anastazja55 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Pare dni temu opisalam problem mojej suni ,dziennie po pare razy zagladam na te strone ale niestety nikt nie zechcial mi nic doradzic,niewiem czym to jest spowodowane,moze dalam zly tytul?jutro ide do weta,on stale upiera sie przy sterydach a ja sie boje ,bo skutki uboczne tego leku juz sa .pozdrawiam kazdego kto zechce mi cos doradzic:placz: Quote
gayka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Wiesz...trudno tu radzić jak się nie jest specjalisą. Moja sunia dostała wczoraj steryd, ale to ja samam musiałam podjąc decyzję.Ja postanowiałam zaufac lekarzowi, nie widzę innego wyjścia poprostu. Mam nadzieję , że twoja psina będzie zdrowa!! Quote
anastazja55 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Witaj! tak, mozna podawac steryd doraznie,ale moja sunia bierze go juz od 1,5 roku no i zaczely sie pokazywac skutki uboczne,ja tak do konca juz nie umie zaufac wetowi zbyt duzo przeszlam,obecny jest ok ale nie rozumiem ze nie ma innego leku ktory by jej pomogl.a co jest twojej suni niechce byc wscipska ale duzo czytam na roznych forachi wogole kocham psiaki mam 3 dwa pointery mamam z synem i biedna sunia ktora choruje ,u mnie od dziecka byly pieski ale nigdy nie mialam takiego problemu.bardzo dziekuje za zainteresowanie, podrap twoja sunie za uszkiem a ciebie pozdrawiam:loveu: Quote
gayka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Moja staruszka ma zwyrodnienie stawu w przedniej łapce.Chcialam jej pomóc trwale i stąd ten steryd. Ale nie pomógl na razie !!! Jutro robie to czego nie powinnam, czyli idę do innego lekarza....zobaczymy co mi powie. Quote
anastazja55 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 dlaczego uwazasz ze niepowinnas isc do drugiego weta,roznie to z ztymi wetami bywa przekonalam sie o tym sam ,ja tez bylam dzisiaj u weta ,po badaniu krwi okazalo sie ze ma mala plytkowosc czyli slabe krzepniecie i stad ten krwotok z nosa i znowu leki po 10 dniach powtorne badania. zycze twojej suni zdrowka Pozdrawiam:cool3::lol: Quote
anastazja55 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 to jeszcze raz ja pomyslalam o twojej suni jest nowa strona poswiecona wlanie takim schorzenia ,moze juz tam bylas a jezeli nie to podaje ; www.dysplazja.com Quote
gayka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 dzięki!!! ja własnie siedze i się martwię o nią, bardzo kuleje.No nic, zobaczymy co nam jutro lekarz powie. Duzo zdrówka dla Twojej sunieczki!!!!! Quote
anastazja55 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 nawet niewiesz jak bardzo ci wspolczuje i rozumiem , moja sunia jest wszedzie tam gdzie jestem,towarzyszy mi nawet podczas kapieli.Co powiedzial drugi wet? obejdzie sie bez sterydu,jezeli mozesz to napisz.pomiziaj twoja sunie za uszkami,rzymaj sie Pozdrawiam:loveu: Quote
Recommended Posts