Iza. Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Izabela124. napisał(a):Daj kilka fotasków:razz: Kilka mogę dać ;) agaciaaa napisał(a): No niestety musze przyznać że cierpliwość nie jest moją mocną stroną :lol: a do dzieci to cierpliwość jest niezbędna :evil_lol: No to kiedy Twój grzywek? ;) :loveu: Moja niestety tez nie też nie:evil_lol: Ja chciałabym jak najszybciej no ale zobaczymy jak to będzie ;) Selket napisał(a):Mój Niunio jest rudy i tak samo wysoki, aTwoja jakoś wyblakła i się zmniejszyła :evil_lol: Cześć :calus: Haa bo moja zawsze była inna :eviltong: Cześć:loveu: Izabela124. napisał(a):Patrzyłam pociągi na piątek wyjazd ode mnie 7:39 przyjazd do Sokółki 9:18 Potem odjazd 12:42 Czyli jak zwykle na 3 godzinki Jak zwykle było bardzo fajnie:loveu::loveu: Oczywiscie oprócz tego jednego nie miłego incydentu. Selket napisał(a):Cześć :multi: :multi: Cesć:loveu::loveu: infers1995 napisał(a):Hejka!;););) Hej :cool3: agaciaaa napisał(a):To już jutro :multi: ;) To kiedy następny :eviltong: Quote
taxelina Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 To juz po spacerze? ja myslalam ze jak Agacia pisala o 2:07 ze to jutro to spacer w sobote... Quote
Iza. Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 deer_1987 napisał(a):To juz po spacerze? ja myslalam ze jak Agacia pisala o 2:07 ze to jutro to spacer w sobote... Tak, po spacerze ;) Dzisiaj byłysmy, szkoda tylko, że pogoda nie dopisała za bardzo. Quote
Izabela124. Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Hej' Dziękuję bardzo za super spacerek, było bardzo miło. Szkoda, że tak krótko. Ucałuj Luńcię ode mnie. Ewelina Cie pozdrawia Quote
Czarna_Owieczka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Hej hej! :multi: Foty spacerkowe super, psy takie wesołe :loveu: A co Joy u was w galerii robi? :evil_lol: myślałam że fronty pomyliłam :lol: Quote
Iza. Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 deer_1987 napisał(a):No ale pewnie macie duzo zdjec? :D no trochę mamy, przynajmniej ja :cool3: Izabela124. napisał(a):Hej' Dziękuję bardzo za super spacerek, było bardzo miło. Szkoda, że tak krótko. Ucałuj Luńcię ode mnie. Ewelina Cie pozdrawia Hej No szkoda szkoda, nadrobimy to nastepnym razem;) Ucałuje Pozdrów Ewelinę ode mnie i powiedz jej , zeby załozyła konto na dogo Czarna_Owieczka napisał(a):Hej hej! :multi: Foty spacerkowe super, psy takie wesołe :loveu: A co Joy u was w galerii robi? :evil_lol: myślałam że fronty pomyliłam :lol: Hej :multi: A Joy? Jakos tak sie przyplątał :evil_lol: Nie żartuje, spotkałam się z Aga to i zdjęć kilka zrobiłam ;) Quote
emdziolek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 cześć i czołem kluski z rosołem!:evil_lol: Dawam foty:cool3: Quote
emdziolek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Reszte dam później :diabloti: jak bedziecie grzeczne i bedziecie ładnie komentować:diabloti: Quote
Iza. Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='emdziolek']cześć i czołem kluski z rosołem!:evil_lol: Dawam foty:cool3: Cześć :cool3: Moga być i z rosołem choć nie przepadam :diabloti: Dzieki za fotki :loveu: Ja też zaraz jeszcze troche wstawie, ale mam mniej i musze oszczędzać:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cześć Iza :multi: dziękuje za spacerek :loveu: [quote name='Iza13']To kiedy następny :eviltong: Jak najszybciej :) http://i25.tinypic.com/2l8b6hd.jpg kochany pycholek :loveu::loveu: [quote name='Iza13']Ja też zaraz jeszcze troche wstawie, ale mam mniej i musze oszczędzać:evil_lol: Ja to w ogóle zaszalałam z fotkami :evil_lol: Dawaj następne :loveu: Quote
Iza. Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='agaciaaa'] Jak najszybciej :) http://i25.tinypic.com/2l8b6hd.jpg kochany pycholek :loveu::loveu: Ja to w ogóle zaszalałam z fotkami :evil_lol: Dawaj następne :loveu: Zgadzam sie z Toba całkowicie :p Wredny, a nie kochany Juz daje ;) Quote
Iza. Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Emi dzieki za fotki :loveu: Teraz moja kolej Quote
Recommended Posts