Jump to content
Dogomania

Buenos i Luna - grzywek pp i prawie niuf ; ))

Recommended Posts

Posted

Iza13 napisał(a):
Kiedyś przyjadę :p
O ile ty później przyjedziesz do mnie :diabloti::loveu:

Przemyślałam :diabloti:

A czym karmisz?
Ja chce Lune na suche przenieść i zastanawiam sie na Britem.

Juz wchodziłam, zobacze jeszcze jak to z tym będzie.

Widziałm podobnego psa do Twojego dzisiaj :razz:
Rzucił się na moja Lunę :mad::diabloti:

Pomysle czy przyjade :razz: zreszta nie mialabym jak :placz: bo z tym wulgarym psem nie moge nawet autobusem jezdzic, bo wszystkich wyzywa.

I jak?

Britem karmie :eviltong: i jak narazie jestesmy zadowoleni.

A moj dzis rzucil sie na shi tz/su :diabloti: na poczatku skradal sie tak przy ziemi, ze prawie sie czolgal i zaraz po powachaniu sie chcial go posmakowac. :roll:
Widocznie to przez wyglad, mozna stworzyc nowa rase psow agresywnych. :evil_lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akodirka napisał(a):
Pomysle czy przyjade zreszta nie mialabym jak :placz: bo z tym wulgarym psem nie moge nawet autobusem jezdzic, bo wszystkich wyzywa.

I jak?

Britem karmie :eviltong: i jak narazie jestesmy zadowoleni.

A moj dzis rzucil sie na shi tz/su :diabloti: na poczatku skradal sie tak przy ziemi, ze prawie sie czolgal i zaraz po powachaniu sie chcial go posmakowac. :roll:
Widocznie to przez wyglad, mozna stworzyc nowa rase psow agresywnych. :evil_lol:

Pociągiem mozesz, a właściwie to musisz przyjechać :diabloti:
Miejsca dużo, kaganiec mu nałożysz i jazda :P

Nie :diabloti:

Czyli chyba musze w końcu tego brita zakupic :P
Nie orientujesz się moze czy mozna gdzieś w Białymstoku Brita kupić z zoologu ?
Moja sucza dośc wybredna jeśli o suche chodzi i nie chciałbym kasy w błoto wywalić ; )

No wiesz, ale shih tzu ( matko jak to sie pisze ?:diabloti:) przynajmniej jest zbliżone rozmiarami, a moja Luna to jakby nie patrzeć to nieco większa :P

Małpo wredna czemu będziesz tylko w sobotę na pikniku ?:mad::mad:
(wyczytałam u Izy :P)

Posted

Iza13 napisał(a):
Pociągiem mozesz, a właściwie to musisz przyjechać
Miejsca dużo, kaganiec mu nałożysz i jazda

Nie

Czyli chyba musze w końcu tego brita zakupic
Nie orientujesz się moze czy mozna gdzieś w Białymstoku Brita kupić z zoologu ?
Moja sucza dośc wybredna jeśli o suche chodzi i nie chciałbym kasy w błoto wywalić ; )

No wiesz, ale shih tzu ( matko jak to sie pisze ?:diabloti:) przynajmniej jest zbliżone rozmiarami, a moja Luna to jakby nie patrzeć to nieco większa :P

Małpo wredna czemu będziesz tylko w sobotę na pikniku ?:mad::mad:
(wyczytałam u Izy :P)

Oj, no nie wiem, czy by mnie z pociagu za szczekacza nie wywalili... zreszta za duzo kasy bilet kosztuje :evil_lol: bo bedzie obrózka we wzorki z trixie :diabloti:

Napewno? Mozesz jeszcze zmienic zdanie.

W Bialymstoku chyba nie ma, dlatego kupuje przez internet, ale dla mojego chyba z 5 kg zostalo, wiec za 1-2 mies. powinien skonczyc :P I znowu bedziemy zamawiac.

Ten szi tsu (tak sie pisze :eviltong: ) jest troche mniejszy, az sie zdziwilam, ze sie na niego rzucil, przeciez to kolega :diabloti: . A moj maluch nie raz rzucal sie na przerosniete laby czy psy wieksze od nowofunlandow :shake: kiedys on sie doigra.

W niedziele nie bede, bo nie bede mogla przyjsc, bo bede miala wazniejsze sprawy do ok. 13 a juz na 14 nie wiem czy sie oplaca na 2 h isc :diabloti:
Ale Wy sie cieszcie, bo jak poznacie mie to bedziecie chciały sie mnie pozbyc, jak zaczne glupoty gadac, na forum jeszcze troche sie sie pilnuje

Posted

akodirka napisał(a):
Oj, no nie wiem, czy by mnie z pociagu za szczekacza nie wywalili... zreszta za duzo kasy bilet kosztuje :evil_lol: bo bedzie obrózka we wzorki z trixie :diabloti:

Napewno? Mozesz jeszcze zmienic zdanie.

W Bialymstoku chyba nie ma, dlatego kupuje przez internet, ale dla mojego chyba z 5 kg zostalo, wiec za 1-2 mies. powinien skonczyc :P I znowu bedziemy zamawiac.

Ten szi tsu (tak sie pisze :eviltong: ) jest troche mniejszy, az sie zdziwilam, ze sie na niego rzucil, przeciez to kolega :diabloti: . A moj maluch nie raz rzucal sie na przerosniete laby czy psy wieksze od nowofunlandow :shake: kiedys on sie doigra.

W niedziele nie bede, bo nie bede mogla przyjsc, bo bede miala wazniejsze sprawy do ok. 13 a juz na 14 nie wiem czy sie oplaca na 2 h isc :diabloti:
Ale Wy sie cieszcie, bo jak poznacie mie to bedziecie chciały sie mnie pozbyc, jak zaczne glupoty gadac, na forum jeszcze troche sie sie pilnuje

Jak mnie za mojego bydlaka nie wywalili, to i za Twoje majeństwo szczekające nic Ci nie zrobią :P
No tak bilet majątek :P ze dwie dychy by wyszło w dwie strony :P
Nie zapomnij się obrożą pochwalić:cool3:

Na pewno :P

Szkoda, nie chce zamawiać 15 kg, a jak sie 8 zmawia to za przesyłkę tzrba płacić :roll:

Moja jest mniejsza od nowofundlanda :evil_lol:

Opłaca się :diabloti:
Muszę się do Ciebie przyzwyczaic, bo amm zamiar się z Tobą w jednej szkole uczyć :diabloti:
A właśnie kiedy będziesz wiozła świadectwo ?

Izabela124. napisał(a):
Ale po pikniku ty jeszcze nie odchodz, bo ja mam zamiar sobie z toba Białystok pozwiedzac :P

Izuś ja mam dla Was małą propozycje, ale jak obgadam z rodzicami to powiem ostatecznie czy aktualne : )

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale po pikniku ty jeszcze nie odchodz, bo ja mam zamiar sobie z toba Białystok pozwiedzac :P

W ktory dzien? w niedziele? Jesli ze mna wytrzymasz(chodz watpie) to ok :evil_lol:

ja tak samo :evil_lol::evil_lol:

Zaczynam sie zastanawiac, czy Ty to nie ja i na odwrot :diabloti: obie gadamy glupoty, obie jestesmy od stolarza, obie nie mamy wzoru przez glupie nauczycieli, jestesmy w tym samym wieku, obie mamy psy :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
ja tak samo :evil_lol::evil_lol:

Wiecie my chyba wszystkie takie :P
Tylko, że ja najpierw muszę się do ludzi przyzwyczaić wtedy dopiero pokazuje swoja prawdziwą twarz :diabloti:

Izabela124. napisał(a):
Jeju to co ja mam pwoiedziec o sobie? Jak wsyzscy mówią, ze ja zdemoralizowana jestem:oops::evil_lol:

Oj tam głupoty gadają :P
Ja już się z Tobą 3 razy widziałąm i tego zdemoralizowania nie widziałam :evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
No to czekam:razz:

Jutro, najpóźniej po jutrze dam Ci znać : )

akodirka napisał(a):

Zaczynam sie zastanawiac, czy Ty to nie ja i na odwrot :diabloti: obie gadamy glupoty, obie jestesmy od stolarza, obie nie mamy wzoru przez glupie nauczycieli, jestesmy w tym samym wieku, obie mamy psy :evil_lol:

Bliźniaczki :crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='akodirka']W ktory dzien? w niedziele? Jesli ze mna wytrzymasz(chodz watpie) to ok :evil_lol:

Bez różnicy w który:eviltong:

[quote name='Iza13']Jutro, najpóźniej po jutrze dam Ci znać : )

To cierpliwie zcekam

Oj tam głupoty gadają :P
Ja już się z Tobą 3 razy widziałąm i tego zdemoralizowania nie widziałam :evil_lol:
Ale się ciesze,że tak myslisz:multi:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jeju to co ja mam pwoiedziec o sobie? Jak wsyzscy mówią, ze ja zdemoralizowana jestem:oops::evil_lol:

zdemoralizowana a nie do wytrzymania to dwie różne sprawy : P

akodirka napisał(a):

ty, a może :razz: ufoludy nas zesłały :razz:
chociaż nie- mój pies to wariat, jak ja, twój jest agresywny a.. jaki pies taka pani? : P mam nadzieję, że nie :cool3:

Iza13 napisał(a):
Wiecie my chyba wszystkie takie :P
Tylko, że ja najpierw muszę się do ludzi przyzwyczaić wtedy dopiero pokazuje swoja prawdziwą twarz :diabloti:

pokaaaż na co cię staaać ale nie jeden raaaaz:evil_lol:

wszytskie? niieee : P

Posted

Izabela124. napisał(a):

To cierpliwie zcekam

Ale się ciesze,że tak myslisz:multi:

To czekaj :P

Bo to prawda jest : )
Jakos te Twoje zdemoralizowanie trudno dostrzegalne jest :evil_lol:

Posted

ty, a może :razz: ufoludy nas zesłały :razz:
chociaż nie- mój pies to wariat, jak ja, twój jest agresywny a.. jaki pies taka pani? : P mam nadzieję, że nie :cool3:

pokaaaż na co cię staaać ale nie jeden raaaaz:evil_lol:

wszytskie? niieee : P

Taak jaki pies taka pani Martyna - wariat a akodirka - agresor :evil_lol:

Nie wiem czy to dobry pomysł :diabloti:

A ta zawsze ma inne zdanie :roll::diabloti:

Posted

Iza13 napisał(a):
Taak jaki pies taka pani Martyna - wariat a akodirka - agresor :evil_lol:

Nie wiem czy to dobry pomysł :diabloti:

A ta zawsze ma inne zdanie :roll::diabloti:

żeśmy się podpasowały :loveu: :evil_lol::evil_lol:

ja też nie :cool1:

kobieta zmienną jest :diabloti:

Posted

żeśmy się podpasowały :loveu: :evil_lol::evil_lol:

ja też nie :cool1:

kobieta zmienną jest :diabloti:

Wręcz idealnie :P

:evil_lol:

Niby tak :diabloti:

Sprawdziłaś autobusy ?

Posted

Iza13 napisał(a):
Sprawdziłaś autobusy ?

wiesz jaka ja głupia jestem... szłam przez dworzec, sam dworzec i kuźwa zapomniałam :cool1: jutro sie przejdę i sprawdzę, obiecuję : P jak nie zapomnę :evil_lol:

Posted

wiesz jaka ja głupia jestem... szłam przez dworzec, sam dworzec i kuźwa zapomniałam :cool1: jutro sie przejdę i sprawdzę, obiecuję : P jak nie zapomnę :evil_lol:

Rozumiem :P
Bierzesz Grama ze sobą ?
No i jedziesz w niedziele czy w sobotę?

Posted

jak pójdę na dworzec to się wszystkiego dowiem ; )

Ok : )

a to cholerstwo, znowu posty skoczyły : |

Pfff a myślałam, że juz nie skaczą :/

Posted

ja też... :cool1:
no nic, dobranoc...:loveu:

Dobranoc :loveu:

Zresztą na mnie też juz czas, jutro ze 25 km do przejechania na rowerze ; )