Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

O rany i ja o tym nie wiedziałam :-o Cudeńko normalnie z niego :multi:

Czekamy na relacje jak tam z Luną bo chciałabym to bardzo wiedzieć jak takie duuże reaguje na malucha bo może może :loveu:

pozdrawiamy i cąłujemy Buenoska w nosio

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak sie właśnie zastanawiałam czy dotarłaś do tej Warszawy i z powrotem ;) bo z pociągami podobno różnie wczoraj było :cool3:

Buenos cudny jest, ale to już mówiłam :eviltong: :loveu::loveu: dawaj jakieś swoje fotki :razz:

Posted

[quote name='deer_1987']Eh cos sie zle odnosik wkleja... niby ten co ma byc ale pojawia sie jego brat

Chinese Crested Dog - Buenos Aires Artagasamazis, Male powderpuff

teraz jest już ok ;)

[quote name='Bartiśkowa_']O rany i ja o tym nie wiedziałam :-o Cudeńko normalnie z niego :multi:

Czekamy na relacje jak tam z Luną bo chciałabym to bardzo wiedzieć jak takie duuże reaguje na malucha bo może może :loveu:

pozdrawiamy i cąłujemy Buenoska w nosio

wiem, ze cudeńko :loveu::evil_lol:

Planujesz jakiegoś maluszka ?
Bueno zapozna się z Luna pewni dopiero w sobotę, bo ja jutro nie będę miała czasu, bo połowinki mam ;)

Buenunio wycałowany :loveu:

[quote name='agaciaaa']A tak sie właśnie zastanawiałam czy dotarłaś do tej Warszawy i z powrotem ;) bo z pociągami podobno różnie wczoraj było :cool3:

Buenos cudny jest, ale to już mówiłam :eviltong: :loveu::loveu: dawaj jakieś swoje fotki :razz:

Nic nie mów... Jechałam wczoraj z Białegostoku do Warszawy ponad 7 godzin :shake: Na szczęście Aga mnie przenocowała :loveu: Bo nie wiem jakbym wróciła.
Dzis miałam wracać pksem, ale oczywiście mnie nie wpuścili :roll:

No już nie musisz się chwalić, ze wiedziałaś :diabloti:
Na razie nie mam :eviltong: nie było czasu, bo bylismy dziś na małym spacerku socjalizacyjnym :loveu:
A w ogóle to białego psa foci się jeszcze trudniej niz czarnego:placz::evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Nic nie mów... Jechałam wczoraj z Białegostoku do Warszawy ponad 7 godzin :shake: Na szczęście Aga mnie przenocowała :loveu: Bo nie wiem jakbym wróciła.
Dzis miałam wracać pksem, ale oczywiście mnie nie wpuścili :roll:

No już nie musisz się chwalić, ze wiedziałaś :diabloti:
Na razie nie mam :eviltong: nie było czasu, bo bylismy dziś na małym spacerku socjalizacyjnym :loveu:
A w ogóle to białego psa foci się jeszcze trudniej niz czarnego:placz::evil_lol:

Tak myślałam, że nie uda Ci się wczoraj wrócić :cool3: W tv mówili że właśnie na tej trasie są ogromne opóźnienia, a niektóre pociągi w ogóle nie jeżdżą :shake: 7 godzin, masakra..
Przez ten nowy przepis? :roll:

Czemu nie :diabloti:
Oj no przecież zrobienie kilku fotek zajmie kilka minut :diabloti: w domu coś chociaż na szybko cyknij :razz:
Czyli już próbowałaś? :eviltong: Najlepiej będzie jak będziesz chciała ufocić razem Lune i Buenoska :loveu: :diabloti:

Posted

no co Ty nie powiesz :diabloti:

ale Ci fajnie :loveu: też będę uparta i też będę mieć kolejnego smroda :diabloti: kiedyś :evil_lol:
mały jest przesłodki, nie mogę się doczekać, żeby go wyściskać :loveu:

Posted

Jak narazie jeszcze nie ale w niedalekiej przyszłości może się tak zdarzyć więc wolę już zbierąć informacje :loveu: Ok to czekam na relację z soboty. Napewno się polubią :multi:

No ciężko troche Ci będzie focić Lunkę z Buenoskiem ale dasz radę ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Tak myślałam, że nie uda Ci się wczoraj wrócić :cool3: W tv mówili że właśnie na tej trasie są ogromne opóźnienia, a niektóre pociągi w ogóle nie jeżdżą :shake: 7 godzin, masakra..
Przez ten nowy przepis? :roll:

Czemu nie :diabloti:
Oj no przecież zrobienie kilku fotek zajmie kilka minut :diabloti: w domu coś chociaż na szybko cyknij :razz:
Czyli już próbowałaś? :eviltong: Najlepiej będzie jak będziesz chciała ufocić razem Lune i Buenoska :loveu: :diabloti:

Masakra, dokładnie. Myślałam, ze *******ca za przeproszeniem tam dostane w pociągu, dobrze, że choć miałam miłych towarzyszy podróży :loveu::evil_lol:
Taa właśnie przez ten przepis :roll: chore to jest jakieś na prawdę :roll: Teraz to ja już tego tak nie zostawię. :shake:

Żeby się innym przykro nie zrobiło :shake::evil_lol::evil_lol:
O jaka madra się znalazła :mad::evil_lol:
Próbowałam i owszem :cool3: Spadówa :diabloti: mam inny pomysł, teraz Ty mi bedziesz fociła piesy :loveu::evil_lol:

Bartiśkowa_ napisał(a):
Jak narazie jeszcze nie ale w niedalekiej przyszłości może się tak zdarzyć więc wolę już zbierąć informacje :loveu: Ok to czekam na relację z soboty. Napewno się polubią :multi:

No ciężko troche Ci będzie focić Lunkę z Buenoskiem ale dasz radę ;)

A jakiego maluszka planujesz ?:cool3:
Oj nie musze sie lubić, oby się tolerowały :cool3:

Posted

[quote name='Feigned']no co Ty nie powiesz :diabloti:

ale Ci fajnie :loveu: też będę uparta i też będę mieć kolejnego smroda :diabloti: kiedyś :evil_lol:
mały jest przesłodki, nie mogę się doczekać, żeby go wyściskać :loveu:

No serio :shake:Wiem, ze nie masz doswiadczenia w foceniu białych psów, to tak Ci mówię :evil_lol:

Weź się staraj bardziej, żeby mój smrodek miał się z kim socjalizować :loveu::evil_lol:
Zapraszamy do nas, drogę juz znasz :diabloti:

[quote name='Unbelievable']O! Buenoska widziałam na porodówce wieele razy :diabloti: cód miód orzeszki :loveu:
zastanawiałam się ostatnio kiedy będziesz w końcu miała małego szczurka : P

taa i owszem Bueno był częstym gościem porodówki :eviltong:

[quote name='Bzikowa']Gratuluję!!! Super Grzywek :loveu:

Dzięki :loveu:

[quote name='Asiaczek']Hohoho, nowy golasek!
Ja też czekam na foteczki z soboty.:lol:

Pzdr.

owłosiony golasek hihihi :lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
a to nie mieszkasz tam gdzie luna z rodzicami teraz?

Mieszkam ;)
Ale jestem w stanie oddzielić psy. wydaje mi się, ze na dziś Bueno ma i tak duuzo stresów jak na taka małą kruszynkę. No i przy zapoznawaniu psów, musi być jeszcze co najmniej jedna osoba, bo ja sama nad dwoma psami nie zapanuje, szczególnie, ze dzieli je tak duuuuza waga.

Posted

Iza. napisał(a):
Masakra, dokładnie. Myślałam, ze *******ca za przeproszeniem tam dostane w pociągu, dobrze, że choć miałam miłych towarzyszy podróży :loveu::evil_lol:
Taa właśnie przez ten przepis :roll: chore to jest jakieś na prawdę :roll: Teraz to ja już tego tak nie zostawię. :shake:

Żeby się innym przykro nie zrobiło :shake::evil_lol::evil_lol:
O jaka madra się znalazła :mad::evil_lol:
Próbowałam i owszem :cool3: Spadówa :diabloti: mam inny pomysł, teraz Ty mi bedziesz fociła piesy :loveu::evil_lol:

Ooo, a cóż to byli za towarzysze? :razz:
No chore, naprawdę.. niedługo w ogóle zabronią z psami jeździć :roll:

Oj bez przesady :eviltong: nikt nawet nie zwrócił uwagi :evil_lol:
No co może nie mam racji? :diabloti: przecież nie chcemy tu jakiś super ekstra zdjeć, chcemy tylko maluszka zobaczyć ;)
No ja bardzo chętnie je obfoce :loveu::loveu: ale nie gwarantuje że fotki będą ładne :eviltong::evil_lol:

Wow, aż jedna fotka :multi: :loveu::loveu:
EDIT:
O już więcej :lol: Cuuuudny jest :loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ooo, a cóż to byli za towarzysze? :razz:
No chore, naprawdę.. niedługo w ogóle zabronią z psami jeździć :roll:

Oj bez przesady :eviltong: nikt nawet nie zwrócił uwagi :evil_lol:
No co może nie mam racji? :diabloti: przecież nie chcemy tu jakiś super ekstra zdjeć, chcemy tylko maluszka zobaczyć ;)
No ja bardzo chętnie je obfoce :loveu::loveu: ale nie gwarantuje że fotki będą ładne :eviltong::evil_lol:

Wow, aż jedna fotka :multi: :loveu::loveu:
EDIT:
O już więcej :lol: Cuuuudny jest :loveu:

Bardzo mili i w ogóle fajni :cool3: żeby nie taki jeden, to chyba bym tam rozwaliła ten pociąg i wróciła do Białegostoku na piechotę :evil_lol:
No dokładnie. Szczególnie, ze ja psa miałam w klace :roll: usiałabym sobie gdzieś na końcu i nikomu byśmy nie przeszkadzali :shake:

Taki żart to był :diabloti:
Ok :cool3: Bueno oprócz tego, ze jest biały to chyba ma robale w dupie i raczej nie siedzi w miejscy, szczególnie jak widzi aparat :evil_lol:
No wiesz najbardziej liczą się chęci, takze zapraszamy :loveu:

Tez mi się podoba :loveu::diabloti:

Unbelievable napisał(a):
jaki nowy przepis? że z psem jeżdzić nie można? :roll:

Taaa :roll: w autobusach pospiesznych, psa wieźć nie można. :roll:

Posted

Iza. napisał(a):
Bardzo mili i w ogóle fajni :cool3: żeby nie taki jeden, to chyba bym tam rozwaliła ten pociąg i wróciła do Białegostoku na piechotę :evil_lol:
No dokładnie. Szczególnie, ze ja psa miałam w klace :roll: usiałabym sobie gdzieś na końcu i nikomu byśmy nie przeszkadzali :shake:

Taki żart to był :diabloti:
Ok :cool3: Bueno oprócz tego, ze jest biały to chyba ma robale w dupie i raczej nie siedzi w miejscy, szczególnie jak widzi aparat :evil_lol:
No wiesz najbardziej liczą się chęci, takze zapraszamy :loveu:

Tez mi się podoba :loveu::diabloti:

To miałaś szczęście w nieszczęściu :lol: przez 7 godzin można sie nieźle wynudzić i wkurzyć :cool3:
Trzeba było nie mówić, że masz tam psa :diabloti: :evil_lol:

Ja sie nie znam na żartach :diabloti: :eviltong:
Oj tam od razu robale, szczeniak po prostu! :loveu: :lol:
Oczywiście z chęcią skorzystam z zaproszenia :loveu: tylko musimy ustalić dogodny termin ;)

No coś Ty, serio??? :evil_lol:

PS. Odpisz mi kobieto na pw, bo chce wiedzieć co z tym naszym wyjazdem :cool3:

Posted

[quote name='Iza.']
Taaa :roll: w autobusach pospiesznych, psa wieźć nie można. :roll:

[quote name='agaciaaa']"Od dnia 20 lipca 2009 r. w autobusach obsługujących linie pośpieszne obowiązuje zakaz przewozu wszelkich żywych zwierząt w części pasażerskiej autobusu. Powyższy zakaz nie dotyczy psów-przewodników osób niepełnosprawnych."

Tu było o tym pisane:
http://www.dogomania.pl/forum/f1067/pks-pies-132362/index2.html

ale na szczęście tylko w białostockich :cool1: na szczęście dla mnie, wam będzie gorzej, ale za to macie pociągi : P
pomysł jest głupi:roll: przecież jak pies położy się na ziemi, to zajmuje tyle miejsca co większa torba :roll: a jeżeli agresywny i źle się zachowuje to raczej ludzie powinni być na tyle mądrzy żeby nie wozić takiego psa:roll: tudzież od razu to widać- i chyba wtedy ma już prawo psa nie wpuścić