amigo i ja Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='lafuma-82'] http://images36.fotosik.pl/19/666bd38bf5b6c066med.jpg ' czyżby miss pustyni:PP pozdrawiamay i czekamy na propozycje spaceru:D Quote
lafuma-82 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 amigo i ja napisał(a):czyżby miss pustyni:PP pozdrawiamay i czekamy na propozycje spaceru:D No baaaa! Kasia nie wychodzę z domu, nawet z łóżka.Wczoraj, miałam mały wypadek na rowerze, trochę się potłukłam, nie mam siły Zarazy utrzymać, nawet nie próbuję z nią wychodzić na spacer, ale w przeciągu tych dwóch tyg musimy się spotkać, bo później to już nie ma szans! W pt idę na agility do Asi, będziesz? Quote
amigo i ja Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Będę, bo w piątek Amiga Klaudii sprzedaje na weekend:P wreszcie będę miała spokojny weekend... pierwszych od 2 lat:D Quote
lafuma-82 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 amigo i ja napisał(a):Będę, bo w piątek Amiga Klaudii sprzedaje na weekend:P wreszcie będę miała spokojny weekend... pierwszych od 2 lat:D Rozumiem, że dopiero po spacerze przekażesz go Klaudii??Gdzie wybywasz?? Quote
amigo i ja Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 lafuma-82 napisał(a):Rozumiem, że dopiero po spacerze przekażesz go Klaudii??Gdzie wybywasz?? Nigdzie:PP po prostu jeden wolny weekend bez psa :PP a tak poważnie to Klaudia chce Mikę przyzwyczaić do innych psów ... Quote
amigo i ja Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 lafuma normalnie się obraziłam na Ciebie... Ja tu w deszczach przez całą Łódź przejeżdżam na szkolenie by się z tobą spotkać a Ciebie nie ma :mad::mad::mad: Ehh no my musimy pogadać :diabloti: Quote
lafuma-82 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Kasia to ja gnałam na łeb na szyję z Łodzi do Andrespola, żeby wziąć Zahrę na agility, a później miałam jeszcze spotkanie z policją bo wjechałam tam gdzie był zakaz wjazdu, tuż przed samą szkołą, gdzie myślałam, że będzie agility. a tu zonk, nikogo nie było.Nawet nie miałam jak się z wami skontaktować, bo moj telefon nawalił i nie mam żadnych kontaktów, nawet do Klaudii, do Chickena, do Ciebie!DO nikogo! Napisz ma na gg swój numer telefonu. Mamy tydzień czasu na wspolny spacer, bo 27.X jest deadline A to kilka fotek z dzisiejszego spaceru Dragon, który z każdym spacerem coraz lepiej okłada pole Quote
lafuma-82 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 I było pole i woda, doczekałam się momentu, kiedy Zahry nie trzeba zachęcać do wejścia do wody:loveu:, choć fotek jak pływa nie mam:placz:, ale za to mam zdjęcia jak Zaraza skacze przez rzekę Różnie to było z tym skakaniem przez rzeczkę, czasem skok kończył się tak Quote
Klaudia :-) Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ania kolejne agility w środe o 16 i w piątek o 15. Zajęcia są na placu przy Mechnicznej,zaraz przy tej szkole co były wystawowe. Życzenie z smsa spełniłam i czekam na odbiór płytki:-) Quote
lafuma-82 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Klaudia jak możesz to wyślij mi sms z numerem telefonu do Kasi i Chickena, bo ja od wczoraj nie mam żadnych kontaktów w telefonie, do Ciebie zresztą tez. Quote
łapeczek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 heyooo wam slicze te zdiatka ze spacerku waszego ;] Quote
lafuma-82 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='łapeczek']heyooo wam slicze te zdiatka ze spacerku waszego ;] Dzięki Quote
Kinia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 http://images44.fotosik.pl/21/9c9685e51c446c98med.jpg Chyba miała problemy z wyjsciem? Miłego wieczoru! Quote
Jupi Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ale fajny wyjazd miałaś, fotki super! pozazdrościć:loveu: Quote
lafuma-82 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Kinia']http://images44.fotosik.pl/21/9c9685e51c446c98med.jpg Chyba miała problemy z wyjsciem? Miłego wieczoru! W ogole to nie spodziewała się tego, że się tam znajdzie:eviltong: [quote name='Jupi']Ale fajny wyjazd miałaś, fotki super! pozazdrościć:loveu: Wyjazd był faktycznie rewelacyjny. Teraz już wiem jak spędzę kolejne wakacje, będzie to Bliski Wschód i też podróż na własną rękę;) To kilka fotek z Casablanki, miejsca do którego pielgrzymują muzułmanie,tam znajduje się drugi co do wielkości meczet na świecie, a poza tym to Casablanka jest zbudowana na wzór miast zachodnich, głównie Fancuskich i niewiele w niej islamskich klimatów:cool1: Quote
lafuma-82 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ania, cieszę się, że zrobisz nowy baner:loveu:, bardzo, bardzo. Quote
łapeczek Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='lafuma-82']Ania, cieszę się, że zrobisz nowy baner:loveu:, bardzo, bardzo. Alez nie ma za co ;] a o to komplecik ;];] nie wiem czy sie podoba jak nie to zrobie jeszcze inny ;] Quote
lafuma-82 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ania mnie się bardzo podoba i kolory ciekawie dobrałaś, ale wiesz o czym jeszcze pomyślałam, może spróbować by z takim zdjęciami, które robiłam jej w polu, one są z sierpnia, jak je zlokalizuje to napisze dokładnie, w którym poście je umieściłam i wtedy można by coś na niebieskim tle wykombinować Quote
łapeczek Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 lafuma-82 napisał(a):Ania mnie się bardzo podoba i kolory ciekawie dobrałaś, ale wiesz o czym jeszcze pomyślałam, może spróbować by z takim zdjęciami, które robiłam jej w polu, one są z sierpnia, jak je zlokalizuje to napisze dokładnie, w którym poście je umieściłam i wtedy można by coś na niebieskim tle wykombinować o.k nie ma sprawy ;] Quote
Recommended Posts