Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynavege napisał(a):
:placz:
rotek mnie do glowy przyszlo ze moze je pseudohodoffca zlapał

mozliwe...te jasne mozna bylo "upchnac" za jakies labki...ciemny sie nie nadawal moze...albo sie schowal, bo przeciez byl najbardziez ostrozny w kotaktach z ludzmi...:shake:

Posted

justynavege napisał(a):
Niki dokladnie to samo przyszło mi do głowy
bo nawet pesymistyczna wersja typu wnyki czy dzikie zwierze
to trzy na raz??

:placz:

dzikie zwierze albo zezarloby na miejscu (bylyby slady) albo zabraloby wszystkie "na zapas"...nawet schowanie sie w norze nic by nie dalo, bo rozwaliloby nore alby tylko sie dostac (tez bylyby slady zreszta)...ja stawiam na czlowieka...:shake:

Posted

sluchajcie.. dzisiaj jest niedziela, ludzie chodza po lasach, szukaja grzybow - moze ktos je zabral, a czarny zwial, albo tak sie schowal ze nikt nie zauwazyl, ze jest.. cholera wie!

Posted

Pani, która je dokarmiała przeszukała spore okolice tego miejsca i nie znalazła ich...
Na pewno jakiś człowiek je zabrał /mam nadzieję, że dobry człowiek...:roll:/, a czarnuszek schował się ze strachu do nory, to pewnie go nawet nie widzieli... /albo nie chcieli...:shake:/

Posted

uxmal napisał(a):
A może maleństwa wróciły?

Ta dokarmiająca pani miała być tam dzisiaj też, i miała zadzwonić do Roberta, jeżeli coś by się zmieniło...
... nie dzwoniła...:shake:

Posted

To bardzo smutne, bardzo...Żal maluszków:placz:
Miejmy nadzieję że ktos je chociaz do schronu odwiózł. Chociaz znając ludzki ród, wątpię:shake: