Cienka Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 A ja siedze w domu i umieram wczoraj chwilę pobawiłam się łopatą a dziś jestem jak by mnie z krzyża zdjeli przespałam pół dnia to teraz spać nie mogę Quote
Iza. Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Izabela124. napisał(a):To znaczy, że już jesteś cofnięta? :diabloti::eviltong: A ja siedzę w domu i się obijam ha ha Pff sama jesteś cofnięta :diabloti: A weeeź szkoda życia na siedzenie w domu, trzeba się bawić i korzystać hahaha Cienka napisał(a):A ja siedze w domu i umieram wczoraj chwilę pobawiłam się łopatą a dziś jestem jak by mnie z krzyża zdjeli przespałam pół dnia to teraz spać nie mogę Ojeeeej biedactwo, mam nadzieję że dziś juz lepiej! Quote
Izabela124. Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Iza. napisał(a):Pff sama jesteś cofnięta :diabloti: A weeeź szkoda życia na siedzenie w domu, trzeba się bawić i korzystać hahaha Nieprawda :eviltong: Ja już się wyszalałam za całe swoje życie :eviltong: Quote
Feigned Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TbROkG1w16I/AAAAAAAAOHQ/tVtdb7CVLw0/s512/DSCF4076.JPG ślicznie wygląda! :) Quote
Agappe Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Asiaaa ja to widze, że Ty jesteś wszędzie.. a ja właśnie poszukuje jakiś nowych fotoblogów do przeglądania, bo większość, które mam w subskrycji umarła... Pozdrawiamy świątecznie i zapraszamy do siebie (na Kilimandzaro) Quote
Iza. Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Izabela124. napisał(a):Nieprawda :eviltong: Ja już się wyszalałam za całe swoje życie :eviltong: hahaha to weź jeszcze za mnie się wyszalej :evil_lol: Feigned napisał(a):https://lh5.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TbROkG1w16I/AAAAAAAAOHQ/tVtdb7CVLw0/s512/DSCF4076.JPG ślicznie wygląda! :) Dzięki :loveu: Agappe napisał(a):Asiaaa ja to widze, że Ty jesteś wszędzie.. a ja właśnie poszukuje jakiś nowych fotoblogów do przeglądania, bo większość, które mam w subskrycji umarła... Pozdrawiamy świątecznie i zapraszamy do siebie (na Kilimandzaro) Lecę do Ciebie :razz: Quote
mychaaaaa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Aaaa nareszcie przestałaś Buenoska chować przed światem! czyżby róż już szedł? :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TbROtiyYaNI/AAAAAAAAOH4/EOV4p8UQTh4/DSCF4086.JPG piękny Twój chłopaczek :loveu: nie mogę się doczekać poznać go na żywo :) Quote
Iza. Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 mychaaaaa napisał(a):Aaaa nareszcie przestałaś Buenoska chować przed światem! czyżby róż już szedł? :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TbROtiyYaNI/AAAAAAAAOH4/EOV4p8UQTh4/DSCF4086.JPG piękny Twój chłopaczek :loveu: nie mogę się doczekać poznać go na żywo :) To już jutro :razz: Quote
mychaaaaa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 No mam nadzieję, że nic nikomu nie wypadnie bo nie podaruję! Cioteczka musi Buenoskowi kokardkę przywieźć :loveu: Quote
Iza. Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 mychaaaaa napisał(a):No mam nadzieję, że nic nikomu nie wypadnie bo nie podaruję! Cioteczka musi Buenoskowi kokardkę przywieźć :loveu: Ja już nie moge się doczekać, mam nadzieję że dojedziecie :P Quote
psyja Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 dojedziemy dojedziemy:cool3: wow księciunio przepięknie wygląda szczególnie na dwóch ostatnich fotach! dawno go nie widziałam, ojjj podusze...:diabloti: Quote
Jaga. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 nie wierze wlasnym oczom, fotki sa... :-o mychaaaaa napisał(a):Aaaa nareszcie przestałaś Buenoska chować przed światem! czyżby róż już szedł? :evil_lol: :razz::razz::razz: Quote
Izabela124. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Iza. napisał(a):hahaha to weź jeszcze za mnie się wyszalej :evil_lol: W czwartek planuję zrobić pożegnalną imprezkę to zapraszam, sama za siebie się wyszalejesz :razz: Quote
darii_iia Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Buenosek jest piękny. ! :) Białasek mały. ;) A jaki piękny dłuugi włos.:loveu: Czekam na fotki z dzisiejszego spotkanka. ;) Quote
monika15 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TbWaS2aF8gI/AAAAAAAAOPI/ndzbD5neoLU/s512/DSCF4136.JPG Jaki śliczny kudłacz:loveu::loveu::loveu: Piękną ma sierść:loveu: Quote
Feigned Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ależ on wyładniał :loveu: tzn zawsze go lubiłam, białas w końcu, ale teraz to już tak wyjątkowo :diabloti: Quote
Iza. Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 psyja napisał(a):dojedziemy dojedziemy:cool3: wow księciunio przepięknie wygląda szczególnie na dwóch ostatnich fotach! dawno go nie widziałam, ojjj podusze...:diabloti: Na szczęście udało się i dojechałyście :diabloti: Maalwi napisał(a):Jaki piękny Buenos! jak ja go lubię :D dzięki :loveu: Jaga. napisał(a):nie wierze wlasnym oczom, fotki sa... :-o :razz::razz::razz: Nie rozumiem zdziwienia, u mnie zawsze są fotki :diabloti: Izabela124. napisał(a):W czwartek planuję zrobić pożegnalną imprezkę to zapraszam, sama za siebie się wyszalejesz :razz: Nawet nie wiesz jak bym chciała :placz: darii_iia napisał(a):Buenosek jest piękny. ! :) Białasek mały. ;) A jaki piękny dłuugi włos.:loveu: Czekam na fotki z dzisiejszego spotkanka. ;) Fotki wstawiła Paulina, za co bardzo dziękuję :loveu: monika15 napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/_4WRmliOAze0/TbWaS2aF8gI/AAAAAAAAOPI/ndzbD5neoLU/s512/DSCF4136.JPG Jaki śliczny kudłacz:loveu::loveu::loveu: Piękną ma sierść:loveu: Dzięki :loveu: Feigned napisał(a):ależ on wyładniał :loveu: tzn zawsze go lubiłam, białas w końcu, ale teraz to już tak wyjątkowo :diabloti: Miło mi :loveu::loveu::eviltong: Quote
Cienka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Nie popadajmy w paranoje zawsze jeszcze się znajdzie czas by się wyszaleć. Mówię to ja ciotka cienka 27 letnia baba :evil_lol: która szaleć zaczęła niedawno (wcześniej nie miałam kiedy). I powiem szczerze im jestem starsza tym życie podoba mi się bardziej :cool3: i imprezy są fajniejsze:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Izabela124.']To znaczy, że już jesteś cofnięta? :diabloti::eviltong:[/QUOTE] głupie pytanie :shake: Hej, hej Izuś :D Powróciłam Cię wkurzać :loveu: Quote
Izabela124. Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Iza.'] Nawet nie wiesz jak bym chciała :placz: [/QUOTE]Jako absolwenta masz już dużo czasu, więc w wakacje musisz mnie nawiedzić :cool3: [quote name='Pusiakowa']głupie pytanie :shake: [/QUOTE]Oj tam, oj tam :evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Jaga. Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 o i foty z wypadu są. fajowe :) Iza on jest w końcu biały czy kremowy? ja go z wawy pamiętam jako białasa, może miał kremową plamkę ale głównie pamiętam biel ;) a na fotach wygląda jak cremme de la cremme ;) Quote
Iza. Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Cienka']Nie popadajmy w paranoje zawsze jeszcze się znajdzie czas by się wyszaleć. Mówię to ja ciotka cienka 27 letnia baba :evil_lol: która szaleć zaczęła niedawno (wcześniej nie miałam kiedy). I powiem szczerze im jestem starsza tym życie podoba mi się bardziej :cool3: i imprezy są fajniejsze:evil_lol:[/QUOTE] Ja widzę jakie życie towarzyskie prowadzą moi rodzice i uważam że bawić się trzeba całe zycie, oby z umiarem :razz: [quote name='Pusiakowa']głupie pytanie :shake: Hej, hej Izuś :D Powróciłam Cię wkurzać :loveu:[/QUOTE] Martyna?!!! OMG!! Nie wierzę!! [quote name='Izabela124.']Jako absolwenta masz już dużo czasu, więc w wakacje musisz mnie nawiedzić :cool3: Oj tam, oj tam :evil_lol::diabloti::eviltong:[/QUOTE] W czerwcu wpadam :diabloti: [quote name='Jaga.']o i foty z wypadu są. fajowe :) Iza on jest w końcu biały czy kremowy? ja go z wawy pamiętam jako białasa, może miał kremową plamkę ale głównie pamiętam biel ;) a na fotach wygląda jak cremme de la cremme ;)[/QUOTE] On jest biały, ma kremowe łaty, na bazie jest takie zdjęcie Buenosa w postawie widać rozkład łat. Teraz trochę bardziej się rozlały, ale generalnie jest biały ;) Quote
Recommended Posts