Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
upatrzona juz mam ale nie wiem czy dziewczyny wiedza :) albo artagas albo innowacja :)

a ja mam w domu 4 slimaki afrykanskie i jednego z mojego bloku:)

wlos ma ladny zadbany, troche trzeba chyba wysilku zeby taki byl?

Zagadaj do dziewczyn koniecznie,one na prawdę są bardzo miłe, a dziewczyny ja Cię poznają to chętniej szczeniaka sprzedadzą ;)

Ja kiedyś chciałam sobie takie afrykańskie cudo sprawić, ale jednak doszłam do wniosku, że to nie dla mnie, za duze rosnie :lol::eviltong:

Wiesz, na razie to nie jest duzy wysiłek wystarczy kapać co tydzień w odpowiednim szamponie i nakładać odżywkę, później będzie trudniej ;) Ale u mnie jest kwestia tego, ze Buenos jest psem wiejskim :diabloti::evil_lol: lata po krzakach kałuzach itp, a to zbyt dobrze na włos nie wpływa jednak. ;)

Posted

tylko to na razie marzenia... ja bym chciala miec juz ale mieszkam z mama a i tak ostatnio przyniosla kota i zwierzyniec sie powiekszyl:loveu:

ja bym chciala hl i bym chciala wystawiac ale nie znam sie chociaz wiem ze pomoc bym miala z ktorejs hodowli:p

a ty tez bedziesz wystawiac Buenosa?

dasz se rade z wlosem, pomysl ze wybiegany grzywek to szczesliwy:loveu:

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
tylko to na razie marzenia... ja bym chciala miec juz ale mieszkam z mama a i tak ostatnio przyniosla kota i zwierzyniec sie powiekszyl:loveu:

ja bym chciala hl i bym chciala wystawiac ale nie znam sie chociaz wiem ze pomoc bym miala z ktorejs hodowli:p

a ty tez bedziesz wystawiac Buenosa?

dasz se rade z wlosem, pomysl ze wybiegany grzywek to szczesliwy:loveu:

Marzenia, ale wiesz ja kontakt z jakimś dobrym hodowca polecam jeszcze dużo przed nabyciem psiaka, to na prawdę duuuzo daje ;) w ogóle to masz świetną sytuacje, mieszkasz w Wawie, macie tam mnóstwo grzywek, umów się z kimś na spacer, pogadaj, będzie Ci łatwiej jak już swojego maluszka będziesz miała.

Hl to zupełnie inna bajka, kiedyś i takiego malucha se sprawie, ale to za kilka lat, jak juz się domu wyprowadzę i skończę studia :eviltong:
Jeśli wybierzesz którąś z hodowli, na którymi się zastawiasz, to dziewczyny zawsze Ci pomogą : ))

Tak, planuje wystawy oczywiście. Cały czas się zastawiam gdzie zadebiutujemy i się zdecydować nie mogę, wszystko strasznie daleko ode mnie :shake: Ale w Wawie na pewno będziesz mogła nas w lipcu spotkać :p:evil_lol:

Dokładnie tak, dlatego tez nie chcę omawiać przyjemności małemu, jak może biegać jest baaaardzo szczęśliwy :loveu:

Posted

Iza. napisał(a):
Uszy tragiczne :placz:Wymina ząbków si szykuje i znowu muszę mocniej podklejać ...
On wcale nie jest smutny, tylko wczuł się w nastrój :loveu::evil_lol:

Wcale nie ohydne :diabloti:śliczniusie maluszki :loveu::evil_lol:

A na tych fotkach ma jakoś od środka podklejone, czy mi się wydaje?
No powiedzmy :lol:

Daj spokój, normalnie patrzeć nie mogę na te ohydztwa.. te owłosione odnóża i w ogóle :shake: ale wiesz, ja nic nie mam do Twoich fotek, bo fajne są tylko te obiekty niezbyt urodziwe :diabloti:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']A do katowic sie nie wsybieracie ??

Rozważam taka możliwośc :cool3:
Zobaczy się jak z transportem ;)

[quote name='agaciaaa']A na tych fotkach ma jakoś od środka podklejone, czy mi się wydaje?
No powiedzmy :lol:

Daj spokój, normalnie patrzeć nie mogę na te ohydztwa.. te owłosione odnóża i w ogóle :shake: ale wiesz, ja nic nie mam do Twoich fotek, bo fajne są tylko te obiekty niezbyt urodziwe :diabloti:

Nie wydaje Ci się :cool3:
Ej no nie znasz sie to urodzony model po prostu i on wie jaką minę do zdjęcia zrobic :diabloti::evil_lol:

Nie lubisz owłosionych odnóży ? a weź Ty :shake::evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Marzenia, ale wiesz ja kontakt z jakimś dobrym hodowca polecam jeszcze dużo przed nabyciem psiaka, to na prawdę duuuzo daje ;) w ogóle to masz świetną sytuacje, mieszkasz w Wawie, macie tam mnóstwo grzywek, umów się z kimś na spacer, pogadaj, będzie Ci łatwiej jak już swojego maluszka będziesz miała.

no to napewno nad tym pomysle:p

Iza. napisał(a):
Hl to zupełnie inna bajka, kiedyś i takiego malucha se sprawie, ale to za kilka lat, jak juz się domu wyprowadzę i skończę studia :eviltong:
Jeśli wybierzesz którąś z hodowli, na którymi się zastawiasz, to dziewczyny zawsze Ci pomogą : ))

no to powodzenia w wyborze hl
tak wiem ze dziewczyny pomoga widac ze to dobre i odpowiedzialne hodowle:loveu:

Iza. napisał(a):
Tak, planuje wystawy oczywiście. Cały czas się zastawiam gdzie zadebiutujemy i się zdecydować nie mogę, wszystko strasznie daleko ode mnie :shake: Ale w Wawie na pewno będziesz mogła nas w lipcu spotkać :p:evil_lol:

ja tez bede miala taki dylemat bo nie mam auta...
a w Wawce i w tym roku podziwialam grzywki to w nastepnym wymiziam Buenosa:loveu:

Iza. napisał(a):
Dokładnie tak, dlatego tez nie chcę omawiać przyjemności małemu, jak może biegać jest baaaardzo szczęśliwy :loveu:

:loveu:

Posted

Iza. napisał(a):
Nie wydaje Ci się :cool3:
Ej no nie znasz sie to urodzony model po prostu i on wie jaką minę do zdjęcia zrobic :diabloti::evil_lol:

Nie lubisz owłosionych odnóży ? a weź Ty :shake::evil_lol:

I znowu mu będziesz kleić tak jak wcześniej miał?
No ok ok niech Ci będzie :evil_lol: to następnym razem mu powiedz żeby się uśmiechnął :eviltong: :evil_lol:

Haha, a Ty lubisz? :lol:

Posted

mnie też tydzień w szkole nie było i teraz codziennie muszę pisać jakiś sprawdzian/kartkówkę :(
a było tak pięknie jak mogłam sobie o 10 wstawać i przez cały dzień nawet nie zaglądać do książek. :loveu: :evil_lol:

Buenos śliczny, ma fajowy włos, na taki puchaty wygląda :loveu: aż chce się go wyprzytulać.. :razz:
mi też się kurczę strasznie marzy drugi włochacz, ale znalazłoby się kilka przeciwności.. :shake: :(

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']no to napewno nad tym pomysle:p

Koniecznie :p

no to powodzenia w wyborze hl
tak wiem ze dziewczyny pomoga widac ze to dobre i odpowiedzialne hodowle:loveu:

Oj u mnie do hl jeszcze baaaardzo daleko :lol: ale na dzień dzisiejszy wiem, że zostanę przy tej rasie :loveu:
oj tak zdecydowanie !

ja tez bede miala taki dylemat bo nie mam auta...
a w Wawce i w tym roku podziwialam grzywki to w nastepnym wymiziam Buenosa:loveu:

To juz nawet nie chodzi o auto, ale o sam czas który poświecić trzeba na dojazdy :shake:
Mieszkam w takim miejscu, że wszędzie daleko jest :roll: ale przynajmniej mamy ładne tereny spacerkowe :evil_lol:
Obowiązkowo :loveu:

:loveu:

[quote name='agaciaaa']I znowu mu będziesz kleić tak jak wcześniej miał?
No ok ok niech Ci będzie :evil_lol: to następnym razem mu powiedz żeby się uśmiechnął :eviltong: :evil_lol:

Haha, a Ty lubisz? :lol:

Taa, niestety :eviltong:
Sama go poprosisz :loveu::diabloti:

Zależy u kogo :evil_lol:
[quote name='Czarnulka']http://i47.tinypic.com/52lump.jpg jaki puchaty misiek

http://i46.tinypic.com/s6u4ps.jpg o matko jaki roobla fuuj;p

Co wy macie do tych robali ?! :diabloti::evil_lol:

[quote name='Feigned']mnie też tydzień w szkole nie było i teraz codziennie muszę pisać jakiś sprawdzian/kartkówkę :(
a było tak pięknie jak mogłam sobie o 10 wstawać i przez cały dzień nawet nie zaglądać do książek. :loveu: :evil_lol:

Buenos śliczny, ma fajowy włos, na taki puchaty wygląda :loveu: aż chce się go wyprzytulać.. :razz:
mi też się kurczę strasznie marzy drugi włochacz, ale znalazłoby się kilka przeciwności.. :shake:

Weź nic nie mów zaszłam dziś do szkoły i chciałam uciekać normalnie :shake:więcej nie choruje :placz:

A wiesz, że ostatnio mi się maltany spodobały, ten ich piękny długi włos ahhh :loveu:

Posted

"...Oj u mnie do hl jeszcze baaaardzo daleko ale na dzień dzisiejszy wiem, że zostanę przy tej rasie
oj tak zdecydowanie !..."

ja tez chociaz jeszcze nie mam grzywaczka:loveu:

co tam u was slychac,
jak Buenos i Luna ogolem sie dogaduja
chlopak rosnie nie chce jej dominowac:razz:

Posted

Iza. napisał(a):
Weź nic nie mów zaszłam dziś do szkoły i chciałam uciekać normalnie :shake:więcej nie choruje :placz:

A wiesz, że ostatnio mi się maltany spodobały, ten ich piękny długi włos ahhh :loveu:

dokładnie Cię rozumiem. :( przez 3 lata nie chorowałam wcale, a teraz raz mnie wzięło to akurat w tygodniu kiedy same klasówki itp. -.- ostatni raz sobie na to pozwoliłam :evil_lol:

ooj taaaak :loveu: :loveu:
może za jakiś czas, Ty już mająca wprawę w hodowaniu długiego włosa, pomożesz mi przy moim potworku :lol: o ile będziesz chciała.. :razz:
bo mam wrażenie, że wszystko idzie ku lepszemu :loveu:

a co tam u Buenosa i Luny? :razz:
szkolicie się z maluchem trochę? :)

Posted

o ludzie, co sie tutaj narobiło.... jeden, jedyny plus to ze szybka odp działa

a o szkole nawet tu nie piszcie, mam tak dość tego wszystkiego, tych wszystkich ludzi i w ogóle, ze AAAA!

Posted

Witajcie!
Ja juz po remoncie, ale nadal sprzątanie po nim mnie angażuje i to baaaardzo mocno...

Trochę brakuje mi fotek, bo te kilka smutnego grzywkowatego chłopaka to ciut przymało...

Pzdr.

Posted

Nie doceniacie prawdziwej sztuki :diabloti:

Noo Iza, to teraz czekamy na Twoje arcydzieła :lol: choć aż tak udanej fotki jak ta moja to chyba nie masz :evil_lol:

A w ogóle to wielkie dzięki za miły spacerek :p Strasznie się cieszę, że Sara i Buenos sie tak fajnie dogadali, szaleli aż miło :loveu:

Posted

[quote name='Czarnulka']No bo robale są fuuj

Oj tam, na podwórku są ok, ale jak któryś wejdzie do domu to niestety śmierć go czeka :evil_lol:

[quote name='*anusia&ajlu*']"...Oj u mnie do hl jeszcze baaaardzo daleko ale na dzień dzisiejszy wiem, że zostanę przy tej rasie
oj tak zdecydowanie !..."

ja tez chociaz jeszcze nie mam grzywaczka:loveu:

co tam u was slychac,
jak Buenos i Luna ogolem sie dogaduja
chlopak rosnie nie chce jej dominowac:razz:

I suuuper :loveu: to niesamowite psy :loveu:

A u nas w porządku ;)
Luna cieczkuje więc psy się nie widują, generalnie relacje między nimi bardzo takie olewcze są ;) Luna chyba nie uważa małych psów za psy, więc miłości miedzy nimi nie ma, ale agresji też, więc jest spoko :cool3:

[quote name='Feigned']dokładnie Cię rozumiem. :( przez 3 lata nie chorowałam wcale, a teraz raz mnie wzięło to akurat w tygodniu kiedy same klasówki itp. -.- ostatni raz sobie na to pozwoliłam :evil_lol:

ooj taaaak :loveu: :loveu:
może za jakiś czas, Ty już mająca wprawę w hodowaniu długiego włosa, pomożesz mi przy moim potworku :lol: o ile będziesz chciała.. :razz:
bo mam wrażenie, że wszystko idzie ku lepszemu :loveu:

a co tam u Buenosa i Luny? :razz:
szkolicie się z maluchem trochę? :)

Weź nic nie mów :mdleje: mam w następnym tyg 5 sprawdzianów + jeszcze ze 3, których nie napisałam, bo mnie nie było :mdleje:

Oczywiście, że pomogę :loveu:
No i suuper :loveu: trzymam kciuki :kciuki:

Szkolimy się tylko tak hmmm użytkowo, ze tak powiem ;) znaczy się uczymy się życia razem :eviltong:
Na sztuczki mamy czas, na razie nakręcał małego na zabawki, ćwicze przywołanie no i ogólnie skupienie na mnie ;)

[quote name='silver.']o ludzie, co sie tutaj narobiło.... jeden, jedyny plus to ze szybka odp działa

a o szkole nawet tu nie piszcie, mam tak dość tego wszystkiego, tych wszystkich ludzi i w ogóle, ze AAAA!

Czyżby nie podobało Ci się nowego dogo ? :diabloti::evil_lol:

Ja tak samo mam :roll:

[quote name='Asiaczek']Witajcie!
Ja juz po remoncie, ale nadal sprzątanie po nim mnie angażuje i to baaaardzo mocno...

Trochę brakuje mi fotek, bo te kilka smutnego grzywkowatego chłopaka to ciut przymało...

Pzdr.

Witamy :multi:

Zaraz będą jakies foteczki :cool3: