Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 agaciaaa napisał(a): Ok, nie ma sprawy :) nie lubie jak mi sie książki marnują na półce, wole pożyczać, żeby ktoś je czytał ;) wiem, dziwna jestem :evil_lol: Jej a mi tez pozyczysz:D? tylko nie teraz bo teraz mam co czytac:P Ale nie czytalam pare ksiazek z Twojej biblioteki:lol: Dzieki za linka obrozki sa swietne:loveu: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):Jej a mi tez pozyczysz:D? tylko nie teraz bo teraz mam co czytac:P Ale nie czytalam pare ksiazek z Twojej biblioteki:lol: Dzieki za linka obrozki sa swietne:loveu: Jasne, nie ma sprawy :) Tylko 'Pies który kochał zbyt mocno' jeszcze nie czytałam ;) Taks robi cuda i na dodatek na szczytny cel :loveu: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Dokładnie tak pomyślałam, ale nie chciałam brzydko mówić Ale bardzo fajna ta smyczka Widocznie gratis Ok, nie ma sprawy nie lubie jak mi sie książki marnują na półce, wole pożyczać, żeby ktoś je czytał wiem, dziwna jestem Już Ci mówie co mam- z powieści: Dobry pies, Misja szczeniak, Marley i ja, Balsam dla duszy miłośnika psów (to akurat takie króciutkie opowiadania). Z nie powieści - Jak rozmawiać z psem, Tajemnice psiego umysłu, Dlaczego kochamy psy, Pies który kochał zbyt mocno, Dlaczego psy piją wode z toalety, Aria do mnie. To wcale nie brzydko :diabloti: Całkiem fajna, ale że jasna to będzie taka wyjściowa, na spacerek do Was np :P Widocznie, tak : ) Wcale nie jesteś dziwna, ja tez pożyczam książki, tylko nie lubię jak ktoś mi nie oddaje :roll: To na razie chciałbym 'Marley i ja', 'Dlaczego psy piją wodę z toalety' i 'Tajemnice psiego umysłu' ok ?: ) Ja w razie czego mogłabym Ci pozyczyć 'Okiem psa', 'Aby mój pies był zdrowy' , tą książkę o klikerze, i jeszcze ze dwie książki o rasach mam ; ) W porównaniu do Ciebie nie wiele :P Ewa3 napisał(a): Dzieki za linka obrozki sa swietne:loveu: Niektóre cudowne są na prawdę :loveu: No i przy okazji cel szczytny ; ) Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):To wcale nie brzydko :diabloti: Całkiem fajna, ale że jasna to będzie taka wyjściowa, na spacerek do Was np :P Wcale nie jesteś dziwna, ja tez pożyczam książki, tylko nie lubię jak ktoś mi nie oddaje :roll: To na razie chciałbym 'Marley i ja', 'Dlaczego psy piją wodę z toalety' i 'Tajemnice psiego umysłu' ok ?: ) Ja w razie czego mogłabym Ci pozyczyć 'Okiem psa', 'Aby mój pies był zdrowy' , tą książkę o klikerze, i jeszcze ze dwie książki o rasach mam ; ) W porównaniu do Ciebie nie wiele :P No powiedzmy :diabloti: O, miło nam ;) to ja jutro Sare wystroje w nowe szelki :lol::loveu: Tego to i ja nie lubie :roll: Ok, nie ma sprawy, rozumiem że mam jutro wziąć? ; ) Bardzo chętnie, ale zgłosze sie jak swoje przeczytam, ok? Jestem ciekawa "Okiem psa" bo czytałam różne opinie, podobno Fisher ma przestarzałe metody i ciągle mówi o dominacji ;) Ale tym bardziej chciałabym przeczytać. Też mam o rasach jedną i jedną taką ogólną o psach (zresztą z bazarku tu na dogo;)) ale obie pożyczyłam jakiś czas temu..... musze sie upomnieć :roll: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 agaciaaa napisał(a):No powiedzmy :diabloti: O, miło nam ;) to ja jutro Sare wystroje w nowe szelki :lol::loveu: Ok, nie ma sprawy, rozumiem że mam jutro wziąć? ; ) Bardzo chętnie, ale zgłosze sie jak swoje przeczytam, ok? Jestem ciekawa "Okiem psa" bo czytałam różne opinie, podobno Fisher ma przestarzałe metody i ciągle mówi o dominacji ;) Ale tym bardziej chciałabym przeczytać. Też mam o rasach jedną i jedną taką ogólną o psach (zresztą z bazarku tu na dogo;)) ale obie pożyczyłam jakiś czas temu..... musze sie upomnieć :roll: Są różne brzydsze wyrażenia :diabloti: Koniecznie ! muszę zobaczyć jak wyglądają w realu : ) Jakby Ci się chciało to możesz wziąć : ) Ok. nie ma sprawy. Ja okiem psa przeczytałam, powiem szczerze, metody Fishera zupełnie mi sie nie podobają :roll: Moja jedna o rasach z deka beznadzieja jest w sumie to się dużo z niej dowiedzieć nie można ; ) Druga też nie lepsza, ale czego można się spodziewać po książce z biedronki:evil_lol: Upominaj się, upominaj, bo zapomnisz i już nie odzyskasz ; ) Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Są różne brzydsze wyrażenia Koniecznie ! muszę zobaczyć jak wyglądają w realu : ) Jakby Ci się chciało to możesz wziąć : ) Ok. nie ma sprawy. Ja okiem psa przeczytałam, powiem szczerze, metody Fishera zupełnie mi sie nie podobają Moja jedna o rasach z deka beznadzieja jest w sumie to się dużo z niej dowiedzieć nie można ; ) Druga też nie lepsza, ale czego można się spodziewać po książce z biedronki Upominaj się, upominaj, bo zapomnisz i już nie odzyskasz ; ) No fakt :evil_lol: Fajnie :loveu: :eviltong: Ok, wezme ; ) tylko weź jakiś plecak czy coś bo ciężko Ci będzie :lol: No właśnie nie za dobrze o nim słyszałam :roll: Książki o rasach w większości nastawione są na zdjęcia ; ) wiedzy to w nich raczej niewiele ; ) Tylko że to brat pożyczył znajomemu, więc on musi sie upomnieć a on ciągle zapomina, nie raz już mówiłam :roll: pewnie sie bede musiała sama pafatygować, bede miała okazje, bo on pracuje tam gdzie ja bede ;) A masz jeszcze jakieś ciekawe niepsie książki? Bo ja to w ogóle książki uwielbiam :loveu: nie tylko czytać, ale i mieć, szkoda tylko że takie drogie są :roll: ; ) Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 agaciaaa napisał(a): Fajnie :loveu: :eviltong: Ok, wezme ; ) tylko weź jakiś plecak czy coś bo ciężko Ci będzie :lol: No właśnie nie za dobrze o nim słyszałam :roll: Książki o rasach w większości nastawione są na zdjęcia ; ) wiedzy to w nich raczej niewiele ; ) Tylko że to brat pożyczył znajomemu, więc on musi sie upomnieć a on ciągle zapomina, nie raz już mówiłam :roll: pewnie sie bede musiała sama pafatygować, bede miała okazje, bo on pracuje tam gdzie ja bede ;) A masz jeszcze jakieś ciekawe niepsie książki? Bo ja to w ogóle książki uwielbiam :loveu: nie tylko czytać, ale i mieć, szkoda tylko że takie drogie są :roll: ; ) No to to na pewno :P Nie martw się nie wezmę swojej torebki :evil_lol: Ja też, ale sama chciałam się przekonać i książkę kupiłam. No niestety, Samej to najlepiej szczególnie, ze masz jak :eviltong: A to zależy co czytasz, książek to akurat u mnie w domu nie brakuje :razz: Ja tez czytać uwielbiam :loveu::loveu:, ale się opuściłam zdecydowanie ostatnio. Wcześniej czytałam 2 - 3 książki tygodniowo, a teraz to już nawet nie pamiętam jaką książkę czytałam ostatnio :roll::diabloti: Ja to lubię czytać różne gatunki ; ) oprócz historycznych chociaż niektóre też są nawet ciekawe :diabloti: Uwielbiam Sparksa, szczególnie Jesienną Miłość:loveu: i Musierowicz ksiązki też lubię i rózne inne ; ) Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):No to to na pewno :P Nie martw się nie wezmę swojej torebki Ja też, ale sama chciałam się przekonać i książkę kupiłam. A to zależy co czytasz, książek to akurat u mnie w domu nie brakuje Ja tez czytać uwielbiam :loveu:, ale się opuściłam zdecydowanie ostatnio. Wcześniej czytałam 2 - 3 książki tygodniowo, a teraz to już nawet nie pamiętam jaką książkę czytałam ostatnio Ja to lubię czytać różne gatunki ; ) oprócz historycznych chociaż niektóre też są nawet ciekawe Uwielbiam Sparksa, szczególnie Jesienną Miłość:loveu: i Musierowicz ksiązki też lubię i rózne inne ; ) Haha, o torebce nie pomyślałam :evil_lol: Czytam wszystkiego po trochu ; ) Też uwielbiam Sparksa!!!! :loveu: Nawet mam jego 3 ksiażki, w tym Jesienną miłość! : ) To mój najulubieńszy pisarz :loveu: Historycznych też nie lubie, a poza tym to praktycznie wszystko, nooo może fantasy niekoniecznie ; ) ale Harryego czytałam ;) chociaż tylko 2 czy 3 cześci :eviltong: Też sie ostatnio opuściłam w czytaniu, głównie przez sesje :roll: Ale mam nadzieje, że to teraz nadrobie, chociaż w wakacje odpadają mi jakieś 2godz dziennie czytania- zwykle w pksie czytam :evil_lol: Aaa Musierowicz kiedyś bardzo lubiłam, ostatnio nic nie czytałam. Raaany, nie wiedziałam że tyle nas łączy :evil_lol: ; ) Quote
Iza. Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 agaciaaa napisał(a):Haha, o torebce nie pomyślałam Czytam wszystkiego po trochu ; ) Też uwielbiam Sparksa!!!! Nawet mam jego 3 ksiażki, w tym Jesienną miłość! : ) To mój najulubieńszy pisarz Historycznych też nie lubie, a poza tym to praktycznie wszystko, nooo może fantasy niekoniecznie ; ) ale Harryego czytałam chociaż tylko 2 czy 3 cześci Też sie ostatnio opuściłam w czytaniu, głównie przez sesje Ale mam nadzieje, że to teraz nadrobie, chociaż w wakacje odpadają mi jakieś 2godz dziennie czytania- zwykle w pksie czytam Aaa Musierowicz kiedyś bardzo lubiłam, ostatnio nic nie czytałam. Raaany, nie wiedziałam że tyle nas łączy ; ) Jak mogłas zapomnieć o mojej torebeczce ? :mad::evil_lol: Jesienna miłość też mam i wracałam już do niej kilka razy i jeszcze pewnie kilkakrotnie czytać ja będę : ) Saprksa to podobała mi się jeszcze książka o staruszku, który opiekował sie swoją chorą żoną, ale kompletnie zapomniałam jaki to tytuł był :roll: No tak zapomniałam o fantasy, nie lubię strasznie, choć Harrego to wszystkie części przeczytałam po co najmniej dwa razy, ale zakończenie całej opowieść mi się bardzo nie podobało :shake: No widzisz Ty przez sesję, a ja przez swoje lenistwo :roll:, muszę się poprawić koniecznie. Ja to jakoś nie mogę czytać podczas jazdy - moja choroba lokomocyjna się odzywa :evil_lol: ale moze jeszcze od września sie przyzwyczaję:razz: Z książek Musierowicz to bardzo podobała mi się cała Jeżycjada, ale ,że przeczytałam już wszystkie napisane to tez dawno nic Musierowicz nie czytałam ; ) Aaaa no ja mogłam zapomnieć o Siesickiej, Zapałkę na zakręcie uwielbiam :loveu: Normalnie niesamowite:razz: Quote
agaciaaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Iza13 napisał(a):Jak mogłas zapomnieć o mojej torebeczce ? :mad::evil_lol: Jesienna miłość też mam i wracałam już do niej kilka razy i jeszcze pewnie kilkakrotnie czytać ja będę : ) Saprksa to podobała mi się jeszcze książka o staruszku, który opiekował sie swoją chorą żoną, ale kompletnie zapomniałam jaki to tytuł był :roll: No tak zapomniałam o fantasy, nie lubię strasznie, choć Harrego to wszystkie części przeczytałam po co najmniej dwa razy, ale zakończenie całej opowieść mi się bardzo nie podobało :shake: No widzisz Ty przez sesję, a ja przez swoje lenistwo :roll:, muszę się poprawić koniecznie. Ja to jakoś nie mogę czytać podczas jazdy - moja choroba lokomocyjna się odzywa :evil_lol: ale moze jeszcze od września sie przyzwyczaję:razz: Z książek Musierowicz to bardzo podobała mi się cała Jeżycjada, ale ,że przeczytałam już wszystkie napisane to tez dawno nic Musierowicz nie czytałam ; ) Aaaa no ja mogłam zapomnieć o Siesickiej, Zapałkę na zakręcie uwielbiam :loveu: Normalnie niesamowite:razz: Oj, przepraszam jak mogłam zapomnieć o Twojej TORBIE :evil_lol: Pamiętnik? Czytałam, glądałam też film, super! :) Mi też sie Harry podobał, ale jakoś tak utknęłam po 2 czy 3 częściach i więcej nie przeczytałam :razz: Kiedyś nadrobie ;) Bo za dużo na dogo siedzimy, zamiast książki czytać! :diabloti: Też Jeżycjade bardzo lubiłam :) i Siesicką też :) Tak z polskich to jeszcze Grochola fajnie pisze :loveu: :lol: Mam nadzieje, że dziś do nas dotrzecie! :loveu: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ale Luna ma wielkie ucho :diabloti::razz: Takim kagancem jak sie dostanie to prawie gorzej niz by pies ugryzl :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 mysle ze jednak wole dostac kagancem;) niz zeby mnie znow pies ugryzl;):P Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Witanko Izus:loveu: Jeju jak nagadałyście:crazyeye: Mam nadzieję, ze po kilku faktach z mego życia nadal chcesz się ze mną zadawac?:evil_lol: Dzięki za fotki z koncertu Feel, ale na nich nic nie widac:evil_lol::eviltong: Quote
akodirka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Iza, pisze to tez do Ciebie. Nastepnym razem, gdy przyjedziecie do jakze pieknego miasta stolecznego, ktorym jest Białystok macie isc na spacer! Odrazu sobie rezerwuje termin, zeby nie bylo tak jak ostatnio :evil_lol: Quote
infers Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ta galeria bardziej przypomina czata;):evil_lol::evil_lol: Quote
akodirka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 tralalala, tyryry :evil_lol: I druga Iza gdzies zaginęła? Zjecia, zdjecia, zdjecia poprosze :diabloti::razz: Quote
jamnicze Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Pewnie na wakacje wyjechała, tylko co z psicą? Quote
akodirka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 jamnicze napisał(a):Pewnie na wakacje wyjechała, Ale nic nie napisała? Na mojego smsa w sprawie zarcia dla psow z internetowego zoologika tez nie odpisala, a ponoc byla chetna :mad: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 To pewnie ma ważny powód ;) inczej by nas tak nie zostawiła ;) czekamy :) Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Hejos Izuś A Iza była na rajdzie, dlatego jej nie było hihi Ale już wróciła i pewnie niebawem wpadnie na dogo Quote
Izabela124. Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Iza to nasza podróżniczka, znów gdzieś wybywa, dopiero w nastepny weekend wróci Quote
Recommended Posts