Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iz@- piekne psy, gratulacje !!!
Życze duzo przyjemnosci w codziennym obcowaniu z nimi. Wklej od czasu do czasu jakies nowe zdjecia :)
Pozdrowienia od milosniczki malo znanych ras ;)

Posted

Każdy znajdzie sobie i tu i tam coś dla siebie. Gorzej byłoby chyba jakby nie było miejsca w sieci, gdzi emoznaby było przycupnąć i z innymi wyżlażami poklikać.;) A co do tego co piszesz Caca2 o tym co sie pojawia na wyzlowym forum, to tylko i wyłącznie zalezy od nas, tam pojawiajacych sie. Tak samo zawartość działu grupy VII i działu prób polowych tu na dogo zalezy od nas.:p Nikt za nas nie napisze wartościowych postów, ani nikt nikomu też nie jest w stanie zabronić pisania błachych tematów.

• 2 weeks later...
Posted

Theogonia napisał(a):
molosy??? dosc niecodzienne polaczenie ras:D

;) Mam bardzo mysliwskie molosy.

Honey
rowniez pozdrawiam!
Agasia
Mnie tez rozczula,jak spi;) To szatan wcielony:evil_lol:

Posted

Ta fotka z bullikiem powaliła mnie na kolana :loveu: Oba łobuzy wyszły tak słodko, że aż brak mi słów. Zakochałabym i zacałowała te mordki!

Posted

iz@ napisał(a):
Honey
Na Dolnym Slasku.Zapraszam!

Troche daleko ;) ale bywam w okolicach Raciborza, kto wie, moze uda mi sie skorzystac z zaproszenia ! :lol:
Pozdrawiam serdecznie :)

• 4 weeks later...
Posted

najlatwiejsza pozycja dla ogona to ta naturalna- przypatrz sie jak pies trzyma ogon w klusie jak idzie , lub jak jest zainteresowany i w pozycji wystawowej unos go wlasnie na taka wysokosc.
Ja sie przyznam ze bardzo dlugo swoim psom zbyt wysoko podnosilam ogon:P

Posted

Jeszcze nie ukladalam naszego kalendarza imprez;),ale na 100% bedziemy w Opolu,Wroclawiu i Walbrzychu.Na pewno jakies krajowki na Slasku,moze Lodz.W kazdym razie zaczynamy dopiero od Opola.Musimy sie jeszcze podszkolic;)

Jeszcze jedna fotka z naszych lekcji

• 4 weeks later...
  • 5 months later...