jamnicze Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 wszystkim dziewczynom gratuluję dostania sie tam gdzie chciałyście, a teraz WAKACJE !!! (korzystajcie póki możecie ;) ) Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Ewa3']Sprubuje moze mi sie uda przeniesc, ale ja sie i tak ciesze ze jestem na biole chem:multi: Wiec juz nie jest tak dla mnie wazne przenoszenie;) ale sprubuje;) Próbuj ; ) A ile trzeba było pkt do 7 ? A tak w ogóle to ile Ty pkt miałaś ? Nie wiesz moze gdzie się Aśka dostałą ? [quote name='jamnicze']wszystkim dziewczynom gratuluję dostania sie tam gdzie chciałyście, a teraz WAKACJE !!! (korzystajcie póki możecie ;) ) Dzięki ; ) Teraz juz tylko zawieść świadectwo i na prawdę wakacje :multi: Quote
taxelina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Fajnie bylo kiedys... czlowiek mial wakacje i nie musial sie martwic o kase i pracowac.. Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Próbuj ; ) A ile trzeba było pkt do 7 ? A tak w ogóle to ile Ty pkt miałaś ? Nie wiesz moze gdzie się Aśka dostałą ? do 7 trzeba 75 pkt:evil_lol: ja mam 105:lol: Aska dostala sie do 11lo na artystyczny, ale chce tez sie przenosic na ekonomiczny. Ania a ty mialas francuski w gim?? bo w 7 jest kontynuacja francuskiego, a ja jestem na poziomie zerowym z nim:roll: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 deer_1987 napisał(a):Fajnie bylo kiedys... czlowiek mial wakacje i nie musial sie martwic o kase i pracowac.. Pewnie, że fajnie ;) Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):do 7 trzeba 75 pkt:evil_lol: ja mam 105:lol: Aska dostala sie do 11lo na artystyczny, ale chce tez sie przenosic na ekonomiczny. Malutko trzeba było ;) Mało Ci zabrakło w 11 trzeba było 114 ; ) Uuuu no to profilek ciekawy nie ma co Ale chociaż jedna znajoma osoba w szkole :P Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dziewczyny jednak w weekend jestem na placu jak cos;) Wazne ze biol chem:multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote=Ewa3;10382729 Ania a ty mialas francuski w gim?? bo w 7 jest kontynuacja francuskiego, a ja jestem na poziomie zerowym z nim:roll: Nie miałam :lol: ale to jest francuski podstawowy (o ile się nie mylę) będzie ok ;) Na ten profil też bardzo chciałam się dostać, jest dobrze, ale będę jeszcze próbowac sie przenosić ;) Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ja czytalam ze to kontynuacja EDIT : sprawdzilam gdzie indziej, masz racje;) ufff A gdzie sie chcesz przeniesc?? na fotograficzny? Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a): Na ten profil też bardzo chciałam się dostać, jest dobrze, ale będę jeszcze próbowac sie przenosić ;) A gdzie chcesz sie przenieść ? Orientuje się ktoś może ile trzeba było w 7 na fotograficzny ? chciałam tam zdawać i tak się zastanawiam czy bym się dostała :P Quote
Czarna_Owieczka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Na fotograficzny chcę się przenieść :loveu: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Taaaa 11 artystyczny r :bigcool: Chodz wolalabym na ekonomiczny i wlasnie bede probowala sie przeniesc, ale jak sie nie uda to i tak dobrze jest, chodz zastanawiam sie z czego mature bede po arystycznym zdawac :hmmmm: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 akodirka napisał(a):Taaaa 11 artystyczny r :bigcool: Chodz wolalabym na ekonomiczny i wlasnie bede probowala sie przeniesc, ale jak sie nie uda to i tak dobrze jest, chodz zastanawiam sie z czego mature bede po arystycznym zdawac :hmmmm: Gratulacje ! :razz: Kiedy świadectwo niesiesz ? Ewa3 napisał(a):Z histori:lol: To samo chciałam napisać :mad::diabloti: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a):Z histori:lol: dobry zart :eviltong: troche pryw. : Ewa, wiesz, ze lotka sie dostala na ekonomiczny do 11? :| Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 akodirka napisał(a):dobry zart :eviltong: To nie żart w końcu będziesz miała rozszerzona historię :eviltong::evil_lol: Nienawidze historii :shake::evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 hehe no to spoko:eviltong: Dziewczyny to teraz co ja musze wlasciewie zrobic:P musze isc do 11 po te papiery wszystki, czy musze tlyko zaniesc swiadectwo do 7:cool3:??:eviltong: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Gratulacje ! :razz: Kiedy świadectwo niesiesz ? jutro chyba :cool1: A Ty na biol - chema? :cool3: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):To nie żart w końcu będziesz miała rozszerzona historię :eviltong::evil_lol: Nienawidze historii :shake::evil_lol: Ja tez:eviltong: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):To nie żart w końcu będziesz miała rozszerzona historię :eviltong::evil_lol: Nienawidze historii :shake::evil_lol: I nie to mnie wlasnie martwi, ze wok i historia rozszezone, tylko ze zabardzo nie bede miala czego zdawac, chyba ze jakas gegre czy cos podstawowa :roll: ale dobrze ze ruski bedzie :razz: :cool3: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Ewa3 napisał(a): Dziewczyny to teraz co ja musze wlasciewie zrobic:P musze isc do 11 po te papiery wszystki, czy musze tlyko zaniesc swiadectwo do 7:cool3:??:eviltong: Tylko zanieść świadecto do 7 ; ) akodirka napisał(a):jutro chyba :cool1: A Ty na biol - chema? :cool3: Aha :P No biol - chem :loveu: Ewa3 napisał(a):Ja tez:eviltong: Historia jest okropna brrr :roll: Już współczuje dla Aśki :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Iza13 napisał(a):Tylko zanieść świadecto do 7 ; ) Aha :P No biol - chem :loveu: Historia jest okropna brrr :roll: Już współczuje dla Aśki :evil_lol: I egzamin :P Ja za to chemii nie lubie :evil_lol: E tam, jeszcze da sie przezyc ja sie wszystko z hiry na skojazenia i glupie historyjki ucze :razz: I o to chodzi :P wspolczucie mi :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 akodirka napisał(a):I egzamin :P Ja za to chemii nie lubie :evil_lol: I o to chodzi :P wspolczucie mi :evil_lol: No zaświadczenie z egazminu też :eviltong: Oj tam chemia nie jest zła, przynajmniej nie taka nudna jak historia :evil_lol: Jak będziesz miała rozszerzoną historię to sama będziesz sobie współczuła :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 dzieki i tak chyba musze zadzownic do 11 zeby sie spytac co mama zrobic i kiedy zeby sie przeniesc:P Aska wspulczuje Ci:evil_lol: chociaz Ty i historia to wcale nie najgorsze polaczenie;) ale tak pomysl codziennie hira:evil_lol::diabloti: a zdjecia? przeciez tam sa moje zdjecia:roll: :eviltong: co z nimi? Quote
akodirka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 nie strasz mnie! :mad: a kiedy jedziesz zaniesc to wszystko? Quote
Recommended Posts