lafuma-82 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Zaraza przygląda się kaczkom, chwile później jest już z całym oprzyrządowaniem w wodzie:mad: Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 musze przyznac ze macie fajny aporcik ;] http://images27.fotosik.pl/260/18390b68ab00c431med.jpg jejku jestem w niej tak zakochane ze to koniec ;] aaa tak na przyszlosc to na jeden post wkleja sie gora 5 zdiec ;] Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 i jak tam wyslalas juz emaila ??? i pomyslalas nad tym aforyzmem ;] jasli jeszcze nic nie masz to w necie poszukaj jakiegos pasujacego ;p Quote
lafuma-82 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ten aporcik, który Ci się spodobał, to właśnie dziś został kupiony, cholerka wydałam na niego 18 zeta i przepadł pierwszego dnia, bo jacyś wędkarze zaczęli się stawiać, ze Zahra im ryby płoszy i nie pozwolili jej popłynąć po aport!Jutro pojedziemy go szukać... a co do tej mysli, to właśnie nie chcę, żeby to był jakiś banał wiec muszę się zdziebko zastanowić i poszukać czegoś szczególnego ale mnie tu cholerka od kompa wywalają:( Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 no kurka co za banda bezmyslcow ;] bedzie miala nawet jakies cwiczenia dzieki szukaniu tego aportu ;p hociaz mugl sie woda nasaczyc i utonac wtedy to 18 zeta poszlo sie topic ;[ Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 czesc gdzie jestescie bo dawno nikogo tu nie bylo ;] Quote
lafuma-82 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='anetta']:hand: Piękne te portrety :loveu: Dziękować, dziękować [quote name='łapeczek']czesc gdzie jestescie bo dawno nikogo tu nie bylo ;] Tak się stało, że mam dwa tyg wolnego i zaraz po wystawie w Sopocie, postanowiłam wyjechać na kilka dni, a tu gdzie jestem, to niestety mam ograniczony dostęp do netu, tzn trochę mi szkoda czasu na siedzenie przy kompie:loveu: Kilka zdjęć z Sopotu, gdzie Zahra otrzymała srebrny medal, ocenę doskonałą i równie doskonały opis:eviltong: Tu niestety jakość zdjęcia pozostawia wiele do życzenia ale mój Zarazik wygląda tak słodko, że nie mogłam sobie odmówić umieszczenia tego zdjęcia Jeszcze kilka fotek z plaży Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 czy to foty z plazy w gdansku czy gdyni bo te skalki mi cos mowia ale teraz nie jestem pewna;] Quote
lafuma-82 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Zdjęcia były robione na plaży w Gdyni-Orłowie. W ogóle to w całym Trójmieście jest zakaz wprowadzania psów na plażę. Będąc na wystawie w Sopocie, chciałam kupić breloczek z podobizną wyżła, pani sprzedająca na tym stoisku powiedziała, że jeszcze z wyżłami nie mają żadnych gadżetów i że potrzebują najpierw psa, któremu zrobią kilka fotek i na następną wystawę przygotują już podkładki pod myszki, breloczki itp z podobizną owego psa i tak zapytano mnie, czy modelem może stać się Zahra, jak tu się nie zgodzić:evil_lol: http://www.kostgallery.com/galeriaobrazy/index.php?img=195 Pozostałe zdjęcia z plaży A wieczorkiem na starówce w Gdańsku no i oczywiście koncercie szantów, zabawa była przednia, tyle, że ja driverem byłam:placz: Z Klaudią, zaklinaczem Zahry:eviltong: na łajbie:p Quote
lafuma-82 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='łapeczek']czy to foty z plazy w gdansku czy gdyni bo te skalki mi cos mowia ale teraz nie jestem pewna;] Niezła jesteś, że w ogóle kojarzysz, bo dla mnie to każda plaża wygląda tak samo:evil_lol: A tu Zahrek w nowej obroży i smyczy, zobaczyłam u jednego beagla świrka pomarańczową smycz no i musiałam kupić mojej Zarazie prawie identyczną:eviltong: Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Przychodzę z rewizytą! I wcale nie żałuje ;) Piękna Zahra! I jakie oryginalne imię! :cool3: http://images25.fotosik.pl/95/e17881d3e4a2955dmed.jpg Cudowny bobas :loveu: http://images34.fotosik.pl/333/67915e1215cda9f7med.jpg :evil_lol: Bardzo się cieszę, że tu trafiłam! Widze miłośniczkę szantów :loveu: Dołączam się do gratulacji srebra! ;) Śliczna plaża, a jeszcze piękniejsza na Niej Zahra w nowym wdzianku. Pozdraiwamy! :) Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 hehehehh wiec gdansk czy gdynia fajny komplecik Quote
lafuma-82 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ta plaża to Gdynia-Orłowo Taki mały kolaż:loveu: Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 fajnie razem wygladacie ;p a jakies szczeniaczki w przyszlosci beda ????? Quote
lafuma-82 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Kto wie, ale póki co to Zaraz jeszcze dzieckiem jest:loveu:. Musiałabym już się na maksa poświęcić wyżłom, gdybym zdecydowała się na szczeniaki Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 a noooo trzebabylby sie poswiecic wyzelka ;p hehehehe ale moze kiedys cos ;p a wybierasz sie moze z ZaHara na wystawe w POznaniu jakos w listopadzie ? Quote
ewka i haker Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 piekne morskie fotki a pomaracz gora:d Quote
lafuma-82 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ewka i haker napisał(a):piekne morskie fotki a pomaracz gora:d Dziękować, dziękować, a brąz z pomarańczą super wygląda łapeczek napisał(a):a noooo trzebabylby sie poswiecic wyzelka ;p hehehehe ale moze kiedys cos ;p a wybierasz sie moze z ZaHara na wystawe w POznaniu jakos w listopadzie ? Tak, tak wybieramy się:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 oooooo super ;];];] wejdz ta link w moim podpisie pod KTO i tam tez napisz moze sie spotkamy ;p Quote
Recommended Posts