Iza. Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='agaciaaa']Ok, będziemy sie nawzajem pilnować :evil_lol: Strasznie dawno Luny nie widziałam :loveu: Co w tym śmiesznego? :diabloti: Trzeba było ją uczesać do zdjęcia :evil_lol: Chcesz sie zamienić? :cool3: :diabloti: Fajnie, że było fajnie :lol: a jak Luna w pksie? Świetne kwiatki :loveu: Widzisz, dzięki mamie masz co fotografować :lol: http://i42.tinypic.com/21ou39x.jpg ale ciemno w tym waszym lesie :crazyeye: Hahah tak będzie najlepiej :evil_lol: Wiem :loveu::evil_lol: No nie wie, ale mam wrażenie, że coś Ci się pomyliło :diabloti: Taaa, bo ja zawsze przy sobie szczotkę nosze :evil_lol: Niee ;P Nawet bardzo fajnie :loveu::evil_lol: Jechałyśmy samochodem :cool3::loveu: haha ale Luna nie może se biegać tam, gdzie chce ;p Bo lasy są ssssstraszne :diabloti::evil_lol: [quote name='Feigned']a gdzie ten Radosny Pies, w białymstoku ? :eviltong: i byłyście na spacerze w parku? :cool3: Luna śliczna jak zawsze :loveu: No w Białymstoku, a gdzie ? :eviltong: Byłyśmy :cool3: :loveu: Quote
Feigned Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 i jak było? :cool3: kiedy następny raz, bo ja też chce :diabloti: Quote
akodirka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 w ogole to RP na dojlidach jest :diabloti: a kto byl na spacerze? :razz: Quote
Iza. Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Feigned']i jak było? :cool3: kiedy następny raz, bo ja też chce :diabloti: Super :loveu: A nie wiem, bo póki co to mamy całą grupę już chyba ;) Tu masz stronę :Klub sportowy - Radosny Pies Napisz pod ten email, a może dowiesz się czegoś więcej ;) [quote name='akodirka'] a kto byl na spacerze? :razz: Baaaaaaaaaaardzo wielki skład :diabloti: Ja +Vini :roll: Quote
agaciaaa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Iza. napisał(a):No nie wie, ale mam wrażenie, że coś Ci się pomyliło :diabloti: Taaa, bo ja zawsze przy sobie szczotkę nosze :evil_lol: Niee ;P Nawet bardzo fajnie :loveu::evil_lol: Jechałyśmy samochodem :cool3::loveu: haha ale Luna nie może se biegać tam, gdzie chce ;p Bo lasy są ssssstraszne :diabloti::evil_lol: Nic mi się nie pomyliło :diabloti: Powinnaś :evil_lol: Dlaczego? :diabloti: Ahaa, zawsze będziecie samochodem? :cool3: To już jej problem, nie Twój :evil_lol: Nie wszystkie :lol: ale Twój to rzeczywiście straszny :evil_lol: Będą jakieś fotki z tego spacerku w Białymstoku? :cool3: Quote
Feigned Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 mi chodziło o to kiedy spacer następny :evil_lol::razz: a na agility też bym chciała iść z Axelem tylko nie wiem co on na to :diabloti: biegać lubi, ale skoczny to tak średnio jest :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Marlenuś91 napisał(a):Jej gdzie takie śliczne kwiatki rosną ?? U mnie w ogródku :cool3: Znaczy to mojej mamy :eviltong: rośliny to jej pasja największa, prawie tak wielka jak moja - psy :cool3: deer_1987 napisał(a):Ale ladnie wiosennkowo Taaak wiosenka jest piękna :loveu: agaciaaa napisał(a):Nic mi się nie pomyliło :diabloti: Powinnaś :evil_lol: Dlaczego? :diabloti: Ahaa, zawsze będziecie samochodem? :cool3: To już jej problem, nie Twój :evil_lol: Nie wszystkie :lol: ale Twój to rzeczywiście straszny :evil_lol: Będą jakieś fotki z tego spacerku w Białymstoku? :cool3: Oj zastanów się jeszcze raz :diabloti: Ja nawet swojej szczotki nie nosze, a mam psią nosić, chyba żartujesz :shake::evil_lol: A nie wiem, jakoś tak z przyzwyczajenia :diabloti: zresztą szybko sam byś zmieniła zdanie :diabloti: Nieee :placz: Tylko raz nam się tak udało :cool3: Mój tez, bo to później ochrzan dostaje :placz::evil_lol: No wiesz to jest las prawdziwy nie to co u Ciebie jakieś laski małe :roll::diabloti: Nie ma, bo nie chciało mi się aparatu wyciągać :diabloti: Feigned napisał(a):mi chodziło o to kiedy spacer następny :evil_lol::razz: a na agility też bym chciała iść z Axelem tylko nie wiem co on na to :diabloti: biegać lubi, ale skoczny to tak średnio jest :evil_lol: Widać, ze zmęczona już byłam hahaha :evil_lol: A spacer kiedy to nie wiem :PP Ale mam najdzie, że na zawodach się spotkamy :cool3: Quote
akodirka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Iza. napisał(a): Baaaaaaaaaaardzo wielki skład :diabloti: Ja +Vini :roll: a macie jakies zdjecia z tego? :razz: Quote
Iza. Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 akodirka napisał(a):a macie jakies zdjecia z tego? :razz: niet :cool3: Quote
akodirka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Iza. napisał(a):niet :cool3: a wez, mialyscie wziasc aparaty... :eviltong: a tam w Czarnej tez tyle sniegu a raczej lodu w lasach lezy? Quote
Iza. Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 akodirka napisał(a):a wez, mialyscie wziasc aparaty... :eviltong: a tam w Czarnej tez tyle sniegu a raczej lodu w lasach lezy? Miałam aparat, ale nie chciało mi się go wyciągać :evil_lol: Noo, teraz znaczy już zdecydowanie mniej, ale w tamtym tyg to masakra była :roll: Quote
akodirka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Iza. napisał(a):Miałam aparat, ale nie chciało mi się go wyciągać :evil_lol: Noo, teraz znaczy już zdecydowanie mniej, ale w tamtym tyg to masakra była :roll: a mowia, ze to ja jestem leniem... :diabloti: bo w ogrodniczkac to lod normalny lezy na drogach i rowerem sie nie da jezdzic, bo rower na boki sie zatacza :diabloti: Quote
Iza. Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 akodirka napisał(a):a mowia, ze to ja jestem leniem... :diabloti: bo w ogrodniczkac to lod normalny lezy na drogach i rowerem sie nie da jezdzic, bo rower na boki sie zatacza :diabloti: Ja tez jestem nie martw się :evil_lol: Oj tam lód, napiłaś się pewnie czegoś i równowagi nie mogłaś utrzymać :diabloti: Quote
Iza. Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 akodirka napisał(a):ale ja jestem najwiekszym leniem :diabloti: hahaha :evil_lol: ja nie piję, bo 18 lat nie mam :diabloti: haha, ale to byl straszny lod, naprawde, a jak sie na bok z rowerem zatoczyla to lezalam przygnieciona nie wiem ile czasu bo wstac nie moglam, bo slisko :cool3: No nie wiem :diabloti: Taaa :diabloti: Określę to jednym słowem : sierota :diabloti: Quote
infers Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 widzę, że niedzwiadek się już na dobre obudził:loveu::loveu::loveu: Quote
Iza. Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='infers']widzę, że niedzwiadek się już na dobre obudził taa sezon snu zimowego zakończony :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Zastanowiłam się i nie zmieniłam zdania :diabloti: No ale Luna ma więcej kudełków od Ciebie więc jej się należy :evil_lol: To nie marudź że chcesz takiego i takiego psa, bo wcale nie chcesz jak Ci proponuje :diabloti: :evil_lol: Aha, to czekam na relacje z pksu :lol: Ciekawa jestem ;) Duże też są, ale ja sie boje po takich chodzić :eviltong: poza tym ja wole łazić między polami niż po lesie :lol: Ty leniu :mad: po co go w ogóle wzięłaś? :eviltong: http://i39.tinypic.com/2hqh1r4.jpg faaajne :loveu::loveu: Fajne te Twoje makra :) i ptaszek :lol: Jeszcze raz się zastanów :diabloti: i tak aż do skutku :diabloti: Pfff i tak mam za dużo jej rzeczy w torbie :shake::evil_lol: Chceeeee! Ale nie chce Ci Twojej Saruni zabierać :diabloti: Ja też jestem ciekawa, oby było ok :eviltong: A u mnie nie ma pól, więc muszę się zadowolić tym co mam :cool3: W sumie to sama nie wiem haha :evil_lol: chyba tylko po to żeby cięższy plecak mieć :evil_lol: misio :loveu: Dzięki :loveu::loveu: [quote name='anitaaa i bartis']niektóre fotki śliczne :loveu: Lunisia już też zaliczyła pierwzą kąpiel ?? Dzięki :loveu: Nieee ona tyko weszła do wody, ale to na chwileczkę, bo u nas to lód jeszcze na zalewie był ;) Quote
agaciaaa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Iza.']Oj zastanów się jeszcze raz :diabloti: Ja nawet swojej szczotki nie nosze, a mam psią nosić, chyba żartujesz :shake::evil_lol: A nie wiem, jakoś tak z przyzwyczajenia :diabloti: zresztą szybko sam byś zmieniła zdanie :diabloti: Nieee :placz: Tylko raz nam się tak udało :cool3: No wiesz to jest las prawdziwy nie to co u Ciebie jakieś laski małe :roll::diabloti: Nie ma, bo nie chciało mi się aparatu wyciągać :diabloti: Zastanowiłam się i nie zmieniłam zdania :diabloti: No ale Luna ma więcej kudełków od Ciebie więc jej się należy :evil_lol: To nie marudź że chcesz takiego i takiego psa, bo wcale nie chcesz jak Ci proponuje :diabloti: :evil_lol: Aha, to czekam na relacje z pksu :lol: Ciekawa jestem ;) Duże też są, ale ja sie boje po takich chodzić :eviltong: poza tym ja wole łazić między polami niż po lesie :lol: Ty leniu :mad: po co go w ogóle wzięłaś? :eviltong: http://i39.tinypic.com/2hqh1r4.jpg faaajne :loveu::loveu: Fajne te Twoje makra :) i ptaszek :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 niektóre fotki śliczne :loveu: Lunisia już też zaliczyła pierwzą kąpiel ?? :evil_lol: Quote
akodirka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Iza. napisał(a):No nie wiem :diabloti: Taaa :diabloti: Określę to jednym słowem : sierota :diabloti: no tak :razz: nieprawda :eviltong: ja ledwo stałam pozniej na tym lodzie bo taki śliski na dodatek woda pływała po nim i strasznie ślisko byłOO :diabloti: Quote
Recommended Posts