Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):dzieki i tak chyba musze zadzownic do 11 zeby sie spytac co mama zrobic i kiedy zeby sie przeniesc:P a zdjecia? przeciez tam sa moje zdjecia:roll: :eviltong: co z nimi? No chyba :P Musisz się przenieść i to jak najszybciej, bo ja to praktycznie nikogo w szkole nie będę znała :roll::eviltong::eviltong: Ja to zrozumiałam, że to szkoła przekaże do tej szkoły co się dostałaś ;) akodirka napisał(a):nie strasz mnie! :mad: a kiedy jedziesz zaniesc to wszystko? Jeśli to do mnie to jutro jadę :P Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 a ja to bede znala?? Ania chce sie przenosic a po za nia tez nikogo nie bede znac:roll: ale co tam pewnie kazdy bedzie w takiej samej sytuacji:evil_lol: ale bedzie smiesznie;p Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):a ja to bede znala?? Ania chce sie przenosic a po za nia tez nikogo nie bede znac:roll: ale co tam pewnie kazdy bedzie w takiej samej sytuacji:evil_lol: ale bedzie smiesznie;p a ja wiem ; ) No nie wiem czy tak smiesznie :P Powiedziałabym, że raczej dziwnie :PP Miały ze mną dwie koleżanki iść do 11 , ale się nie dostały :placz: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Bedzie dobrze:) mam taka nadzieje:roll::evil_lol: a teraz prosze mi mowic jak tam Niufek:eviltong: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):Bedzie dobrze:) mam taka nadzieje:roll::evil_lol: a teraz prosze mi mowic jak tam Niufek:eviltong: Ja też mam taka nadzieje :P Śpi :razz: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 dzieki za wyczerupujaca odpowiedz:lol: nie ma co:evil_lol: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):dzieki za wyczerupujaca odpowiedz:lol: nie ma co:evil_lol: Jestem dobra w wyczerpujących odpowiedziach :P Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cześć Iza :) Gratuluje!!! :) mówiłam że sie dostaniesz! ;) Co z jutrzejszym spacerkiem? Widziałam Lune z patykowatymi łapami :evil_lol::loveu: koteczka i męża też :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Aaa i jeszcze jedno :razz: wróciłam do domu, wyszłam z Sarą, zajrzałam do skrzynki.. a tam awizo! Była 19.45.. Dobrze że mam poczte blisko :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ja jutro jade zaniesc i sie bede pytac odrazu co trzeba zrobic, zeby sie przeniesc ( mam nadzieje, ze uda mi sie przeniesc do ekonomicznej :diabloti: ) Ewa, gdzie sa twoje zdjecia? w 11? oni przeciez chyba odsylaja te wszytskie twoje papiery do 7. A i jeszcze trzeba bilans zaniesc :razz: A ja wrocilam wlasnie z psem ze spaceru (dzis tylko godzina :roll: ) i tak mi kolano nawala, ze jade tylko jutro zawiesc papiery i bede przez caly łikend w domu siedziec :/ a maluch bedzie musial sie zadowolic 15 min spacerami :evil_lol: Iza nie odpowiedzialas mi, czy idziesz jutro na eske :mad: Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 a ja się też dostałam:multi: moja koleżanka jedna miała 200pkt:evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tinka:) napisał(a):a ja się też dostałam:multi: moja koleżanka jedna miała 200pkt:evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak ona to zrobila:??? Tinka a ty sie gdzie dostalas?? Aska a ty mi nie odpowiedzialas co to eska:eviltong:? Prosz mi teraz odpowiedziec conajmniej 20 roznymi slowami co slychac u Niufka:P?:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak ona to zrobila:??? Tinka a ty sie gdzie dostalas?? Aska a ty mi nie odpowiedzialas co to eska:eviltong:? Prosz mi teraz odpowiedziec conajmniej 20 roznymi slowami co slychac u Niufka:P?:evil_lol: wystarczy być laureatem :evil_lol: ja do IILO w Łomży ; ) Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a): Aska a ty mi nie odpowiedzialas co to eska:eviltong:? Ale Iza ci odpowiedziala, :P to to na czym bylysmy rok temu na lotnisku :eviltong: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 oo no to Tinka gratuluje 2 LO to bardzo dobre:P przynajmniejw Bialymstoku:evil_lol: to przepraszam nie doczytalam;) Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):oo no to Tinka gratuluje 2 LO to bardzo dobre:P przynajmniejw Bialymstoku:evil_lol: to przepraszam nie doczytalam;) w Łomży najlepsze : P :evil_lol::evil_lol: najśmieszniejsze jest to, że nie wiem skąd oni mi tyle punktów naliczyli :razz: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza nie daje zadnych zdjec, to jej pozasmiecam troche galerie :evil_lol: Ja jestem zwolnona z wf i mialam na swiadectwie wpisane "zwolniona" a mi napisali w internecie, ze niby z wf mialam 2 :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):tyle czyli ile? 142 ; ) :cool3: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 oo sporawo:lol: fajnie fajnie no wlansie Iza ile mozna czekac Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć Iza :) Gratuluje!!! :) mówiłam że sie dostaniesz! ;) Co z jutrzejszym spacerkiem? Widziałam Lune z patykowatymi łapami :evil_lol::loveu: koteczka i męża też :loveu: dzięki : ) Tak jak pisałam, zależy ile mi zajmie załatwianie szkolnych spraw, no i muszę jeszcze do kolegi do szpitala wpaść.Mogłabyś sprwdzić jak miałbym pksy? ja nie mogę się kompletnie połapać w tym netowym rozkładzie :P Cieszkam się, że Ci sie podobają : ) agaciaaa napisał(a):Aaa i jeszcze jedno :razz: wróciłam do domu, wyszłam z Sarą, zajrzałam do skrzynki.. a tam awizo! Była 19.45.. Dobrze że mam poczte blisko :evil_lol: :loveu: Pokaż ! Musze koniecznie jutro przyjechać :P akodirka napisał(a):Ja jutro jade zaniesc i sie bede pytac odrazu co trzeba zrobic, zeby sie przeniesc ( mam nadzieje, ze uda mi sie przeniesc do ekonomicznej ) A i jeszcze trzeba bilans zaniesc Iza nie odpowiedzialas mi, czy idziesz jutro na eske Na biol-chem się przenoś :diabloti: Ten bilans to od razy jutro ? Jeszcze nie wiem, strasznie duzo rzeczy mam do zrobienia jutro. Tinka:) napisał(a):a ja się też dostałam No to gratulacje :multi: Ewa3 napisał(a): Prosz mi teraz odpowiedziec conajmniej 20 roznymi slowami co slychac u Niufka:P? Nie wiem ile będzie słów, bo liczyć nie będę :P Więc tak właśnie wróciłyśmy z zalewu i Luniska śpi :P Ładnie biegała przy rowerze i była jak anioł na spacerku :loveu: Przychodziła na każde moje zawołanie i nie oddalała się zbyt daleko. Niestety jednak obszczekała pana z wędką, nie wiem o co jej chodzi, ale jak widzi człowieka z wędka to szczekać zaczyna :/ Ale za to nie zareagowała zupełnie na ONka :multi: Ogólnie robimy to co nam mówiłaś i Luna na dźwięk kilkera szuka smaczka od razu ; ) akodirka napisał(a):Iza nie daje zadnych zdjec, to jej pozasmiecam troche galerie Ja jestem zwolnona z wf i mialam na swiadectwie wpisane "zwolniona" a mi napisali w internecie, ze niby z wf mialam 2 Jak mam dawać jak mnie nie było co ? :P Tinka:) napisał(a):142 ; ) Uuuu, ja mniej od Ciebie, ale i tak miałam sporo więcej niż mi potrzeba było do mojej szkoły :P Ewa3 napisał(a): no wlansie Iza ile mozna czekac Ale na co ?:evil_lol::eviltong: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a): Na biol-chem się przenoś :diabloti: Ten bilans to od razy jutro ? Nieee, bo tam nie ma ruskiego i jest chemia :evil_lol::eviltong: Chyba tak, pielengniarka mi mowiala, ze do tej szkoly co sie napewno juz idzie razem ze swiadectwem i wynikiem. Ja wezme jak cos, najwyzej wroce z tym do domu. Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a): Jak mam dawać jak mnie nie było co ? :P gdzie nie bylo? przeciez jestes :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tinka:) napisał(a):ja miałam aż 3 za dużo :evil_lol::evil_lol: a ja 5 (chyba, o ile dobrze pamietam :cool3:) Quote
Recommended Posts