Goshka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 he,he, a ja 3 maja skończyłam "osiemnaście":eviltong: Quote
lafuma-82 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Goshka napisał(a):he,he, a ja 3 maja skończyłam "osiemnaście":eviltong: W maju rodzą się wybitne jednostki:eviltong: Quote
Goshka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Jaka powazna!! Gdzie ta dawna Zahra- postrach gołębi???:eviltong: Quote
lafuma-82 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zahra bardzo spoważniała, taka przylepa się zrobiła, choć na spacerasz szaleje, jak za dawnych czasów. Kilka fotek z dzisiejszego spaceru Quote
Goshka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Noo, Zahra wróciła, a raczej Pańcia:cool3: Jak rozumiem widzimy się w Wawce :p Quote
lafuma-82 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Widzimy się, widzimy, o ile mój samochód nie odstawi żadnego figla! Dostałam potwierdzenie zgłoszenia i jest na nim napisane, że parking kosztuje 30zł. Normalnie złodzieje!!!!!! Quote
Goshka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No niestety, tam tyle zawsze kosztuje :mad: A jak sie na staweczke zapatrujesz? :eviltong: Quote
lafuma-82 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Goshka napisał(a):No niestety, tam tyle zawsze kosztuje :mad: A jak sie na staweczke zapatrujesz? :eviltong: Mało psów jest zgłoszonych, spodziewałam się wiekszej stawki, chociażby z racji tego, że jest to prawie w centrum Polski i odległość, czy to z płd. czy płn nie jest az taka duża. No jeżeli sędzia okaże się być specjalistą od wyżłów, to BOB łatwo przewidzieć, ale niestety ocena niekiedy bywa za bardzo subiektywna... A co do suni, która jest w klasie z Zahrą, to widziałam ją tylko raz na wystawie w W-wie i wtedy była w młodzieży, a poza tym znam ją tylko ze zdjęć. Nie ukrywam, że marzy mi się wygrana, bo wtedy zakończyłabym pokazywanie Zahry, niestety mam teraz ograniczenia czasowe i nie mogę sobie pozwolić na jeżdzenie na prawie każda wystawę,( tak żeby pies nie wypadł z formy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Goshka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Sedzia specjalista rasy nie jest;) Ale pewnie niektórzy będa mieli specjalne względy.:diabloti: Ja tez myslam, ze wiecej psów bedzie...Wiesz, w sumie sie nie dziwie, ze nie chca jezdzic, bo to co sie dzieje o pomstę do nieba woła. Ale najgorsze jest to, ze w tym roku odpada wiekszosc miedzynarodowych wystaw. Bradzo lubie wystawy w Sopocie na przykład, ale w tym roku niestety nie pojade...Daruje sobie, szkoda czasu i pieniedzy. :cool1:Ale Białegostoku nie podaruję, juz nawet zgłosiłam dziewczyny:diabloti: Quote
lafuma-82 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Goshka']Sedzia specjalista rasy nie jest;) Ale pewnie niektórzy będa mieli specjalne względy.:diabloti: Ja tez myslam, ze wiecej psów bedzie...Wiesz, w sumie sie nie dziwie, ze nie chca jezdzic, bo to co sie dzieje o pomstę do nieba woła. Ale najgorsze jest to, ze w tym roku odpada wiekszosc miedzynarodowych wystaw. Bradzo lubie wystawy w Sopocie na przykład, ale w tym roku niestety nie pojade...Daruje sobie, szkoda czasu i pieniedzy. :cool1:Ale Białegostoku nie podaruję, juz nawet zgłosiłam dziewczyny:diabloti: Mnie w ogóle odpadają prawie wszystkie, może jeszcze na jakaś sierpniową pojadę,jakąś taką bliżej Łodzi, co do Sopotu, to szkoda mi kasy, to szmat drogi! Jakieś wytykanie jęzora:eviltong: Quote
moth Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ja też będę :multi: Do zobaczenia dziewczyny. :loveu: Quote
lafuma-82 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='moth']Ja też będę :multi: Do zobaczenia dziewczyny. :loveu: Hej Stella, tylko nie uciekaj od razu po ocenie, daj szansę trochę pogadać:p Quote
Goshka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Zahra mnie zaskoczyła bardzo. Taka grzeczna, spokojna , bardzo zrównowazona. Ale JAzzirka chyba pamietała dawna Zahrke, bo "trochę" ja zdominowała :mad: Quote
lafuma-82 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Goshka napisał(a):Zahra mnie zaskoczyła bardzo. Taka grzeczna, spokojna , bardzo zrównowazona. Ale JAzzirka chyba pamietała dawna Zahrke, bo "trochę" ja zdominowała :mad: Nie pamiętam, kiedy to ostatnio, jakiemuś psu udało się zdominować Zahrę, a tu widać Jazzy się udało. Normalnie widziałam strach w oczach mojego psa, a w jej przypadku to jest naprawdę niespotykane! Nosi mnie trochę, więc poszłam porzucać Zahrce aport Quote
lafuma-82 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Nasz ostatni spacer przed odlotem:placz: i nadal odreagowujemy po tych wszystkich głupotach Quote
lafuma-82 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Kilka wspomnień z Warszawy Aruba Keiviento Zahra z Czarnego Dworu Czuszka Quote
Recommended Posts