Bzikowa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Matko boska, nie wiem czy to wina mojej choroby i temperatury ale w oczach mi się dwoi i myli mi się Twoja galeria z Sarciową :evil_lol: A w ogóle to jak się dogaduje Luna z Buenosem? Jak go przyjęła pod swoim dachem? Quote
agaciaaa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Iza. napisał(a):Tak se mów :diabloti: Mi tez wyleciało :eviltong: :roll:okeeeeej obrażam się :shake::diabloti: No ja wiem, że ogólnie też jest gruba, ale bez przesady :eviltong: Sieroty :evil_lol: No weź, bo w nocy spać nie będę :shake: :evil_lol: http://i46.tinypic.com/ohpxs3.jpg jak ślicznie Luna tu wyszła :loveu: :evil_lol: http://i47.tinypic.com/2ibp1yh.jpg ooo mój latający pies i prawie latająca ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Bzikowa napisał(a):Matko boska, nie wiem czy to wina mojej choroby i temperatury ale w oczach mi się dwoi i myli mi się Twoja galeria z Sarciową :evil_lol: A w ogóle to jak się dogaduje Luna z Buenosem? Jak go przyjęła pod swoim dachem? Żeby nie tytuł to i mi by się myliła, takze luz :evil_lol: Ich stosunki są hmm trochę dziwne ;) Luna kompletnie ma w dupie małego, Agacia może potwierdzić, Bueno może za nią biec szczekać i co tylko sobie chce, a Luna się nie interesuje. Buenos jak na grzywacza przystało jest hałaśliwym i histerycznym szczekaczem, ale Luny to nie rusza zupełnie ;) Nie ma po miedzy nimi cienia agresji i mi taki układ jak najbardziej pasuje, nie zamierzam nic robić w kierunku ocieplenia ich stosunków ;) agaciaaa napisał(a):No ja wiem, że ogólnie też jest gruba, ale bez przesady :eviltong: No weź, bo w nocy spać nie będę :shake: :evil_lol: http://i46.tinypic.com/ohpxs3.jpg jak ślicznie Luna tu wyszła :loveu: :evil_lol: http://i47.tinypic.com/2ibp1yh.jpg ooo mój latający pies i prawie latająca ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musze się troche nad tobą poznecać :diabloti: Haaa i o to chodzi :evil_lol: tez mi się podoba baaardzo :loveu::loveu::evil_lol: Fotka beznadziejna, ale musiałam wstawić :evil_lol: Quote
miniaga Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Niowe fotki a Iza nic znów nie powiedziała dobrze że regularnie zaglądam to moge oko nacieszyć :) Quote
Iza. Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 miniaga napisał(a):Niowe fotki a Iza nic znów nie powiedziała dobrze że regularnie zaglądam to moge oko nacieszyć :) Wiesz nie bardzo jest co ogladac, temu nic nie mówiłam :eviltong: Przeklejam kilka fot od Agaci, bo moze nie wszyscy widzieli :eviltong: Mój całuśny syneczek :loveu: Wszystkie psy mnie kochaja :loveu::loveu::evil_lol: Wbrew pozorom Luna też umie się ruszać :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 A trzi psi razem Świetne fotaski ino czemu tak mało xd ?! Quote
Iza. Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):A trzi psi razem Świetne fotaski ino czemu tak mało xd ?! Pogoda była raczej taka nie fotkowa ;) Quote
Feigned Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Obraz054-2.jpg ale lizuuuus :evil_lol: :loveu: mam chyba taką samą czapkę :lol: Quote
Iza. Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Feigned napisał(a):http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Obraz054-2.jpg ale lizuuuus :evil_lol: :loveu: mam chyba taką samą czapkę :lol: Bueno jak na grzywacza przystało, jest niesamowitym całuśnikiem :loveu::loveu::lol: Ukradłaś mi? :diabloti::evil_lol: Quote
Feigned Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Iza. napisał(a):Bueno jak na grzywacza przystało, jest niesamowitym całuśnikiem :loveu::loveu::lol: Ukradłaś mi? :diabloti::evil_lol: tiaa, leżała se przy szatni to wzięłam :diabloti: akurat taka jaką chciałam :evil_lol: Quote
Iza. Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Feigned napisał(a):tiaa, leżała se przy szatni to wzięłam :diabloti: akurat taka jaką chciałam :evil_lol: No przy szatni nie lezała, ale na tych kratach już tak Kiedyś wypadła mi z rękawa i ktos tam powiesił Quote
Unbelievable Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No dziewczyny(z chłopakiem :diabloti:) wybieracie się na jakiś spacerek do nas czy nie? bo (mam nadzieję)ostatni raz jadę do warszawy i nie wiem czy mam sie w ten kliker dla was zaopatrywać :razz: Quote
Iza. Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Unbelievable napisał(a):No dziewczyny(z chłopakiem :diabloti:) wybieracie się na jakiś spacerek do nas czy nie? bo (mam nadzieję)ostatni raz jadę do warszawy i nie wiem czy mam sie w ten kliker dla was zaopatrywać :razz: Wybieram się Ale kiedy ? hmm może w ferie dopiero ;) jakoś na brak czasu narzekam ostatnio ;P Kup kliker, kup :p Quote
Unbelievable Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Iza. napisał(a):Wybieram się Ale kiedy ? hmm może w ferie dopiero ;) jakoś na brak czasu narzekam ostatnio ;P Kup kliker, kup :p nosz, wszycy na ferie odkładają, mendy :mad: Quote
Pusiakowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 heeej . :) ucaluj Buena i Lune ode mnie . :loveu: . Quote
silver. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Feigned'] mam chyba taką samą czapkę :lol: to nie czapka tylko skarpeta:shake: [quote name='Iza.']No przy szatni nie lezała, ale na tych kratach już tak Kiedyś wypadła mi z rękawa i ktos tam powiesił kiedyś to izowy identyfikator leżał pod szatnią :diabloti: a kinder Błeno dużo jeszcze urośnie? bo jakiś wysoki się wydaje.... Quote
Iza. Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Unbelievable napisał(a):nosz, wszycy na ferie odkładają, mendy :mad: To ile tych ludzi tam do Ciebie przyjechać ma ? :diabloti: Pusiakowa napisał(a):heeej . :) ucaluj Buena i Lune ode mnie . :loveu: . Ucałowani :loveu: silver. napisał(a):to nie czapka tylko skarpeta:shake: kiedyś to izowy identyfikator leżał pod szatnią :diabloti: a kinder Błeno dużo jeszcze urośnie? bo jakiś wysoki się wydaje.... Mój kolega też tak mówi :evil_lol: A no lezał, leżał :lol: Juz praktycznie nie urośnie ;) Wcale nie jest duży, jak najbardziej zgodny ze wzorcem :eviltong: Quote
silver. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Iza. napisał(a):To ile tych ludzi tam do Ciebie przyjechać ma ? :diabloti: Mój kolega też tak mówi :evil_lol: Juz praktycznie nie urośnie ;) Wcale nie jest duży, jak najbardziej zgodny ze wzorcem :eviltong: pewnie wszyscy wyimaginowani przyjaciele :evil_lol: o widzisz, a który to? bo muszę wiedzieć, kto ma podobne zdanie do mnie :evil_lol: jak połowa Luny, a Luna jest spora chyba, chyba, że Luna jest przykurczona :cool3: Quote
Iza. Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 silver. napisał(a):pewnie wszyscy wyimaginowani przyjaciele :evil_lol: o widzisz, a który to? bo muszę wiedzieć, kto ma podobne zdanie do mnie :evil_lol: jak połowa Luny, a Luna jest spora chyba, chyba, że Luna jest przykurczona :cool3: Twoi ? :diabloti: Nie znasz :eviltong: Hmm no nie jak połowa :eviltong: Luna ma w kłębie około 70 cm, a Buenos około 30 ;) Quote
silver. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Iza. napisał(a):Twoi ? :diabloti: Nie znasz :eviltong: Hmm no nie jak połowa :eviltong: Luna ma w kłębie około 70 cm, a Buenos około 30 ;) Martyny :diabloti: ja z moimi na spacery żadne nie chodze, bo za zimno jest ale ze szkoły? jak tak to jak wyglada i z ktorej klasy :evil_lol: to albo Luna przygarbiona jest, albo kinder ma długą szyje, albo zdjęcie w fotoszopie przerabiane :cool3: Quote
Iza. Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 silver. napisał(a):Martyny :diabloti: ja z moimi na spacery żadne nie chodze, bo za zimno jest ale ze szkoły? jak tak to jak wyglada i z ktorej klasy :evil_lol: to albo Luna przygarbiona jest, albo kinder ma długą szyje, albo zdjęcie w fotoszopie przerabiane :cool3: Jaaaasne, pewnie dopiero co wróciłaś :diabloti: Nie uczy się u nas w szkole, tylko w mechaniaku :eviltong: Szyje ma długą swoją droga, ale bardzo duzo robią uszy :eviltong: Bueno ma stojace a Luna oklapłe totalnie :lol: A w ogóle to mozesz mi sygnał puscić, bo nie mam Twojego numeru kom, a czasem mogę coś potrzebować :lol::diabloti: Quote
silver. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Iza.']Jaaaasne, pewnie dopiero co wróciłaś :diabloti: Nie uczy się u nas w szkole, tylko w mechaniaku :eviltong: Szyje ma długą swoją droga, ale bardzo duzo robią uszy :eviltong: Bueno ma stojace a Luna oklapłe totalnie :lol: A w ogóle to mozesz mi sygnał puscić, bo nie mam Twojego numeru kom, a czasem mogę coś potrzebować :lol::diabloti: no i mnie rozszyfrowałaś :shake: to daj mi jego imie, nazwisko, adres itp. zloze mu wizyte chetnie :evil_lol:(wiem, że to nie bylo smieszne, tak jak wiekszosc moich żarcików :diabloti:)n aaa to w ten sposób :cool3: jak dobrze zagadasz :cool3: to może i puszcze (kolejny "śmieszny" żarcik) a masz ten stary? Quote
Iza. Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='silver.']no i mnie rozszyfrowałaś :shake: to daj mi jego imie, nazwisko, adres itp. zloze mu wizyte chetnie :evil_lol:(wiem, że to nie bylo smieszne, tak jak wiekszosc moich żarcików :diabloti:)n aaa to w ten sposób :cool3: jak dobrze zagadasz :cool3: to może i puszcze (kolejny "śmieszny" żarcik) a masz ten stary? haaaa :diabloti: Nie wiem czy ci się bedzie chciało do czarnej jechac :evil_lol: A no w ten, wiedziałam, ze sama na to nie wpadniesz :diabloti: Stary mam :cool3: Quote
Iza. Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 wstawie choć jedną fotkę, bo jakoś tak pusto ;P Quote
silver. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Iza. napisał(a): Nie wiem czy ci się bedzie chciało do czarnej jechac :evil_lol: Stary mam :cool3: dla człowieka który ma takie same zdanie o czapce? nawet do Chin :evil_lol: to juz chyba masz mój numer i zastanawiam sie czy kinder ma w dotyku takie futerko jak pudle :cool3: Quote
Recommended Posts