Iza. Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 :loveu::loveu:Moja Lunisia ma dzisiaj urodzinki :loveu::loveu: Skończyła dziś dwa lata, nie wiem kiedy to minęło :shake: Jeszcze niedawno była taka : Poz djeciach widzę, jak bardzo się zmieniła, zmężniała, jeszcze rok temu to chuderlak z niej był, a teraz ;) Mimo, ze chuda, jak futro starci :evil_lol: to jednak mięśnie ma Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Taki mały pokazik jak sie Lunka zmieniła ;) 6 miesięcy 9 miesięcy Rok ;) półtora roku i teraz ;) Quote
taxelina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Duza i piekna dziewczynka!!! :Dog_run::new-bday::new-bday::BIG::BIG: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):A no się bawił, Wiktor nie chciał jej oddawać:evil_lol: Tak to Fred, rzucał się na Nukę :shake: A dziś pogryzł Damiana kolegę :roll: to jest jedyny pies którego z całego serca nienawidzę :angryy: No widzisz, trzeba było jej nie oddawać :diabloti: A to małpa :shake: Mocno pogryzł? :roll: WSZYSTKIEGO NAAAAAJ Lunisiu :loveu::loveu::loveu: Piękna kobita z niej wyrosła ;) :loveu: A gdzie prezencik od panci? :lol: Quote
akodirka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):Haaa, ale dziś Cię widziałam :cool3: No a jak :diabloti: Podrzucili mi dzisiaj to cudo:placz: : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10895199#post10895199 haha, ja tez ostatnio cos czesciej Cie widze :P a pojedziesz na rajd nocny albo na zjazd na linach? w ta sobote jest :razz: :razz: ale naszczescie juz ma domek :razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Wszystkiego najlepszego dla ślicznej Lunisi :tort::new-bday::BIG::new-bday::tort::Rose::loveu: Ps. czekamy na jakieś urodzinowe fotki :lol: Quote
AngelsDream Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 I od nas: Wszystkiego najlepszego! Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 wszystkiego :loveu: fotka z glutem... :mdleje: Quote
infers Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Wszystkiego dla Luski:loveu: http://i37.tinypic.com/3167z2w.jpg Ja takie gluty mam codziennie na spodniach, jak serek jem:p:evil_lol: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 deer_1987 napisał(a):Duza i piekna dziewczynka!!! :Dog_run::new-bday::new-bday::BIG::BIG: Oj duza duza, szybciutko urosła ;) agaciaaa napisał(a):No widzisz, trzeba było jej nie oddawać :diabloti: A to małpa :shake: Mocno pogryzł? :roll: WSZYSTKIEGO NAAAAAJ Lunisiu :loveu::loveu::loveu: Piękna kobita z niej wyrosła ;) :loveu: A gdzie prezencik od panci? :lol: Ja mam swoje marzenia, które chce zrealizować ;) No i rodzice się nie zgadzali na kolejnego dużego psa ;) Przez spodnie, ale skórę zdarł :shake: Całe szczęście, ze mnie przy tym nie było, bo juz by babcia miała swojego pieska u siebie. Ja nie mam zamiaru za nieswojego psa świecić oczami przed ludźmi, szczególnie, ze to nie pierwszy raz już :roll: Prezencik będzie, jak pańcia dojdzie do zoologicznego w końcu :evil_lol: Na razie Lunisia dostała zabawkę do przeciągania ;) akodirka napisał(a):haha, ja tez ostatnio cos czesciej Cie widze :P a pojedziesz na rajd nocny albo na zjazd na linach? w ta sobote jest :razz: ale naszczescie juz ma domek :razz: A, bo przestałam się chować :evil_lol::diabloti: Nie idem, bo jeszcze ni nawet nie słyszałam :eviltong: Na szczęście ;) Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 gordonowa napisał(a): wszystkiego najlepszego!! :multi: Dziękujemy anitaaa i bartis napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla ślicznej Lunisi :tort::new-bday::BIG::new-bday::tort::Rose::loveu: Ps. czekamy na jakieś urodzinowe fotki :lol: Dziękujemy, fotek dzisiejszych nie mam , bo pogoda nieszczególna, a i ja dopiero po 18 w domu byłam :roll: AngelsDream napisał(a):I od nas: Wszystkiego najlepszego! Dzięki! Tinka:) napisał(a):wszystkiego :loveu: fotka z glutem... :mdleje: Dzięki, Podoba Ci sie ? Bo mi bardzo :loveu::loveu::diabloti: infers1995 napisał(a):Wszystkiego dla Luski:loveu: http://i37.tinypic.com/3167z2w.jpg Ja takie gluty mam codziennie na spodniach, jak serek jem:p:evil_lol: A wiesz, ze nie można codziennie jeść serków :diabloti::eviltong: Quote
infers Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):Dziękujemy A wiesz, ze nie można codziennie jeść serków :diabloti::eviltong: Bo? Ja jem po 2 dziennie fantazja albo bakuś:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a): Dzięki, Podoba Ci sie ? Bo mi bardzo :loveu::loveu::diabloti: A wiesz, ze nie można codziennie jeść serków :diabloti::eviltong: podoba:loveu: on codziennie bakusia truskawkowego bądź waniliowego, koniecznie dużego bo jeden mały to za mało:diabloti: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 infers1995 napisał(a):Bo? Ja jem po 2 dziennie fantazja albo bakuś:evil_lol: Bo tak :diabloti: Tinka:) napisał(a):podoba:loveu: on codziennie bakusia truskawkowego bądź waniliowego, koniecznie dużego bo jeden mały to za mało:diabloti: To dobrze :loveu: A ja nie mogę jeść dużo mleka, właściwie to w ogóle nie powinnam :diabloti: Alergie mleczna mam, i takie brzydnie cosie mi się robi :placz::eviltong: Quote
infers Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):podoba:loveu: on codziennie bakusia truskawkowego bądź waniliowego, koniecznie dużego bo jeden mały to za mało:diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a): To dobrze :loveu: A ja nie mogę jeść dużo mleka, właściwie to w ogóle nie powinnam :diabloti: Alergie mleczna mam, i takie brzydnie cosie mi się robi :placz::eviltong: ja nie lubię mleka, ale serki owszem:razz: tylko bez przesady:evil_lol: za to żółty ser...:loveu: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):ja nie lubię mleka, ale serki owszem:razz: tylko bez przesady:evil_lol: za to żółty ser...:loveu: A ja mleko kocham, :loveu::loveu: I inny nabiał tez, ale tak to jest, ze najczęściej lubi się to czego się nie może :evil_lol: Dzisiaj się dowiedziałam, ze żółty ser trawi sie całymi tygodniami :crazyeye: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a): Dzisiaj się dowiedziałam, ze żółty ser trawi sie całymi tygodniami :crazyeye: mi pewnie aktualnie w żołądku zalega z kilogram sera :evil_lol: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Tinka:) napisał(a):mi pewnie aktualnie w żołądku zalega z kilogram sera :evil_lol: Oj to nie dobrze :shake::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):Oj to nie dobrze :shake::evil_lol: żyję:diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Iza. napisał(a):Ja mam swoje marzenia, które chce zrealizować ;) No i rodzice się nie zgadzali na kolejnego dużego psa ;) Przez spodnie, ale skórę zdarł :shake: Całe szczęście, ze mnie przy tym nie było, bo juz by babcia miała swojego pieska u siebie. Ja nie mam zamiaru za nieswojego psa świecić oczami przed ludźmi, szczególnie, ze to nie pierwszy raz już :roll: Prezencik będzie, jak pańcia dojdzie do zoologicznego w końcu :evil_lol: Na razie Lunisia dostała zabawkę do przeciągania ;) Wiem wiem ;) żartowałam tylko ;) On tak zupełnie bez powodu? :roll: a babcia już u siebie, bez psa? Pewnie czekasz na mnie :eviltong: ;) mam nadzieje, że niedługo razem napadniemy na białostockie zoologi :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 hej:) juz trafilismy do was po przerwie i nadrobilismy zaleglosci;) spoznione ale szczerze wszystkiego naj, naj najlepszego dla Luniskowej;) A z,oenila sie niesamowicie, byla taka malenka ateraz taka duża i taki duży glut jej wisi, hehe, pozdrawiam;) Quote
Dada Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iza, dziękuję Ci za wiele pięknych zdjęć mojego skarba!! :lol: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Hej :razz: :loveu: zapomniałaś, że masz galerie? :evil_lol: Co słychać? Jak w szkole itp? ;) Quote
Recommended Posts