Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lafuma-82 napisał(a):
Aniu,
To ten niebieski banner podoba mi się bardziej ale jeszcze bym chciała, avatar:eviltong:, a w avatarze to zdjęcie jak leży, czyli to z lewej strony

o.k
zaraz sie za niegoo zabiore ...

Posted

ewka i haker napisał(a):
witamy u was
dawaj nowe zdjecia
juz niedlugo wystawa

Czesc Ewa,
Niestety na razie nowych fotek nie bedzie. Zaraza nie wychodzi na spacery, jest chora. Dostaje antybiotyk ale poki co nie ma zdanej poprawy:placz:
A co do Poznania, to my sie jednak nie wybieramy

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
A co jest Zahrkowej?

Ma jakis dziwny kaszel, jakas taka osowiala jest. Wczoraj rodzice byli z nia u lekarza i podobno w czwartek ma byc na ostatnim zastrzyku.
Ona jest taka smieszna; jeszcze wtedy kiedy ja z nia pojechalam do Zyrafy, to nawet nie poczula jak lekarz dawal jej jeden zastrzyk po drugim, bo tak zajeta byla zajadaniem smakolyka a z kolei w niedziele jej uwage zaabsorbowal kot i tez zero reakcji na zastrzyk:loveu:

• 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Klaudia, nie wyobrażałam sobie, że pies może tak się cieszyć na widok swojej pańci. Przez 40 min nie odstępowała mnie na krok, a później pilnowała moich walizek,jakby bała się, że je wezmę i znów zniknę na tak długo.
Nie chcę się znów z nią rozstawać...:placz:

Posted

Dziwne, hmmm... barierki są z trzech stron, od ściany,w głowie i nogach:evil_lol:
Za czasów kiedy, Zahra stosowała anarchię, a ja próbowałam ją nauczyć, że do łóżka nie wolno wchodzić, to ustawiłam je tak, że ta część, która nie ma barierek( ta najdłuższa) była przy ścianie i tak zahrka oduczyła się wylegiwania na łóżku, a teraz stoi normalnie a i Zahra bez zaproszenia nigdy na nie nie wchodzi.