20309.jpg no nie, padłam :evil_lol: ooo i mała czarna się załapała :loveu: On chciał mnie zjeść :P Quote
Feigned Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Izabela124.']On chciał mnie zjeść :P[/QUOTE] hahahh :evil_lol: chyba zacznę się go bać :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Feigned']hahahh :evil_lol: chyba zacznę się go bać :diabloti:[/QUOTE]Masz rację, powinnaś :P Quote
*anusia&ajlu* Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz20313.jpg hihi jaki szczur mokry :iloveyou: Izabela dlaczego tu i tu takie same fotki, tak dla zroznicowania i nie znudzenia ogladacza i czytacza moglabys cos innego dac:diabloti::eviltong: chociaz ja i tak moglabym non stop ogladac wasze pieknosci:loveu: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz20313.jpg hihi jaki szczur mokry :iloveyou: Izabela dlaczego tu i tu takie same fotki, tak dla zroznicowania i nie znudzenia ogladacza i czytacza moglabys cos innego dac:diabloti::eviltong: chociaz ja i tak moglabym non stop ogladac wasze pieknosci:loveu:Będą tu i tu takie same :P Quote
Izabela124. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Buenos bacznie przeglądał się Yuppie Później psiaki zaczęły szaleć Quote
Izabela124. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ......................................... Quote
Izabela124. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ..................................... Quote
Unbelievable Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 o jaki surprajs, a myślałam że kelpiaczka zobaczę dopiero w marcu :evil_lol: buenos z tymi minami wygląda jak jakaś małpka kapucynka:evil_lol: i jaki ma męski, fioletowy ID :diabloti: Quote
Iza. Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='silver.']Mnie tak dogo wk że mnie od szału doprowadza i na nie nie wchodze zeby sie nie denerwować a jak już wejde to na niedługo... Mozliwe że będe, jeśli coś mnie nie zatrzyma Jak dojechała to pewnie łatwo nie wróci a z Bobiem była? to uważaj żeby kiedy Błena nie zgubić w śniegu Ja też podobnie, bo szkoda mi nerwów :roll: O prosze, kogo jak kogo, ale Ciebie bym się nie spodziewała :eviltong: Wróciła :diabloti: Sama była bez Bobisia. [quote name='agaciaaa']A nooo chyba że, czyli wszystko w porządku Ależ Ty się dla mnie poświęcasz Tylko obawiam się, że teraz ja na jakiś czas zostanę abstynentką..... Ale spoko, póki my się na to piwo wybierzemy, to już mi pewnie przejdzie Ło matko, to jest aż dwutygodniowy zarost? A to w takim razie nie jest tak źle, myślałam że to jakieś kilka dni, góra tydzień Spróbuj a na pewno się uda :diabloti: No nie wiem czy w porządku :shake::evil_lol: Hahahaha czyżbys świętowała rozpoczęscie sesji ? :diabloti: No wiesz co ! żeby on mi tak zarastał mocno to chyba bym go zacęła depilować :evil_lol: Próbowałam, no i nie da się :placz::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Wróciłam już Ale bez przygód się nie obyło Więcej można przeczytać w mojej galerii Co do Buenosa to jest uroczy Charakterek ma świetny i wogóle to gdybym mogła to zabrałabym go do siebie Mam fotki, niebawem wstawię A widzisz, zebyś nas posłuchała to byś normalnie wróciła :eviltong::diabloti: [quote name='Feigned']hahahh chyba zacznę się go bać Nie słuchaj jej! Wiesz jakby mi ktos dmuchał non stop w twarz, a później drażnił się rękami to tez nie wiem co by zrobiła :mad: Ale Buenio był grzeczny i nic ten wstrętnej babie nie zrobił :loveu: [quote name='Izabela124.']Masz rację, powinnaś :P :mad::mad: [quote name='*anusia&ajlu*']http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz20313.jpg hihi jaki szczur mokry Jaki tam szczur :mad: Śliczny syneczek mój najukochańszy :loveu::evil_lol: [quote name='Unbelievable']o jaki surprajs, a myślałam że kelpiaczka zobaczę dopiero w marcu buenos z tymi minami wygląda jak jakaś małpka kapucynka i jaki ma męski, fioletowy ID A no widzisz, jak to u mnie w galerii wszystko można znaleźć haha :evil_lol: No tak miny to on robi nieziemskie :evil_lol: Ale ze sugerujesz, ze fiolet jest pedalski ? :shake::evil_lol: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz20320.jpg on tu wcale nie jest obrażony :eviltong: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz20371.jpg aaaaa Jupisia mojemu synusiowi włoski wyrywa :placz::evil_lol: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz20374.jpg hahaha mord w oczach :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Iza.'] A widzisz, zebyś nas posłuchała to byś normalnie wróciła :eviltong::diabloti: Nie słuchaj jej! Wiesz jakby mi ktos dmuchał non stop w twarz, a później drażnił się rękami to tez nie wiem co by zrobiła :mad: Ale Buenio był grzeczny i nic ten wstrętnej babie nie zrobił :loveu: [/QUOTE]Następnym razem posłucham :eviltong: Wcale nie jestem wstrętną babą :mad::eviltong: Quote
Feigned Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Izuuś, a na smska to nie łaska odp? :diabloti: idziemy w czwartek? Quote
Ewa3 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 widzisz robie Ci niezła reklame przez zdjecia Yuppie;) Teraz wejscia powieksza sie o 100% pewnie;p Izabela trzymam za słowo;] Co w czwartek;p? Quote
agaciaaa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Iza.']No nie wiem czy w porządku :shake::evil_lol: Hahahaha czyżbys świętowała rozpoczęscie sesji ? :diabloti: No wiesz co ! żeby on mi tak zarastał mocno to chyba bym go zacęła depilować :evil_lol: Próbowałam, no i nie da się :placz::evil_lol: [/QUOTE] Do wesela się zagoi :eviltong: :evil_lol: No powiedzmy, sesję mam w sumie dość lajtową, więc świętowałam jej rozpoczęcie na balu inżynierskim :lol: Hahaha, to ma szczęście że aż tak nie zarasta :evil_lol: To zależy gdzie próbujesz :eviltong::evil_lol: Ale miałyście fajne spotkanie :loveu: kelpiaczek fajniutki i jak z Bueniem sie fajnie bawią :p Quote
Iza. Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='Izabela124.']Następnym razem posłucham :eviltong: Wcale nie jestem wstrętną babą :mad::eviltong:[/QUOTE] Hahaha zobaczymy :diabloti: [quote name='Feigned']Izuuś, a na smska to nie łaska odp? :diabloti: idziemy w czwartek?[/QUOTE] Łojesoo zapomniałam :oops::evil_lol: Mozemy iśc :cool3: [quote name='Ewa3']widzisz robie Ci niezła reklame przez zdjecia Yuppie;) Teraz wejscia powieksza sie o 100% pewnie;p Izabela trzymam za słowo;] Co w czwartek;p?[/QUOTE] No a pewno hah :evil_lol: Moja galeri będzie teraz przez to sławna :evil_lol: Madzia na spacerek w czwartek chce iśc :cool3: Przyłączysz się ? [quote name='agaciaaa']Do wesela się zagoi :eviltong: :evil_lol: No powiedzmy, sesję mam w sumie dość lajtową, więc świętowałam jej rozpoczęcie na balu inżynierskim :lol: Hahaha, to ma szczęście że aż tak nie zarasta :evil_lol: To zależy gdzie próbujesz :eviltong::evil_lol: Ale miałyście fajne spotkanie :loveu: kelpiaczek fajniutki i jak z Bueniem sie fajnie bawią :p[/QUOTE] Właściwie już się zagoiło, a wesela zandego nie było :evil_lol: To dobrze musiałaś świętowac w takim razie :evil_lol: Całe szczęście, mi nawet raz na 2 tyg nie chce się go golić a co dopiero jakby tak zarastał :evil_lol: A jak myślisz gdzie ? :diabloti: Bawili się świetnie - 2 wariaty :loveu: Quote
Ewa3 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Mogę;d Iza na Twoim aparacie jest duuuzo zdjęc:D dawaj je:D (i te na meila dla mnie) A co z naszym spotkaniem? wiesz ocb;) Quote
Izabela124. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Właśnie Iza, dawaj fotki i czekam na fotki na maila Quote
Pusiakowa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ale zaroślak :turn-l: i jakie słiiiit małe czarne cholerstwo. :D :loveu: Quote
Recommended Posts