agaciaaa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Iza13 napisał(a):Jakos mi się nie chce, później albo rano wstane i sie pouczę :P Ja mam takiego pomysła, chodź zrobimy sobie torek agilitowy tak gdzieś pomiędzy Sokółka a Czarna i jeździć będziemy :P Ty to powinnaś wiedzieć ; ) :P Na Towarowej, jakbysmy wysiadły na Sienkiewicza to moze nawet doszłybyśmy z buta tam ; ) W sumie to dziewczyny mogłby dojechać do mnie pociagiem, a później przesiadłybyśmy się na peksa ; ) Noe nie wiem jeszcze zobacze, jak bedzie chciał tato po mnie przyjechać, to może się zjawie : ) Dni Czarnej Białostockiej - wpadaj ;) Powodzenia ; ) Ok, super pomysł :P zbieraj jakieś deski na przeszkody :evil_lol: Ale nie wiem :P Aaaa to blisko, rzeczywiście można z buta dojść : ) Albo u mnie mogą sie przesiąść :P bo u Ciebie to trzeba by kawałek pójść, żeby sie do mnie na Zor dosiąść ; ) :P No to namawiaj tate, przyjechać możesz pksem, albo pociągiem, tylko spowrotem już nic nie będzie. Albo moge Cie przenocować ; ) O, to wy macie w tym samym czasie co my! Wpadłabym, żeby nie egzamin :roll: Quote
Iza. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 agaciaaa napisał(a):Powodzenia ; ) Ok, super pomysł :P zbieraj jakieś deski na przeszkody :evil_lol: Ale nie wiem :P Aaaa to blisko, rzeczywiście można z buta dojść : ) Albo u mnie mogą sie przesiąść :P bo u Ciebie to trzeba by kawałek pójść, żeby sie do mnie na Zor dosiąść ; ) :P No to namawiaj tate, przyjechać możesz pksem, albo pociągiem, tylko spowrotem już nic nie będzie. Albo moge Cie przenocować ; ) O, to wy macie w tym samym czasie co my! Wpadłabym, żeby nie egzamin :roll: Nie dziekuje ; ) Trochę juz mam :P Moja hopka, która robiłam w tamtym roku, została rozwalona :placz: Muszę nową robić, ale jakos weny nie mam :roll: Aaaa i mam jeszcze kartony po sokach na murek I rurki na slalom :P No to chyba nikt nie bezie juz tego wiedział :P Moze być i tak, tylko trzeba sie jakos dogadac wspólnie :razz: Zobacze, nie wiem czy przypadkiem nie pracuje w niedziele :roll: A no jakos tak wyszło, zawsze u nas było koło 20 czerwca. To naucz się wczesniej i przyjeżdżaj ; ) A jak Ci sie ie uda to zawsze jest jeszcze ta piosenka frywolna co 28 bedzie :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Iza13']Trochę juz mam :P Moja hopka, która robiłam w tamtym roku, została rozwalona Muszę nową robić, ale jakos weny nie mam Aaaa i mam jeszcze kartony po sokach na murek I rurki na slalom :P Moze być i tak, tylko trzeba sie jakos dogadac wspólnie Zobacze, nie wiem czy przypadkiem nie pracuje w niedziele A no jakos tak wyszło, zawsze u nas było koło 20 czerwca. To naucz się wczesniej i przyjeżdżaj ; ) A jak Ci sie ie uda to zawsze jest jeszcze ta piosenka frywolna co 28 bedzie :evil_lol: Noooo to Ty już przygotowana ; ) ja nic nie mam, bo nie mam gdzie takich rzeczy robić :placz: No to sie dogadamy z Izą jeszcze ; ) No to zapytaj, a jak pracuje to przyjeżdżaj z piżamką ;) Nie naucze sie wcześniej, bo jutro cały dzień w białym bede, wróce późno, więc dopiero w sobote bede sie uczyć :roll: jak ja nienawidze sesji :placz: Piosenka frywolna- brzmi interesująco :evil_lol: http://i30.tinypic.com/mlh5b5.jpg jak fajnie razem biegną :loveu: http://i25.tinypic.com/i376dh.jpg znowu :evil_lol: http://i27.tinypic.com/i3uogi.jpg haha, oszczędza tylne łapy :evil_lol: Lece spać, dobranoc :loveu: Quote
Iza. Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Ide, jednak do tej biologii ; ) :loveu::loveu:DOBRANOC :loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 walka psa z niedźwiedziem :evil_lol: http://i26.tinypic.com/2l8l0za.jpg (tylko skąd u niedźwiedzia długi ogon ?) Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Poprawiłam Biologie i geografie :multi::multi: I polski do połowy, w poniedziałek dokończe i mam juz wakacje :p I tylko trzy tróje na świadectwie :multi: :P [quote name='jamnicze']walka psa z niedźwiedziem :evil_lol: http://i26.tinypic.com/2l8l0za.jpg (tylko skąd u niedźwiedzia długi ogon ?) Bo to taka nowa rasa niedźwiedzia :P Niedźwiedź podlaski :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='agaciaaa']Noooo to Ty już przygotowana ; ) ja nic nie mam, bo nie mam gdzie takich rzeczy robić No to sie dogadamy z Izą jeszcze ; ) No to zapytaj, a jak pracuje to przyjeżdżaj z piżamką Nie naucze sie wcześniej, bo jutro cały dzień w białym bede, wróce późno, więc dopiero w sobote bede sie uczyć jak ja nienawidze sesji Piosenka frywolna- brzmi interesująco http://i30.tinypic.com/mlh5b5.jpg jak fajnie razem biegną :loveu: http://i25.tinypic.com/i376dh.jpg znowu :evil_lol: http://i27.tinypic.com/i3uogi.jpg haha, oszczędza tylne łapy :evil_lol: Wiesz u mnie to totalna prowizorka no i nie umiem za bardzo na agility Luny nakręcić :roll:, dlatego chciałbym z nią do jakiegoś klubu pojeździć, chociaż trochę, zeby mi pokazali jak to wszystko ma dokładnie wyglądać. Jednak pracuje. E no co ty nie bedę Cie przecież aż tak wykorzystywać ; ) Ojj biedactwo, ile Ci jeszcze tego zostało ? Niektóre pisenki fajne są ;P Ale tylko niektóre. ;) Ja w tamtym roku dwa dni na tej piosence frywolnej byłam, ale jakos tak miałam ciekawsze zajęcia niż oglądanie tych występów :evil_lol: :loveu:. Musimy się znowu spotkać, bo Luna znowu biegac przestanie :evil_lol: Mówiłam, ze coraz więcej się bawią ; ) :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a):Poprawiłam Biologie i geografie :multi::multi: I polski do połowy, w poniedziałek dokończe i mam juz wakacje I tylko trzy tróje na świadectwie Bo to taka nowa rasa niedźwiedzia :P Niedźwiedź podlaski :evil_lol: Super ze poprawilas :multi: :) U nas mozna bylo poprawiac tylko do... 6.06 :roll: Haha, jestem lepsza, bo bede miala 1 trojke (tez niesprawiedliwie :angryy: bo babka mi za poprawe wstawila 3, bo jej moje pismo nie pasowalo). Nauczyciele tak sie zachamili na koniec 3 klasy ze szok... negocjowanie z nimi to jak walka z wiatrakami, oni maja racje i koniec :angryy:. Tylko jedna Pani z matmy normalna dobra :cool3: . Hehe, niedzwiedz podlaski - krewny zubra :eviltong: Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Witaneczko Ja też już wsio poprawiłam, będe miała jedną dwóję z histy Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 akodirka napisał(a):Super ze poprawilas :multi: U nas mozna bylo poprawiac tylko do... 6.06 :roll: Haha, jestem lepsza, bo bede miala 1 trojke (tez niesprawiedliwie :angryy: bo babka mi za poprawe wstawila 3, bo jej moje pismo nie pasowalo). Nauczyciele tak sie zachamili na koniec 3 klasy ze szok... negocjowanie z nimi to jak walka z wiatrakami, oni maja racje i koniec :angryy:. Tylko jedna Pani z matmy normalna dobra :cool3: . Hehe, niedzwiedz podlaski - krewny zubra :eviltong: U nas rada we wtorek. Niektórzy nauczyciele juz dawno nie pozwalali poprawiać ; ) A idź ty :mad::evil_lol: a z czego masz ta 3 ? Mi z matmy 4 postawiła pierwszy raz w ciagu 3 lat :diabloti: Na to nie wpadłam, ale moze masz i racje :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Cześć :multi::loveu: Gratuluje poprawienia ocen : ) Iza13 napisał(a):Wiesz u mnie to totalna prowizorka no i nie umiem za bardzo na agility Luny nakręcić :roll:, dlatego chciałbym z nią do jakiegoś klubu pojeździć, chociaż trochę, zeby mi pokazali jak to wszystko ma dokładnie wyglądać. Jednak pracuje. E no co ty nie bedę Cie przecież aż tak wykorzystywać ; ) Ojj biedactwo, ile Ci jeszcze tego zostało ? Niektóre pisenki fajne są ;P Ale tylko niektóre. ;) Ja w tamtym roku dwa dni na tej piosence frywolnej byłam, ale jakos tak miałam ciekawsze zajęcia niż oglądanie tych występów :evil_lol: :loveu:. Musimy się znowu spotkać, bo Luna znowu biegac przestanie :evil_lol: Oj tam prowizorka, lepsze to niż nic ;) Ale to żaden problem, mam szerokie łóżko :P ;) Serio, jak masz ochote, to przyjeżdżaj :razz: 2 egzaminy mi zostały, oba ustne :placz: A ja w ogóle nie wiem jaka to muzyka ; ) Musimy, musimy! Ale dopiero po moich egzaminach ; ) Quote
akodirka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a):U nas rada we wtorek. Niektórzy nauczyciele juz dawno nie pozwalali poprawiać ; ) A idź ty :mad::evil_lol: a z czego masz ta 3 ? Mi z matmy 4 postawiła pierwszy raz w ciagu 3 lat :diabloti: z chemii, mialam 5,3, za kartkowki i 3 za klasowke i napisalam poprawkowa kartkowke i wszystko napisalam, ale babka powiedziala, ze jej sie moje pismo nie podoba, a pozniej gdy "sprawdzila" powiedziala, ze to bylo zamalo na 4... tyle ze napisalam tam wszytsko co w ksiazce i zeszycie bylo :angryy: Iza mowila, ze nie gryziecie, to prawda? :eviltong: Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Izabela124.']Witaneczko Ja też już wsio poprawiłam, będe miała jedną dwóję z histy Ja całe szczęście żadnej dwói nie mam ; ) A z historii mam 3 :angryy: nienawidze tego przedmiotu :roll: [quote name='agaciaaa']Cześć Gratuluje poprawienia ocen : ) Oj tam prowizorka, lepsze to niż nic Ale to żaden problem, mam szerokie łóżko :P Serio, jak masz ochote, to przyjeżdżaj 2 egzaminy mi zostały, oba ustne A ja w ogóle nie wiem jaka to muzyka ; ) Musimy, musimy! Ale dopiero po moich egzaminach ; ) Hej :loveu: Dzięki ; ) Noe nie wiem czy lepsze, jak do nas przyjedziesz to zobaczysz :evil_lol: W sumie to mogłam Ci ostatnio pokazać ; P Ochote mam, ale czy przyjadę to się jeszcze okaże, ojciec mówi, ze za późno i nie będzie mu sie juz chciało juz jechać, ale moze mama go jakos przekona ; ) O matko, męczą Cię strasznie. Ja dzisiaj doszłam do wniosku na geografii, ze chyba jednak wole odpowiadać niz pisać ; ) Taka no . . . ludowa :evil_lol: A kiedy Ci sie te egzaminy kończą ? [quote name='akodirka']z chemii, mialam 5,3, za kartkowki i 3 za klasowke i napisalam poprawkowa kartkowke i wszystko napisalam, ale babka powiedziala, ze jej sie moje pismo nie podoba, a pozniej gdy "sprawdzila" powiedziala, ze to bylo zamalo na 4... tyle ze napisalam tam wszytsko co w ksiazce i zeszycie bylo Iza mowila, ze nie gryziecie, to prawda? :eviltong: Ja mam tróje z angielskiego, historii i techniki :angryy::angryy::evil_lol: Akurat z chemii to mam na prawdę spoko nauczycielkę, miałam 5,4,3 i pozwoliła mi na 5 poprawiać ; ) Nie, nie gryziemy :razz: połykamy w całości :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iza13 napisał(a):Noe nie wiem czy lepsze, jak do nas przyjedziesz to zobaczysz :evil_lol: W sumie to mogłam Ci ostatnio pokazać ; P Ochote mam, ale czy przyjadę to się jeszcze okaże, ojciec mówi, ze za późno i nie będzie mu sie juz chciało juz jechać, ale moze mama go jakos przekona ; ) O matko, męczą Cię strasznie. Ja dzisiaj doszłam do wniosku na geografii, ze chyba jednak wole odpowiadać niz pisać ; ) Taka no . . . ludowa :evil_lol: A kiedy Ci sie te egzaminy kończą ? Pokażesz przy najbliższej okazji, bo ciekawa jestem : ) No to przekonujcie razem, powodzenia! ; ) Ja nienawidze ustnych :roll: stresuje sie o wiele bardziej. A to nie przepadam za taką ; ) 25 mam ostatni, fajnie by było sie umówić na spacerek zaraz po tym moim egzaminie, bo potem od lipca ide do pracy i już będzie trudniej. Quote
akodirka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ja z angielskiego mialabym 3, ale sie przenioslam do slabszej grupy i mam 4 :razz: Historia... uczy stara wycha... brak slow, ale uczylam sie na kartkowki i mam 4 :razz: kiedys mi nie chciala 4 postawic, bo przy chyba 4 czy 5 czworkach mialam 2 trojki... a dla lizusek nasiagala jak sie da :angryy: Technika - :lol: mam piatke,do faceta niby wszyscy sie boja odezwac (nawet chlopacy/chlopaki) a ja spokojnie dyskutowalam i klocilam sie z nim czasem :evil_lol: Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 agaciaaa napisał(a):Pokażesz przy najbliższej okazji, bo ciekawa jestem : ) No to przekonujcie razem, powodzenia! ; ) Ja nienawidze ustnych :roll: stresuje sie o wiele bardziej. A to nie przepadam za taką ; ) 25 mam ostatni, fajnie by było sie umówić na spacerek zaraz po tym moim egzaminie, bo potem od lipca ide do pracy i już będzie trudniej. Tylko mi przypomnij, bo mogę zapomnieć jak ostatnio ; ) Zobaczymy, może sie uda : ) Ja i tak i tak sie stresuje jak mam coś waznego do napisania ; ) Szczerze to ja też nie :evil_lol: To jakoś się domówimy, mysle, ze lepiej jakos tak wcześniej, rano albo wieczorem, bo popołudniu to upał straszny. A gdzie będziesz pracować ? akodirka napisał(a):Ja z angielskiego mialabym 3, ale sie przenioslam do slabszej grupy i mam 4 :razz: Historia... uczy stara wycha... brak slow, ale uczylam sie na kartkowki i mam 4 :razz: kiedys mi nie chciala 4 postawic, bo przy chyba 4 czy 5 czworkach mialam 2 trojki... a dla lizusek nasiagala jak sie da :angryy: Technika - :lol: mam piatke,do faceta niby wszyscy sie boja odezwac (nawet chlopacy/chlopaki) a ja spokojnie dyskutowalam i klocilam sie z nim czasem :evil_lol: Ja mam od angielskiego strasznie ostrą babę. U takiej innej ode mnie ze szkoły miałabym 4, a może nawet i 5 ; ) Historii uczy mnie kobieta, która tak strasznie zanudza, że praktycznie na każdej lekcji mało mi barkuje, zeby zasnąć ostatkami sił się powstrzymuję :evil_lol: Za ta technikę to mi wstyd normalnie :oops: Ale cóz tak wyszło niestety nie jestem za dobra w budowie silnika czy innych takich pierdół :P Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Zdjęcia ze spacerku z Agatką i Sara zakończone ; ) Quote
Iza. Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='deer_1987']No a inne foty masz? :D Mam duzo zaległych ; ) Mój wyjazd na Wigry 17 maj Quote
Recommended Posts