Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Widzimy się, widzimy, o ile mój samochód nie odstawi żadnego figla!
Dostałam potwierdzenie zgłoszenia i jest na nim napisane, że parking kosztuje 30zł. Normalnie złodzieje!!!!!!

Posted

Goshka napisał(a):
No niestety, tam tyle zawsze kosztuje :mad:
A jak sie na staweczke zapatrujesz? :eviltong:

Mało psów jest zgłoszonych, spodziewałam się wiekszej stawki, chociażby z racji tego, że jest to prawie w centrum Polski i odległość, czy to z płd. czy płn nie jest az taka duża.
No jeżeli sędzia okaże się być specjalistą od wyżłów, to BOB łatwo przewidzieć, ale niestety ocena niekiedy bywa za bardzo subiektywna...
A co do suni, która jest w klasie z Zahrą, to widziałam ją tylko raz na wystawie w W-wie i wtedy była w młodzieży, a poza tym znam ją tylko ze zdjęć. Nie ukrywam, że marzy mi się wygrana, bo wtedy zakończyłabym pokazywanie Zahry, niestety mam teraz ograniczenia czasowe i nie mogę sobie pozwolić na jeżdzenie na prawie każda wystawę,( tak żeby pies nie wypadł z formy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

Sedzia specjalista rasy nie jest;) Ale pewnie niektórzy będa mieli specjalne względy.:diabloti:
Ja tez myslam, ze wiecej psów bedzie...Wiesz, w sumie sie nie dziwie, ze nie chca jezdzic, bo to co sie dzieje o pomstę do nieba woła. Ale najgorsze jest to, ze w tym roku odpada wiekszosc miedzynarodowych wystaw. Bradzo lubie wystawy w Sopocie na przykład, ale w tym roku niestety nie pojade...Daruje sobie, szkoda czasu i pieniedzy. :cool1:Ale Białegostoku nie podaruję, juz nawet zgłosiłam dziewczyny:diabloti:

Posted

[quote name='Goshka']Sedzia specjalista rasy nie jest;) Ale pewnie niektórzy będa mieli specjalne względy.:diabloti:
Ja tez myslam, ze wiecej psów bedzie...Wiesz, w sumie sie nie dziwie, ze nie chca jezdzic, bo to co sie dzieje o pomstę do nieba woła. Ale najgorsze jest to, ze w tym roku odpada wiekszosc miedzynarodowych wystaw. Bradzo lubie wystawy w Sopocie na przykład, ale w tym roku niestety nie pojade...Daruje sobie, szkoda czasu i pieniedzy. :cool1:Ale Białegostoku nie podaruję, juz nawet zgłosiłam dziewczyny:diabloti:
Mnie w ogóle odpadają prawie wszystkie, może jeszcze na jakaś sierpniową pojadę,jakąś taką bliżej Łodzi, co do Sopotu, to szkoda mi kasy, to szmat drogi!
Jakieś wytykanie jęzora:eviltong:

Posted

Zahra mnie zaskoczyła bardzo. Taka grzeczna, spokojna , bardzo zrównowazona. Ale JAzzirka chyba pamietała dawna Zahrke, bo "trochę" ja zdominowała :mad:

Posted

Goshka napisał(a):
Zahra mnie zaskoczyła bardzo. Taka grzeczna, spokojna , bardzo zrównowazona. Ale JAzzirka chyba pamietała dawna Zahrke, bo "trochę" ja zdominowała :mad:

Nie pamiętam, kiedy to ostatnio, jakiemuś psu udało się zdominować Zahrę, a tu widać Jazzy się udało. Normalnie widziałam strach w oczach mojego psa, a w jej przypadku to jest naprawdę niespotykane!

Nosi mnie trochę, więc poszłam porzucać Zahrce aport