Iza. Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Tinka:) napisał(a):dokładnie... przynajmniej jakiś zawód jest ale dla mnie to ostateczność :shake: punktów... mam nadzieję że 75-80, 37 na pewno z matmy, może być więcej, z polskiego na pewno ze 25-30, nie wiem jeszcze jak mi pisemne ocenią i wolę pochopnie sama sobie nie osądzać : P ja musiałabym sie tułać autobusem, chyba, że siostra starsza sie zlituje i ze mną pojedzie, ona z mamą Grama. Rodzice będą we Włoszech :roll: Ja tam do zawodówki na pewno sie nie wybieram ;) Z punktami u mnie podobnie, z humana 19 albo 20/20 z zamkniętych, otwartych nie sprawdza, bo to zalezy jak według klucza mi to uznają, choć z tego co patrzyłam to było w miarę dobrze. Z matmy troche gorzej, ale mam nadziej, ze koło 35-38 bedzie ;) A jak u Ciebie z punktami za oceny ? U mnie też ten problem, ze nikt mnie zawieśc nie chce, no ale jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie. Quote
gops Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Tinka:) napisał(a):dokładnie... przynajmniej jakiś zawód jest ale dla mnie to ostateczność :shake: punktów... mam nadzieję że 75-80, 37 na pewno z matmy, może być więcej, z polskiego na pewno ze 25-30, nie wiem jeszcze jak mi pisemne ocenią i wolę pochopnie sama sobie nie osądzać : P ja musiałabym sie tułać autobusem, chyba, że siostra starsza sie zlituje i ze mną pojedzie, ona z mamą Grama. Rodzice będą we Włoszech :roll: hmmm u nas do "najgorszego" liceum jest 100pkt a do "najlepszego "125 ...ja bede miala cos okolo 90 pkt i niewiem czy sie dostane do liceum..ale do zawodowki napewno nie ide ;) Quote
taxelina Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Udalo sie :D wprosilabym sie na spacer z wami.. ale :( Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 gops napisał(a):hmmm u nas do "najgorszego" liceum jest 100pkt a do "najlepszego "125 ...ja bede miala cos okolo 90 pkt i niewiem czy sie dostane do liceum..ale do zawodowki napewno nie ide ;) O matko :crazyeye: U mnie (tj. w Białymstoku, bo w Czarnej to ja mam zaledwie jedno lo) sa licea w których przyjmuja wszystkich, wystarczy, ze ktoś ma skończone gim. A sa i takie gdzie minimum to 150 albo i wiecej punktów Ja chciałabym do takiego gdzie trzeba mieć ponad 120, ale chyba nie mam szans :roll: deer_1987 napisał(a):Udalo sie :D wprosilabym sie na spacer z wami.. ale :( No to gratuluje:multi: Ojj no bywa. A wybierasz sie może do Polski ? Quote
taxelina Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 niestety nie. nie mam kiedy, nie mma kasy, nie mam co zrobic z psiakami :( Quote
Martinee Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 wiem cos u mnie jest jedno liceum i trzeba normalnie się bić ,żeby się dostać masakra ale zgadzam sie gops zawodówce mówimy nie Quote
Okamia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Widzę że nadal o szkole rozmawiacie ;) Ja już na szczęście jestem po wyborze szkoły i po mału pierwszy rok dobiega końca... Zdjątka nowe śliczne :D Nie mogę się napatrzeć na Twoją puchatą... Quote
gops Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :) fotki piekne 8) u nas jest 9 liceow i okolo 10 technikow i jedna zawodowka... u nas tez sporo jest chetnych na licea wiec ciezko jest sie dostac no ale trudno w najgorszym wypadku pojde do jakiegos technikum ;) Quote
Izabela124. Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Hejka Ale nagadalyscie, ale juz wszystko nadrobilam :) Ja juz jutro moze pojde kupic bileciki na spacerek Quote
Unbelievable Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza13 napisał(a):Ja tam do zawodówki na pewno sie nie wybieram ;) Z punktami u mnie podobnie, z humana 19 albo 20/20 z zamkniętych, otwartych nie sprawdza, bo to zalezy jak według klucza mi to uznają, choć z tego co patrzyłam to było w miarę dobrze. Z matmy troche gorzej, ale mam nadziej, ze koło 35-38 bedzie ;) A jak u Ciebie z punktami za oceny ? U mnie też ten problem, ze nikt mnie zawieśc nie chce, no ale jeszcze zobaczymy jak to wyjdzie. punkty za oceny to nie mam zielonego pojęcia:oops: ale malutko... ewentualnie raz miałam II miejsce w zawodach sportowych, raz IV lub III, byłam najlepsza ze szkoły w konkursie z angola, może to też się liczy? że II miejsce to napewno ale reszta... no a u mnie nie ma komu nawet:shake: chyba, że nie pojadą :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Iza13']No wiesz co, jak moja gupolka weszła do pociagu to i Twoja wejdzie :eviltong: Jak już kupie bilety, to nie będzie miała wyboru :eviltong: :diabloti::diabloti: http://i26.tinypic.com/1zqrkig.jpg a gdzie głowa? :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 deer_1987 napisał(a):niestety nie. nie mam kiedy, nie mma kasy, nie mam co zrobic z psiakami :( Oj to szkoda. Pewnie tęsknisz za domem nie ? Ja to chyba nie mogłabym wyjechac tak na stałe :roll: Martinee napisał(a):wiem cos u mnie jest jedno liceum i trzeba normalnie się bić ,żeby się dostać masakra ale zgadzam sie gops zawodówce mówimy nie Zawodówka to zło :evil_lol: Ja to nie mam szans na jakie takie lepsze liceum :roll: Okamia napisał(a):Widzę że nadal o szkole rozmawiacie ;) Ja już na szczęście jestem po wyborze szkoły i po mału pierwszy rok dobiega końca... Zdjątka nowe śliczne :D Nie mogę się napatrzeć na Twoją puchatą... Jak ja chciałabym juz mieć to wszystko za sobą ;) Dzięki :loveu: gops napisał(a)::) fotki piekne 8) u nas jest 9 liceow i okolo 10 technikow i jedna zawodowka... u nas tez sporo jest chetnych na licea wiec ciezko jest sie dostac no ale trudno w najgorszym wypadku pojde do jakiegos technikum ;) No to w Białymstoku jest tego nieco wiecej ;) Ja rezygnuje z technikum ze względu na to, że jest o rok dłużej :roll: Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka Ale nagadalyscie, ale juz wszystko nadrobilam :) Ja juz jutro moze pojde kupic bileciki na spacerek Hej Mi by sie chyba nie chciało narabiac :evil_lol: Kupuj, kupuj. Przy okazji na droge powrotną ;) [quote name='Selket']Cześć :loveu: Nadrobie potem ;) Ceść :loveu::loveu: [quote name='Tinka:)']punkty za oceny to nie mam zielonego pojęcia:oops: ale malutko... ewentualnie raz miałam II miejsce w zawodach sportowych, raz IV lub III, byłam najlepsza ze szkoły w konkursie z angola, może to też się liczy? że II miejsce to napewno ale reszta... no a u mnie nie ma komu nawet:shake: chyba, że nie pojadą :evil_lol: Nie wiem jak jest z tymi konkursami to jakies takie skomplikowane jest :evil_lol: Wiem jedynie, ze za wzorowe zachowanie sa 4 punkty i takowe właśnie zachowanie chcę mieć, ale jeszcze zobaczymy co z tego wyjdzie ;) U mnie to kierowcy są tylko zaden nie jest chetny :roll: [quote name='agaciaaa']Jak już kupie bilety, to nie będzie miała wyboru :eviltong: :diabloti::diabloti: http://i26.tinypic.com/1zqrkig.jpg a gdzie głowa? :evil_lol::evil_lol: No i takie podejście mi sie podoba :loveu::multi: Przyjeżdżacie i koniec :loveu: W piachu, bo to strus jest nie widzisz ?:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza13 napisał(a):No i takie podejście mi sie podoba :loveu::multi: Przyjeżdżacie i koniec :loveu: W piachu, bo to strus jest nie widzisz ?:evil_lol: Sie zobaczy :eviltong: :evil_lol: No co jak co, ale strusia to mi ona nie przypomina :evil_lol::evil_lol: 100 stron :multi::multi: Gratulacje ;) Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 agaciaaa napisał(a):Sie zobaczy :eviltong: :evil_lol: No co jak co, ale strusia to mi ona nie przypomina :evil_lol::evil_lol: 100 stron :multi::multi: Gratulacje ;) Nie denerwuj mnie :mad::mad::evil_lol: Tylko się przyjrzyj dobrze, struś jak malowany :evil_lol: Oooo dzieki:loveu: Nawet nie zauwazłyłam, mam inną numaracje stron ;) A jak tam Rogzowa obrózka ? bedzie czy nie ?:eviltong: Quote
Unbelievable Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza13 napisał(a): Nie wiem jak jest z tymi konkursami to jakies takie skomplikowane jest :evil_lol: Wiem jedynie, ze za wzorowe zachowanie sa 4 punkty i takowe właśnie zachowanie chcę mieć, ale jeszcze zobaczymy co z tego wyjdzie ;) U mnie to kierowcy są tylko zaden nie jest chetny :roll: właśnie :evil_lol: dobijające. wzorowe też zamierzam mieć tylko pewnie nie wystawią mi panie z religii, biologii i historii :diabloti: i tak będzie wzór. przed chwilą się dowiedziałam że na maturze można zdawać wiedzę o tańcu :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Tinka:) napisał(a):właśnie :evil_lol: dobijające. wzorowe też zamierzam mieć tylko pewnie nie wystawią mi panie z religii, biologii i historii :diabloti: i tak będzie wzór. przed chwilą się dowiedziałam że na maturze można zdawać wiedzę o tańcu :evil_lol: U mnie system punktowy jest, z jednej strony lepiej, a z drugiej gorzej. Ostro :evil_lol: trochę bez sensu :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza13 napisał(a):Nie denerwuj mnie :mad::mad::evil_lol: Tylko się przyjrzyj dobrze, struś jak malowany :evil_lol: Oooo dzieki:loveu: Nawet nie zauwazłyłam, mam inną numaracje stron ;) A jak tam Rogzowa obrózka ? bedzie czy nie ?:eviltong: Dobra już nic nie mówie :eviltong: Taaaaa :evil_lol: Zamówienie złożyłam, ale: "Jesli chodzi o obroze to czas realizacji do 2 tygodni." :roll: Mam nadzieje, że chociaż pozostałą część zamówienia wyślą mi szybciej :razz: Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 AngelsDream napisał(a):Gratuluję pierwszej 100 :) Dzieki;) agaciaaa napisał(a):Dobra już nic nie mówie :eviltong: Taaaaa :evil_lol: Zamówienie złożyłam, ale: "Jesli chodzi o obroze to czas realizacji do 2 tygodni." :roll: Mam nadzieje, że chociaż pozostałą część zamówienia wyślą mi szybciej :razz: No mam nadziej, że obrózkę przyślą wczesniej niz za dwa tygodnie :cool3: Matko zebym ja tylko dla Ciebie pieniędzy nie zapomniał wziąć w piatek :roll:;) Quote
agaciaaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza13 napisał(a):No mam nadziej, że obrózkę przyślą wczesniej niz za dwa tygodnie :cool3: Matko zebym ja tylko dla Ciebie pieniędzy nie zapomniał wziąć w piatek :roll:;) Ja też :cool3: Jeśli dojdzie przesyłka przed piątkiem, to dam znać ;) Quote
Iza. Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='agaciaaa']Ja też :cool3: Jeśli dojdzie przesyłka przed piątkiem, to dam znać ;) Ok. to czekam na znak :razz: Quote
Recommended Posts