C&B Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 wszystkie grzywy lh są do siebie podobne, co najwyżej kolorem się różnią, a Aud i Buenos w tym samym odcieniu - bliźniaki :biggrina: Quote
Iza. Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='C&B']wszystkie grzywy lh są do siebie podobne, co najwyżej kolorem się różnią, a Aud i Buenos w tym samym odcieniu - bliźniaki :biggrina:[/QUOTE] hahahha one zupełnie inne w typie sa, no ale skoro uważasz, że bliźniaki niech będzie :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) [quote name='C&B']wszystkie grzywy lh są do siebie podobne, co najwyżej kolorem się różnią, a Aud i Buenos w tym samym odcieniu - bliźniaki :biggrina:[/QUOTE] No jak dla mnie jednak każdy pies jest inny... hl są do siebie podobne tylko tym, że są łyse - a i to różnie porastają... inny kolor, inna budowa, inne psy... no, ale może ja ślepa jestem albo wyobraźnia płata mi figle :diabloti: Buenos dla mnie też z Audem tylko kolorem podobni... zupełnie inną budowę mają, inną głowę... no, wszystko. Edited February 21, 2012 by mychaaaaa Quote
C&B Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 dla mnie - laika grzywkowego są raczej do siebie podobne, i nie miało to na celu żadnego wymądrzania się czy coś, tylko jak już mówiłam - dla mnie się wiele nie różnią, ale wiadomo, że grzywomaniak patrzy na to trochę inaczej ;) Quote
kaskaSz Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Noo nareszcie jakiś znak życia :) Skoro śpicie to dobranoc :) Oby do wiosny! Quote
Asiaczek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 A co się dzieje z Luną? Jakos o niej juz daaaawno nic nie było pisane... Że nie wspomne o kici:) pzdr. Quote
Iza. Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='mychaaaaa']No jak dla mnie jednak każdy pies jest inny... hl są do siebie podobne tylko tym, że są łyse - a i to różnie porastają... inny kolor, inna budowa, inne psy... no, ale może ja ślepa jestem albo wyobraźnia płata mi figle :diabloti: Buenos dla mnie też z Audem tylko kolorem podobni... zupełnie inną budowę mają, inną głowę... no, wszystko. Paula ja mam tak samo więc to nie wyobraźnia :diabloti: [quote name='kaskaSz']Noo nareszcie jakiś znak życia :) Skoro śpicie to dobranoc :) Oby do wiosny! Wiosna na szczęście juz coraz bliżej :multi: [quote name='Asiaczek']A co się dzieje z Luną? Jakos o niej juz daaaawno nic nie było pisane... Że nie wspomne o kici:) pzdr. Żyją obie i na moje oko mają się całkiem nieźle :cool3: fotek niestety nie robię zbyt wiele więc nie wiem czy znajdę jakieś aktualnie zdjęcie ;) Quote
Asiaczek Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 No to ja będe się upierdliwie dopominała o foteczki Luny i Kici:) pzdr. Quote
Iza. Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Asiaczku, specjalnie dla Ciebie dowód na to, że Bellka żyje :diabloti: [video=youtube;7Lcq-gyt4O4]http://www.youtube.com/watch?v=7Lcq-gyt4O4&feature=youtu.be[/video] Quote
mychaaaaa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Buenosek szaleje jak Lailuszka :loveu: Quote
Iza. Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='mychaaaaa']Buenosek szaleje jak Lailuszka :loveu:[/QUOTE] Tu już zmęczony bieganiem po podwórku, więc nie rozwija swoich maksymalnych prędkości haha Kiedy na spacerku się widzimy ? :P Quote
*anusia&ajlu* Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 ale Buenosek szaleje, ale chyba dużo grzywaczy tak ma że w kółko ze zdobyczą biegają, przynajmniej mój Boo też tak ma :D a Bella idywidualistka? Quote
Iza. Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']ale Buenosek szaleje, ale chyba dużo grzywaczy tak ma że w kółko ze zdobyczą biegają, przynajmniej mój Boo też tak ma :D a Bella idywidualistka?[/QUOTE] Taaa bieganie w kółko bardzo charakterystyczne wśród grzywaczy, i to jeszcze takim sprinterskim tempem :lol: Jak widać haha miała nas totalnie gdzieś ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Iza.']Taaa bieganie w kółko bardzo charakterystyczne wśród grzywaczy, i to jeszcze takim sprinterskim tempem :lol: Jak widać haha miała nas totalnie gdzieś ;)[/QUOTE] u mnie też indywidualistką jest Mru, za to moje 2 koleżanki które posiadają kocury to mówią że nie da się od nich odczepić tak łążą za człowiekiem ;) tylko kotki takie samodzielne ;) za to lubie grzywacze, że są takie pokręcone :) Quote
mychaaaaa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Iza.']Kiedy na spacerku się widzimy ? :P[/QUOTE] A kiedy chcesz i możesz? Ja jestem dyspozycyjna od poniedziałku do czwartku :razz: Quote
Iza. Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']u mnie też indywidualistką jest Mru, za to moje 2 koleżanki które posiadają kocury to mówią że nie da się od nich odczepić tak łążą za człowiekiem ;) tylko kotki takie samodzielne ;) za to lubie grzywacze, że są takie pokręcone :)[/QUOTE] Ja przed Belluszką też miałam kocurka i był zdecydowanie pro ludzki, ja tam generalnie nie jestem wielką fanką kotów, ale zdecydowanie wolę kocury hihi Ja właśnie też! Uwielbiam ich temperamenty :loveu: [quote name='mychaaaaa']A kiedy chcesz i możesz? Ja jestem dyspozycyjna od poniedziałku do czwartku :razz:[/QUOTE] Niech tylko zrobi się sucho i się jakoś umówimy, bo teraz Buenosa spacerki kończą zanim się zaczną haha zaczyna ociekać błotem i jest mu zimno :P Quote
mychaaaaa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Iza.']Niech tylko zrobi się sucho i się jakoś umówimy, bo teraz Buenosa spacerki kończą zanim się zaczną haha zaczyna ociekać błotem i jest mu zimno :P[/QUOTE] A moje biegają po kałużach i błocie ;) z każdego spaceru umorusane jak diabły wracają :) Quote
Iza. Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='mychaaaaa']A moje biegają po kałużach i błocie ;) z każdego spaceru umorusane jak diabły wracają :)[/QUOTE] Mój tez biega, ale okropnie szybko włosy nasiąkają mu wodą i marznie chłopiec ;) Quote
mychaaaaa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Iza.']Mój tez biega, ale okropnie szybko włosy nasiąkają mu wodą i marznie chłopiec ;)[/QUOTE] ubrać trzeba!! :) a tak na poważnie, po ociepleniu i osuszeniu terenu zapraszam na spacer i %%% ;) psyja wisi mi 3 butelki wódki :evil_lol: potrzebna pomoc przy konsumowaniu :drink1::cunao: Quote
Iza. Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='mychaaaaa']ubrać trzeba!! :) a tak na poważnie, po ociepleniu i osuszeniu terenu zapraszam na spacer i %%% ;) psyja wisi mi 3 butelki wódki :evil_lol: potrzebna pomoc przy konsumowaniu :drink1::cunao:[/QUOTE] Jestem wyrodną matką i nie ubieram, no chyba że jest -20 :evil_lol: :crazyeye: czyżby za stronę ? :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Iza.']:crazyeye: czyżby za stronę ? :evil_lol:[/QUOTE] nieee :shake: to się nazbierało też za poprzednie przysługi :evil_lol: jakieś rysunki do szkoły, strona, poprawki do strony :diabloti: Quote
Iza. Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='mychaaaaa']nieee :shake: to się nazbierało też za poprzednie przysługi :evil_lol: jakieś rysunki do szkoły, strona, poprawki do strony :diabloti:[/QUOTE] OMG to zaszalała :crazyeye::evil_lol: To czekam na oficjalne zaproszenie :diabloti: Quote
Iza. Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 (edited) Tadaaaaaam Luna żyje :diabloti: [video=youtube;xuMgUKiuMFk]http://www.youtube.com/watch?v=xuMgUKiuMFk[/video] [video=youtube;7rSmbQgRCRA]http://www.youtube.com/watch?v=7rSmbQgRCRA&context=C3f6c627ADOEgsToPDskIuWi6pktg5wiqeJ1XMgHS4[/video] Edited March 3, 2012 by Iza. Quote
Culineo Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 my się pchamy z rewizytą :D i podziwiamy 2 mordy :D i zazdrościmy, że są dwie :D Quote
Recommended Posts