fizia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ja finansowo niestety nie mogę pomóc, ale obiecuję pomóc w ogłoszeniach. Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 szczeniory bezimienne.... halbina...wpomożemy...my bazarkami oraz karmicielka pewnie też coś dorzuci;) Quote
MagYa^^ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Zrobię plakat, proszę tylko o konkrety ktore mają byc na nim umieszczone. I czy ogloszenie moze byc w formie takiej jak mojej Miśki z podpisu - zerknijcie. Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 pewnie!!!! tylko jakby można było na dole przydałoby sie kilka fiszek z nr tel justyny 697 758 088 szczeniory dwa Piesek.... najbardziej ciekawy, zaczepiał mnie podchodząc od tyłu...czaił sie:lol::loveu: nie zabardzo wie co to aportowanie ale rzucając mu patyki leciał za nimi...i stawał:evil_lol: obwąchiwał i znowu czaił sie na mnie:loveu: dobry kompan do zabawy, będzie średni duży piesek, pani mówiła ze dla niej jest kochany, pochodzi bez wachania, bawi się... typowy szczenior.... jak zobaczył nas troche sie onieśmielił ale nie uciekał.... najwiekszy z nich wszystkich.... będzie duży.... kto wie czy nie bedzie maił takich uszów jak ONek... szczeniaki będą w poniedziałek zaszczepione... nie możemy określić nazwy miejscowości w której są szczeniory więc możesz napisać ze przebywają w "Osrodku Pomocy dla Zwierząt Niechcianych i Porzuconych w Uciechowie" reszta cech takie jak u każdego szczeniaka...zabwa, jesc i zabawa:evil_lol: Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 jogi kiedyś pomogła mi w transporcie suni z zabrza.... ogłosiłam co prawda szczeniory na wątku transportowym ale na wszelki wypadek ysłałam też PM do jogi... i dostałam Hej 17.10(środa) jadę na trasie Kraków-Wrocław, a w niedzielę 21 wracamkże jeśli trzeba gdzieś maluchy podrzucić, to służę pomocą. pozdrawiam aga jeśli niczego nie znajdziemy to chyba jogi znowu nam pomoże:multi: Quote
MagYa^^ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 czyli tylko na te dwa malce pisac ogloszenie? a czy tekst moglabym dostac? czy sama mam sklecic? Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mag, poprosiłam ux zeby coś skrobnęła... ona ma talent do takich rzeczy... jesli chcesz plakaty na już...sama możesz coś skreślić... na mnie nie patrzcie...jak ja już coś nabazgrolę to tylko potencjalnych adoptujących będę odstraszać:evil_lol: Quote
justynavege Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 halbinko :loveu: w takim razie potrzebujemy transportu do halbinki jedzenia dla szczeniaczkow i w razie w pieniedzy na ich leczenie jako ze Uciechow nie bardzo dysponuje powyzszymi dobrami prosimy dogomaniakow o wsparcie Quote
MagYa^^ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 heh :) UXXXXX jestes niezastapiona! Poprosim cos na temat szczyli - tytul juz jest :lol: - UWAGA!!! UROCZE PSY!!! :razz: Quote
justynavege Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='rotek_']pewnie!!!! tylko jakby można było na dole przydałoby sie kilka fiszek z nr tel justyny 697 758 088 szczeniory dwa szczeniaki będą w poniedziałek zaszczepione... nie możemy określić nazwy miejscowości w której są szczeniory więc możesz napisać ze przebywają w "Osrodku Pomocy dla Zwierząt Niechcianych i Porzuconych w Uciechowie" reszta cech takie jak u każdego szczeniaka...zabwa, jesc i zabawa:evil_lol: proponuje dopisać rowniez tel Roberta 510 433 322 Quote
yewcia1 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ale ekspresowo działacie :loveu: Halbina w tym tygodniu zrobię przegląd a w przyszłym bazarek:lol: Quote
halbina Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='MagYa^^'] a dlaczego nie zrobiliście plakatu dla cvałej czwórki... ja w każdym razie bym prosiła o podobny dla pozostałej dwójeczki... 663745486 (mój telefon) Quote
uxmal Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 MagYa^^ napisał(a):heh :) UXXXXX jestes niezastapiona! Poprosim cos na temat szczyli - tytul juz jest :lol: - UWAGA!!! UROCZE PSY!!! :razz: Wysłąłam text Rotkowi :) Tytuł dałam Leśne Skrzaty. Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 tekst na allegro dostałam od uxmal:loveu: jutro wystawiamy mag, w ogłoszeniu jest bląd..taka mała literówka czyichś Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 został tylko jeden szczeniak.... pani zadzwoniła.... Robert zabrał go do siebie, do schroniska.... jeszcze nie wiem który ocalał:placz: boshe...spożniliśmy się... jeden dzień... Quote
rotek_ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 szczęściarz..... tylko on został:placz: wystraszony całą sutuacją Quote
yewcia1 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Matko jedyna gdzie jest reszta psich dzieci?:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
solito Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jest przesłodki! Ale bardzo przestraszony... Quote
solito Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 yewcia1 napisał(a):Matko jedyna gdzie jest reszta psich dzieci?:-(:-(:-(:-(:-(:-( Nie mamy pojęcia!:shake: Ten jeden schowany był głęboko w norze...:-( Quote
MagYa^^ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 o boze!! sluchajcie nie chce narzucac niczego, bo w koncu to wy dbacie o dobytek w waszej okolicy, ale moze warto by bylo polazic i zobaczyc co sie dzieje.. moze jakis lis je zaatakowal, moze leza gdzies.. a moze wroca..??? na plakacie blad, ale mozliwe, ze sie juz nie przyda :( my ti rozprawiamy o ogloszeniach o domkach.. a tymczasem szczeniaki poginely!! co za dzien :placz: Quote
Recommended Posts