Bartiśkowa_ Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 świetne fotki Jest i Luna i Buenos ;) http://i49.tinypic.com/5dl8xx.jpg wygląda tu jak zajączek Quote
silver. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 http://i47.tinypic.com/2v9fddg.jpg zagadka: znajdź psa Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='*anusia&ajlu*']http://i49.tinypic.com/vz8vux.jpg mis polarny ;) http://i49.tinypic.com/5dl8xx.jpg maly przykurcz:evil_lol: Oj tam przykurcz od razu, a w ogóle tio nie można tak mówić an synka mojego malutkiego :mad::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Bardzo interesująca wymiana zdań :evil_lol: Fajne te zaśnieżone fotki :D [/FONT] Taaaa, bardzo :evil_lol: Dzieki :cool3: [quote name='Izabela124.']Szetlanda :cool3: Ale mam też na oku inne rasy Jakie, jakie ? :cool3: [quote name='Feigned']http://i49.tinypic.com/2gy20yg.jpg aaa Luncia chce go wywalić :lol: a białas jak to białas - miodzio :loveu: hahahhahah widziałam jak Cie dzisiaj Maciuś napadł :evil_lol: i Twoje krzyki też słyszałam :diabloti: Pobawić się chciała :eviltong::evil_lol: Wieeeem :loveu::diabloti: Pfff, coś Ci się pomyliło, to nie byłam ja :shake::evil_lol: [quote name='Bartiśkowa_']świetne fotki :loveu: Jest i Luna i Buenos ;) http://i49.tinypic.com/5dl8xx.jpg wygląda tu jak zajączek :evil_lol: Fatalnie, się Lune foci :shake: Czarna plama i nic wiecej na zdjęciu nie widać :evil_lol: [quote name='silver.']http://i47.tinypic.com/2v9fddg.jpg zagadka: znajdź psa hmmm toz pies na tym zdjęciu jest widoczny :evil_lol: Quote
Feigned Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 tiaa, jasne :evil_lol: poznałam Cię z daleka :diabloti: a z tymi łąkami i polami to tak kusiłaś, że normalnie uważaj, bo jeszcze się skuszę.. :lol: Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Feigned napisał(a):tiaa, jasne :evil_lol: poznałam Cię z daleka :diabloti: a z tymi łąkami i polami to tak kusiłaś, że normalnie uważaj, bo jeszcze się skuszę.. :lol: Pomyliło Ci się ! Po 1 ja nie znam żadnego Maćka a po 2 ja nigdy nie krzyczę :shake::shake::evil_lol: Zapraszam :cool3: Może zaraz po nowym roku cooo ? :cool3: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Iza. napisał(a): Jakie, jakie ? :cool3: O grzywku też myślę:razz::eviltong: Ale też napaliłam się na basenji:lol: a w dalekiej przyszłości dog niemiecki :loveu: Quote
Feigned Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Iza. napisał(a):Pomyliło Ci się ! Po 1 ja nie znam żadnego Maćka a po 2 ja nigdy nie krzyczę :shake::shake::evil_lol: Zapraszam :cool3: Może zaraz po nowym roku cooo ? :cool3: dobra dobra. Kurcze, mogłam to nagrać.. byłby dowód :diabloti: ok :d 1 stycznia może być? :D nie no, a tak poważnie, to bez kitu musze poznać te Twoje włochacze w końcu :cool3: Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Izabela124. napisał(a):O grzywku też myślę:razz::eviltong: Ale też napaliłam się na basenji:lol: a w dalekiej przyszłości dog niemiecki :loveu: haaaa grzywki są cuuuudne :loveu: Ooo, j to chyba na baska się bym nie zdecydowała, trochę, nie mój typ jezeli chodzi o charakter ;) Feigned napisał(a):dobra dobra. Kurcze, mogłam to nagrać.. byłby dowód :diabloti: ok :d 1 stycznia może być? :D nie no, a tak poważnie, to bez kitu musze poznać te Twoje włochacze w końcu :cool3: następnym razem nagraj :diabloti::evil_lol: 1 to nie bo będę świętować swoje 18 urodziny, a w sumie to może nie świętować a dochodzić do siebie po świętowaniu :evil_lol: ale już np 2 stycznia mi pasuje :cool3: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Iza. napisał(a):haaaa grzywki są cuuuudne :loveu: Ooo, j to chyba na baska się bym nie zdecydowała, trochę, nie mój typ jezeli chodzi o charakter ;) następnym razem nagraj :diabloti::evil_lol: 1 to nie bo będę świętować swoje 18 urodziny, a w sumie to może nie świętować a dochodzić do siebie po świętowaniu :evil_lol: ale już np 2 stycznia mi pasuje :cool3:Wiem, od dawna mi się podobają :cool3: Mi w baskach wszystko się podoba najbardziej to, że nie szczekają:multi: O boszzzzz Ty masz już 18 :shake: Quote
Feigned Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 haha, bez kitu, Ty masz urodziny 1 stycznia, ale czad :evil_lol: ok, to się zgadamy jeszcze :cool3: Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Izabela124. napisał(a):Wiem, od dawna mi się podobają :cool3: Mi w baskach wszystko się podoba najbardziej to, że nie szczekają:multi: O boszzzzz Ty masz już 18 :shake: No to, ze nie szczekają jest super, ale to że są takimi indywidualistami juz mi się tak nie podoba ;) Jeszcze nie mam :evil_lol: Feigned napisał(a):haha, bez kitu, Ty masz urodziny 1 stycznia, ale czad :evil_lol: ok, to się zgadamy jeszcze :cool3: a no mam, nie wiem czy taki czad, juz taka stara jestem :placz::evil_lol: koniecznie :razz: Quote
silver. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 o jaaa, i mnie nie zaprosiłaś?:shake: pfff...wrrr... aa... pff :angryy: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Iza. napisał(a):No to, ze nie szczekają jest super, ale to że są takimi indywidualistami juz mi się tak nie podoba ;) Jeszcze nie mam :evil_lol: Prawda, ale mi one odpowiadają Ale będziesz miała, a ja dopiero we wrześniu:shake: silver. napisał(a):o jaaa, i mnie nie zaprosiłaś?:shake: pfff...wrrr... aa... pff :angryy: :evil_lol:Mnie też nie :shake::placz: Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 silver. napisał(a):o jaaa, i mnie nie zaprosiłaś?:shake: pfff...wrrr... aa... pff :angryy: :evil_lol: ależ dziecko drogie, ja nie robie swojej 18 :diabloti: mam zamiar swietować na sylwestrze, ale też nie przeze mnie organizowanym :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Prawda, ale mi one odpowiadają Ale będziesz miała, a ja dopiero we wrześniu:shake: A widzisz, trzeba było się wcześniej urodzić :evil_lol: Quote
silver. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Iza. napisał(a):ależ dziecko drogie, ja nie robie swojej 18 :diabloti: mam zamiar swietować na sylwestrze, ale też nie przeze mnie organizowanym :evil_lol: A widzisz, trzeba było się wcześniej urodzić :evil_lol: przynajmniej na jakimś sylwestrze będziesz... u mnie to już tradycja - sylwester z dwójką:placz::diabloti: taa, za kilkanaście lat będziesz miała 40 lat w my jeszcze 39:cool3::evil_lol: Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 silver. napisał(a):przynajmniej na jakimś sylwestrze będziesz... u mnie to już tradycja - sylwester z dwójką:placz::diabloti: taa, za kilkanaście lat będziesz miała 40 lat w my jeszcze 39:cool3::evil_lol: Jak jestes dziewczyną o mozesz do mnie przyjeżdżać :diabloti: - kolega mi pozwolił tylko kolezanki zaprosić :evil_lol: No właśnie :placz::evil_lol: Quote
silver. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Iza. napisał(a):Jak jestes dziewczyną o mozesz do mnie przyjeżdżać :diabloti: - kolega mi pozwolił tylko kolezanki zaprosić :evil_lol: No właśnie :placz::evil_lol: ten od czapki? :evil_lol: tak mi się wydaje, że chyba jestem dziewczyną.... :evil_lol: a kto tam jeszcze będzie? ale sama to się boje tam jechać... chyba, że jeszcze wezme ze soba jakas kolezanke (która jest dziewczyną oczywiście) :evil_lol: haha, całe 11 miesięcy! prawie rok :cool3: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Iza. napisał(a): A widzisz, trzeba było się wcześniej urodzić :evil_lol:He he nic nie poradzę na to, że rodzice tak sobie zaplanowali :eviltong: Ale chociaż będę dłużej od Ciebie młodsza i bez zmarszczek :evil_lol::eviltong: Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 silver. napisał(a):ten od czapki? :evil_lol: tak mi się wydaje, że chyba jestem dziewczyną.... :evil_lol: a kto tam jeszcze będzie? ale sama to się boje tam jechać... chyba, że jeszcze wezme ze soba jakas kolezanke (która jest dziewczyną oczywiście) :evil_lol: haha, całe 11 miesięcy! prawie rok :cool3: ten od czapki tez bedzie :loveu::evil_lol: ja będe i tylko to się liczy :evil_lol: Izabela124. napisał(a):He he nic nie poradzę na to, że rodzice tak sobie zaplanowali :eviltong: Ale chociaż będę dłużej od Ciebie młodsza i bez zmarszczek :evil_lol::eviltong: No własnie :placz: mi już za dwa tyg. zaczną się robić zmarszczki :placz::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Iza. napisał(a): No własnie :placz: mi już za dwa tyg. zaczną się robić zmarszczki :placz::evil_lol::evil_lol: Oj biedactwo Ty moje :evil_lol: Quote
silver. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Iza. napisał(a):ten od czapki tez bedzie :loveu::evil_lol: ja będe i tylko to się liczy :evil_lol: No własnie :placz: mi już za dwa tyg. zaczną się robić zmarszczki :placz::evil_lol: o jaaa! będę, przyjadę, choćby na piechote :cool3: a jak sie on w ogóle nazywa? :evil_lol: no tak, bo przecież idziemy tam urodziny świętować :cool3::diabloti: no widzisz, a my jeszcze nie mamy tego problemu :razz: Quote
Iza. Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Izabela124. napisał(a)::evil_lol: Oj biedactwo Ty moje :evil_lol: Dobra skończmy ten temat, bo robi mi sie przykro :placz::evil_lol::evil_lol: silver. napisał(a):o jaaa! będę, przyjadę, choćby na piechote :cool3: a jak sie on w ogóle nazywa? :evil_lol: no tak, bo przecież idziemy tam urodziny świętować :cool3::diabloti: no widzisz, a my jeszcze nie mamy tego problemu :razz: Nie mogę Ci powiedzieć - tajemnica :diabloti: No właśnie :evil_lol: :placz: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Iza. napisał(a):Dobra skończmy ten temat, bo robi mi sie przykro :placz::evil_lol::evil_lol: :placz:He he no ok, już się zamykam:evil_lol::p Quote
Recommended Posts