silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ja jak do człowieka a do mnie od razu z agresją :shake::evil_lol: nie szkodzi, nie napiszesz - powiesz mi :cool3: ale jak na razie to obstawiam ze to jest po to, zeby uszy sie nie oklapywały :diabloti: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 silver. napisał(a): ale jak na razie to obstawiam ze to jest po to, zeby uszy sie nie oklapywały :diabloti: <brawo> <brawo> :evil_lol: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 silver., leniu :diabloti: kilka stron wcześniej było :evil_lol: żeby uchole stanęły. :cool3: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a):silver., leniu :diabloti: Hahhahaha widzisz Magda się na Tobie poznała już :evil_lol: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Iza. napisał(a):<brawo> <brawo> :evil_lol: Feigned napisał(a):silver., leniu :diabloti: kilka stron wcześniej było :evil_lol: żeby uchole stanęły. :cool3: haaaa, jaka ja mądra jestem :cool3::diabloti: Iza. napisał(a):Hahhahaha widzisz Magda się na Tobie poznała już :evil_lol: predzej czy pozniej musiało to sie wydarzyć :shake: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Iza. napisał(a):Hahhahaha widzisz Magda się na Tobie poznała już :evil_lol: trafił swój na swego. :diabloti: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 silver. napisał(a):haaaa, jaka ja mądra jestem :cool3::diabloti: predzej czy pozniej musiało to sie wydarzyć :shake: No już nie wymyślaj takich rzeczy :shake::evil_lol: Takich rzeczy nie da się ukyć :placz::diabloti: Feigned napisał(a):trafił swój na swego. :diabloti: hahaha, no wiesz nie spodziewałam sie tego po tobie wstyd :shake: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Iza. napisał(a):hahaha, no wiesz nie spodziewałam sie tego po tobie wstyd :shake: no, niestety.. :evil_lol: mi też wstyd, ale co zrobić. :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Iza. napisał(a):Wszystko :diabloti: A tak serio, jakoś tak mnie denerwuje, wkurza mnie ten cholerny AF, który jest meeeega wolny, no i większe ISO też by mi się przydało, bo ja nie lubię lampy :eviltong: Ale Canona to ja się dorobię chyba na następna 18 nie na tą w styczniu :evil_lol::evil_lol: Czyli muszę się fujikiem pogodzić i więcej nie kłócić :evil_lol: Marudzisz :diabloti: przypomnij sobie jaki był Twój poprzedni aparat, wtedy ten nie będzie taki zły :eviltong: :evil_lol: Ooo a czemu tak z tym canonem? :cool3: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a):no, niestety.. :evil_lol: mi też wstyd, ale co zrobić. :diabloti: przestać sie lenić :diabloti: agaciaaa napisał(a):Marudzisz :diabloti: przypomnij sobie jaki był Twój poprzedni aparat, wtedy ten nie będzie taki zły :eviltong: :evil_lol: Ooo a czemu tak z tym canonem? :cool3: no może masz racje hah Nie będzie mnie na razie stać ;) pies trochę kosztuje ;) Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 a myślisz, że to takie łatwe? :evil_lol: to jest silniejsze ode mnie. :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Czesc :multi: Iza jak Ci nie wstyd na nk takie piękne zdjećiunio wstawiłaś a tu pusto :roll: Czekamy :loveu: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a):a myślisz, że to takie łatwe? :evil_lol: to jest silniejsze ode mnie. :lol: powiem Ci w tajemnicy, ze ja mam podobny problem, tylko nic Aśce nie mów :diabloti::evil_lol: Bartiśkowa_ napisał(a):Czesc :multi: Iza jak Ci nie wstyd na nk takie piękne zdjećiunio wstawiłaś a tu pusto :roll: Czekamy :loveu: Hej :loveu: To w takim razie wstawiam tu bardzo podobne zdjęcie niz na n-k ale nie identyczne :eviltong: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a):a myślisz, że to takie łatwe? :evil_lol: to jest silniejsze ode mnie. :lol: o to, to, to to nie zna tej niemocy ten ktory nie doznal tego bolu :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 No i ślicznie :loveu::loveu: Mam nadzieję że w niedługim czasie się pogodzisz z apratem :evil_lol: po razie i spokój :diabloti: Bo ja chcę zobaczyc jaka jest różnica wielkości Luny i Buenoska :razz: I wgl jak tam ich relacje ?? Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Iza. napisał(a):no może masz racje hah Nie będzie mnie na razie stać ;) pies trochę kosztuje ;) No coś Ty? :crazyeye: A ja myślałam, że to wszystko za darmo jest :diabloti: :evil_lol: Ale chyba wolisz Buena niż nowy aparat? :diabloti: Ale słitaśnie wyglądacie :loveu: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 silver. napisał(a):o to, to, to to nie zna tej niemocy ten ktory nie doznal tego bolu :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Bartiśkowa_ napisał(a):No i ślicznie :loveu::loveu: Mam nadzieję że w niedługim czasie się pogodzisz z apratem :evil_lol: po razie i spokój :diabloti: Bo ja chcę zobaczyc jaka jest różnica wielkości Luny i Buenoska :razz: I wgl jak tam ich relacje ?? Oj różnica jest baaaaardzo duza :evil_lol: Relacje, cały czas po ścisła kontrolą ;) Boje się, żeby mi Luna nie zadeptała maleństwa ;) agaciaaa napisał(a):No coś Ty? :crazyeye: A ja myślałam, że to wszystko za darmo jest :diabloti: :evil_lol: Ale chyba wolisz Buena niż nowy aparat? :diabloti: Ale słitaśnie wyglądacie :loveu: Ja tez myślałam, że za darmo :shake::evil_lol: Oczywiście, ze Buenoska wole niż aparat :loveu::evil_lol: Dzięki :loveu: Teraz powinnam się zacząć na różowo ubierać i różowe tipsy zrobić :loveu: No i w końcu mam psa dla prawdziwej dziewczyny a nie bydlaka takiego :shake::evil_lol::evil_lol: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 koniecznie! jeszcze tylko dla Buena jakąś ruszoffffą kiecę i jazda :diabloti: to może ja też zmienię imidż ? :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 nie zapomnij o pasemkach :loveu::loveu: rzecz jasna różowych Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Iza. napisał(a):Ja tez myślałam, że za darmo :shake::evil_lol: Oczywiście, ze Buenoska wole niż aparat :loveu::evil_lol: Dzięki :loveu: Teraz powinnam się zacząć na różowo ubierać i różowe tipsy zrobić :loveu: No i w końcu mam psa dla prawdziwej dziewczyny a nie bydlaka takiego :shake::evil_lol::evil_lol: I co, to jednak nieprawda?:roll: Noo to nie narzekaj :eviltong: Nooo koniecznie :loveu: a macie już jakieś słitaśne różowe ubranko, z falbankami i kokardkami, takie co to zupełnie nie grzeje, ale za to śliczniutkie jest?:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):nie zapomnij o pasemkach :loveu::loveu: rzecz jasna różowych Ja myślę że wystarczy jak się Iza na blondi zrobi :loveu: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 haha, nie widziałyście Izy na połowinkach :diabloti: solarium, tipsy, rozowa sukienka i te sprawy :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 aa wlasnie zaopatrzylas sie juz w ubranko?? bo zimno mu moze byc na podworku bez ubranka:) u nas Daisy juz lata w kombinezonku i z tego co wiem to Axelek tez nie dlugo bedzie;)Tasja cale szczescie nie potrzebuje:eviltong: ale pamietam ze dla Azy przymierzalam sie kupic mimo ze to duzy pies byl;) Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 silver. napisał(a):haha, nie widziałyście Izy na połowinkach :diabloti: solarium, tipsy, rozowa sukienka i te sprawy :evil_lol: ta jasne :diabloti: błagam powiedz, że masz jakieś zdjęcia :evil_lol: agaciaaa, no wiesz :diabloti: jam jest blondynka, powinnam czuć się urażona ? :evil_lol: z tego co gdzies tam widziałam, to Iza już poluje na jakiegoś ciucha dla tego swojego kurdupla :diabloti: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 nie mam żadnego zdjęcia a to dlatego, że Iza ktora była już widocznie po spozyciu alkoholu i mi aparat zalała sokiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts