tufi Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Gratulacje dla polskiej ekipy, która dzielnie walczyła i... bullterier - Cacao Cream Ja-mar - BOB mini bull - PARABEllUM LORD BYRON - BOB staffik - DARK SIDE TAK WIELE MILOSCI - BOB, III BIS!!! Gratulacje ogromne! Quote
coco Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 WoooooooW !!! Wielkie gratulki !!! I oby tak dalej !!! Quote
Canaveral-staff Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 wielkie brawa:multi::multi::multi: Quote
blaira Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 My juz po wystawie...ale jeszcze nie w domu ;) Na poczatek dziekuje za gratulacje...Cest spisal sie rewelacyjnie :multi::multi::multi: Gratuluje obu bullkom ( mini i standart) bardzo mi milo bylo na wystawie poznac nowe osobki oraz pogawedzic z innymy, pozdrawiam!!! Atmosfera i sama wystawa bardzo sympatyczna. Niestety zdjec z samej wystawy nie mam. Jestem w posiadaniu dokladnych wynikow staffikow, a reszta z katalogu ;) Zdjęc z wystawy nie posiadam :shake: pozdr. ;) Quote
hun Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 WIELKIE GRATULACJE DLA POLSKIEJ EKIPY-:multi::multi::multi: -DUŻE BRAWA-tak trzymać GRATULACJE-dla CESTA i właścicielki-:multi::multi::multi: Family Buldożer Quote
blaira Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Aaa dziekujemy dziekujemy :cool3: pozdrawiamy goraco. Quote
Recommended Posts