Honey Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Iz@- piekne psy, gratulacje !!! Życze duzo przyjemnosci w codziennym obcowaniu z nimi. Wklej od czasu do czasu jakies nowe zdjecia :) Pozdrowienia od milosniczki malo znanych ras ;) Quote
sylrwia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Każdy znajdzie sobie i tu i tam coś dla siebie. Gorzej byłoby chyba jakby nie było miejsca w sieci, gdzi emoznaby było przycupnąć i z innymi wyżlażami poklikać.;) A co do tego co piszesz Caca2 o tym co sie pojawia na wyzlowym forum, to tylko i wyłącznie zalezy od nas, tam pojawiajacych sie. Tak samo zawartość działu grupy VII i działu prób polowych tu na dogo zalezy od nas.:p Nikt za nas nie napisze wartościowych postów, ani nikt nikomu też nie jest w stanie zabronić pisania błachych tematów. Quote
iz@ Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Theogonia napisał(a):molosy??? dosc niecodzienne polaczenie ras:D ;) Mam bardzo mysliwskie molosy. Honey rowniez pozdrawiam! Agasia Mnie tez rozczula,jak spi;) To szatan wcielony:evil_lol: Quote
Guest ursa81 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ta fotka z bullikiem powaliła mnie na kolana :loveu: Oba łobuzy wyszły tak słodko, że aż brak mi słów. Zakochałabym i zacałowała te mordki! Quote
Honey Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Iz@, gdzie mieszkasz ? (zastanawiam sie jak daleko ode mnie ;)) Quote
Honey Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 iz@ napisał(a):Honey Na Dolnym Slasku.Zapraszam! Troche daleko ;) ale bywam w okolicach Raciborza, kto wie, moze uda mi sie skorzystac z zaproszenia ! :lol: Pozdrawiam serdecznie :) Quote
MarcinB Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Seja bem-vinda uma rassa tao desconhecida na nossa parte de Europa!!! Silesia Baixa? Onda moras exatamente? - czyli gdzie dokładnie na Dolnym Śląsku? Quote
iz@ Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Male ADHD juz niemal ze opanowane;).Nie wiem tylko co z tym nieszczesnym ogonem:oops: i brakuje mi jeszcze jednej reki! Quote
Honey Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 IZA - slicznosci !!! :loveu: ( i nic nie wskazuje na to, by trzecia reka musiala Ci wyrosnac :evil_lol: ) Quote
Theogonia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 najlatwiejsza pozycja dla ogona to ta naturalna- przypatrz sie jak pies trzyma ogon w klusie jak idzie , lub jak jest zainteresowany i w pozycji wystawowej unos go wlasnie na taka wysokosc. Ja sie przyznam ze bardzo dlugo swoim psom zbyt wysoko podnosilam ogon:P Quote
iz@ Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Dzieki Dziewczynki;) A z ogonem bede trenowac:p Quote
Theogonia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 nio Cwiczcie, cwiczcie, i wiecej fotek róbcie bo na nie czekamy... ps. nie wiem czy była juz o tym mowa, ale gdzie was na wystawach zobaczymy? Quote
iz@ Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Jeszcze nie ukladalam naszego kalendarza imprez;),ale na 100% bedziemy w Opolu,Wroclawiu i Walbrzychu.Na pewno jakies krajowki na Slasku,moze Lodz.W kazdym razie zaczynamy dopiero od Opola.Musimy sie jeszcze podszkolic;) Jeszcze jedna fotka z naszych lekcji Quote
bazylowa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witaj Izo!! Co tam u Was? Moze zdradzisz nam kiedy pierwsza wystawa? Co powiesz na Opole :cool3: Quote
iz@ Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Jeszcze jedno male,rude pojawilo sie u nas Czar Quinta das Sedas Quote
Recommended Posts