Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten aporcik, który Ci się spodobał, to właśnie dziś został kupiony, cholerka wydałam na niego 18 zeta i przepadł pierwszego dnia, bo jacyś wędkarze zaczęli się stawiać, ze Zahra im ryby płoszy i nie pozwolili jej popłynąć po aport!Jutro pojedziemy go szukać...

a co do tej mysli, to właśnie nie chcę, żeby to był jakiś banał wiec muszę się zdziebko zastanowić i poszukać czegoś szczególnego ale mnie tu cholerka od kompa wywalają:(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='anetta']:hand:
Piękne te portrety :loveu:

Dziękować, dziękować

[quote name='łapeczek']czesc gdzie jestescie bo dawno nikogo tu nie bylo ;]

Tak się stało, że mam dwa tyg wolnego i zaraz po wystawie w Sopocie, postanowiłam wyjechać na kilka dni, a tu gdzie jestem, to niestety mam ograniczony dostęp do netu, tzn trochę mi szkoda czasu na siedzenie przy kompie:loveu:
Kilka zdjęć z Sopotu, gdzie Zahra otrzymała srebrny medal, ocenę doskonałą i równie doskonały opis:eviltong:

Tu niestety jakość zdjęcia pozostawia wiele do życzenia ale mój Zarazik wygląda tak słodko, że nie mogłam sobie odmówić umieszczenia tego zdjęcia

Jeszcze kilka fotek z plaży

Posted

Zdjęcia były robione na plaży w Gdyni-Orłowie. W ogóle to w całym Trójmieście jest zakaz wprowadzania psów na plażę.
Będąc na wystawie w Sopocie, chciałam kupić breloczek z podobizną wyżła, pani sprzedająca na tym stoisku powiedziała, że jeszcze z wyżłami nie mają żadnych gadżetów i że potrzebują najpierw psa, któremu zrobią kilka fotek i na następną wystawę przygotują już podkładki pod myszki, breloczki itp z podobizną owego psa i tak zapytano mnie, czy modelem może stać się Zahra, jak tu się nie zgodzić:evil_lol:
http://www.kostgallery.com/galeriaobrazy/index.php?img=195

Pozostałe zdjęcia z plaży

A wieczorkiem na starówce w Gdańsku no i oczywiście koncercie szantów, zabawa była przednia, tyle, że ja driverem byłam:placz:

Z Klaudią, zaklinaczem Zahry:eviltong: na łajbie:p

Posted

[quote name='łapeczek']czy to foty z plazy w gdansku czy gdyni
bo te skalki mi cos mowia ale teraz nie jestem pewna;]

Niezła jesteś, że w ogóle kojarzysz, bo dla mnie to każda plaża wygląda tak samo:evil_lol:

A tu Zahrek w nowej obroży i smyczy, zobaczyłam u jednego beagla świrka pomarańczową smycz no i musiałam kupić mojej Zarazie prawie identyczną:eviltong:

Posted

Przychodzę z rewizytą! I wcale nie żałuje ;)

Piękna Zahra! I jakie oryginalne imię! :cool3:
http://images25.fotosik.pl/95/e17881d3e4a2955dmed.jpg
Cudowny bobas :loveu:

http://images34.fotosik.pl/333/67915e1215cda9f7med.jpg
:evil_lol:

Bardzo się cieszę, że tu trafiłam! Widze miłośniczkę szantów :loveu:

Dołączam się do gratulacji srebra! ;) Śliczna plaża, a jeszcze piękniejsza na Niej Zahra w nowym wdzianku.

Pozdraiwamy! :)

Posted

ewka i haker napisał(a):
piekne morskie fotki
a pomaracz gora:d

Dziękować, dziękować, a brąz z pomarańczą super wygląda
łapeczek napisał(a):
a noooo trzebabylby sie poswiecic wyzelka ;p
hehehehe ale moze kiedys cos ;p
a wybierasz sie moze z ZaHara na wystawe w POznaniu jakos w listopadzie ?

Tak, tak wybieramy się:eviltong: