RITA & DIANA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 rotek tez mam nadzieje ze psiak pojedzie do domu tymczasowego ale na ostatnia chwile nie lubie niczego robic bo mam takiego pecha ze zawsze cos wyskoczy... Quote
solito Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Miejmy nadzieję, że znajdziemy go jutro, i że uda się go poprosić o wejście do auta...:cool1: Quote
RITA & DIANA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 to trzymajmy kciuki aby tam był i dał sie "pojmać" to juz połowa sukcesu i foty robcie i wstawiajcie !!!! Quote
solito Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ok! Fotki będą! Rita, jak przyjedziesz do Uciechowa, to pamiętaj o kubeczkach...!;) Quote
RITA & DIANA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Tak jest! melduje ze pamietam o kubeczkach!!!!!!!!!!!!! Quote
RITA & DIANA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 o ŁAPIE tez pamietam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
MagYa^^ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ok, wiec wiemy tyle ze Ewa w sobote przed 7 rano wyjezdza z Wroclawia, wiec dacie rade go doturlac o tej porze? dam na Nia namiar jutro jak umowie sie co i jak... Ok? Quote
solito Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='RITA & DIANA']o ŁAPIE tez pamietam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Riteczko, dzięki śliczne!!!!!:Rose::Rose: Quote
RITA & DIANA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 MagYA! spytaj prosze Ewę jaka trasa z Wrocławia bedzie jechała? jezeli pkp to moze o Wałbrzych zahaczy czy sie doturlamy? musimy pierw psa miec i znac szczegóły trasy Ewy i ewentualny srodek lokomocji... a myslałam ze w sobote dłuzej pospie , ech ... Quote
solito Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 MagYa^^ napisał(a):ok, wiec wiemy tyle ze Ewa w sobote przed 7 rano wyjezdza z Wroclawia, wiec dacie rade go doturlac o tej porze? dam na Nia namiar jutro jak umowie sie co i jak... Ok? A skąd Ewa wyjeżdża do Wrocławia? Quote
MagYa^^ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 RITA & DIANA napisał(a):MagYA! spytaj prosze Ewę jaka trasa z Wrocławia bedzie jechała? jezeli pkp to moze o Wałbrzych zahaczy czy sie doturlamy? musimy pierw psa miec i znac szczegóły trasy Ewy i ewentualny srodek lokomocji... a myslałam ze w sobote dłuzej pospie , ech ... Podejrzewam, ze Ewa bedzie autem, a poniewaz Fundacja znajduje sie pod Z.Gora to ni w zab po drodze do Walbrzycha.. Chyba, ze odwolujecie cala akcje z brama garazowa i wyjazd z labkiem bezie specjalnie organizowany - to moze pomolestujemy Ewe aby pod niego podjechala gdzies w Wasze okolice..? Daleko z Wroca do Dzierzoniowa? Quote
justynavege Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 wroc - dzierz okolo 49 km a okolice zg to gdzie? pytam bo stamtad pochodze....... Quote
MagYa^^ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 justynavege napisał(a):wroc - dzierz okolo 49 km a okolice zg to gdzie? pytam bo stamtad pochodze....... Wojnowo-gmina Kargowa Quote
solito Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 MagYa^^ napisał(a):Podejrzewam, ze Ewa bedzie autem, a poniewaz Fundacja znajduje sie pod Z.Gora to ni w zab po drodze do Walbrzycha.. Chyba, ze odwolujecie cala akcje z brama garazowa i wyjazd z labkiem bezie specjalnie organizowany - to moze pomolestujemy Ewe aby pod niego podjechala gdzies w Wasze okolice..? Daleko z Wroca do Dzierzoniowa? to jest ok.50 km, ale przy okazji będziemy mogli /prawdopodobnie/ zabrać jeszcze małego szczeniorka do Wrocławia, bo nowi Państwo mają tam być właśnie w sobotę... Jutro się wszystko wyjaśni... Quote
justynavege Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 ych okolic nie znam..................:oops: Quote
rotek_ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 mały szczenior jest nie tyle na okolicach wrocławia... co na trasie legnica wrocek.... Quote
solito Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 rotek_ napisał(a):mały szczenior jest nie tyle na okolicach wrocławia... co na trasie legnica wrocek.... Ale Robert mówił, że w sobotę Ci Państwo mają być we Wrocku... Quote
RITA & DIANA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 czytam...i czekam na ustalenie meritum sprawy.... Quote
solito Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 RITA & DIANA napisał(a):czytam...i czekam na ustalenie meritum sprawy.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba poczekamy do jutra...:cool1: Rita, a telefon do tej Ewy masz? Quote
rotek_ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 raczej mało prawdopodobne.... też mam kontakt tel z tą panią i zostałam poproszona o pomoc w zorganizowaniu transportu... jutro zadzwonię i się upewnię;) czy organizować małemu coś Quote
MagYa^^ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 wiecie co.. moj toz od kilku dni jest w rumunii i juz mu sie zapasy zywnosciowe koncza..(bo ciagle dokarmia psiska) jezu jaka tam jest bieda. psy wzajemnie zjadaja siebie :( czasami sobie mysle, ze te nasz 9nawet bezdomne) maja ameryke w pl. dokarmial jakas sucz, ktora miala cycole po ziemie :( .. szczeniaki chyba zmarly a ona taka glodna, ze jak jej toz podawal kawalek kielbasy to go dziabnela przypadkiem.. wspomnial mi dzisiaj przez gg, ze jak wracal widzial konia na pasie awaryjnym, ktorego jadly robaki juz.. ..co za kraj :( ... co za wladza.. co za kultura - TRAGEDIA! :placz: Quote
rotek_ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 MagYa^^ napisał(a):wiecie co.. moj toz od kilku dni jest w rumunii i juz mu sie zapasy zywnosciowe koncza..(bo ciagle dokarmia psiska) jezu jaka tam jest bieda. psy wzajemnie zjadaja siebie :( czasami sobie mysle, ze te nasz 9nawet bezdomne) maja ameryke w pl. dokarmial jakas sucz, ktora miala cycole po ziemie :( .. szczeniaki chyba zmarly a ona taka glodna, ze jak jej toz podawal kawalek kielbasy to go dziabnela przypadkiem.. wspomnial mi dzisiaj przez gg, ze jak wracal widzial konia na pasie awaryjnym, ktorego jadly robaki juz.. ..co za kraj :( ... co za wladza.. co za kultura - TRAGEDIA! :placz: to chyba ta nasza polska nie jest taka zła:roll: ale zwsze może być lepiej:eviltong: Quote
RITA & DIANA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 MagYa ale dałaś na dobranoc do pieca!!!!!!!!!!!!! litosci!!!!!!!!!!!!!1myslałam, ze spokojnie pójde spac a Ty takie okropności wypisujesz!!!!!!!!!toz to horror najokropniejszy!!!!!!!!!!!! Quote
MagYa^^ Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ajć..przepraszam :| ale tak mi sie przypomnialo.. ale dodam jeszcze, zeludzie ktorzy widzieli jak toz karmi ta suke to parwie pukali sie w glowe.. ja sie tylko zastanawiam jak taki kraj k..wa znalaz sie w UE?:angryy: Quote
RITA & DIANA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 MagYa proszę przestań!!! Solito! mam telefon do Ewy jutro zadwonie i dowiem sie wszystkiego ustalimy co i jak tylko staruszka trzeba złapac!!! byłam z moimi aniołkami na spzcerze....jak zimno...brrrr, jak sobie pomysle, ze on tam biedny głodny i nie tylko on to mam takiego doła jak lej po bombie atomowej albo i lepiej... Quote
Recommended Posts