lafuma-82 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ooooo Asia dziękuję za fotkę:loveu:. Obiecuję zdać relacje z wystawy w Nowym Dworze i Grudziądzu no i jeszcze z prób polowych, powklejam trochę nowych fotek. Quote
lafuma-82 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kilka słów o wystawie w Nowym Dworze Była to trzecia wystawa Zahry i muszę powiedzieć, że chyba najgorsza, w sensie najgorzej zorganizowana. A co do oceny Zarazy to jest ona następująca: "Suka w proporcjach zbyt zbliżonych do kwadratu, elegancka głowa, zgryz i uzębienie bez uwag, linia górna powinna wyraźniej opadać ku zadowi, poprawna linia dolna, poprawne kątowanie, poprawna w ruchu" Ocena doskonała, złoty medal ale bez zwycięstwa młodzieży! Quote
jula&czaga Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 hihihi Ania Zahra to oprócz wystawy miała jakieś masarze zapewnione. Superanckie foty na których pan Stasiak wykonuje masaże relaksacyjne na Zaraziku :D Quote
Cala2 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Tak, na tym zdjęciu jest jakaś duchowa wspólnota miedzy psem a człowiekiem , jakby rozmawiali ze sobą ....on coś szepcze do uszka a ona słucha :evil_lol: http://1.1.1.1/bmi/images27.fotosik.pl/199/edd8ec592db9a77bmed.jpg Quote
lafuma-82 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ilona szkoda, że moja suka zawiązała jedynie taką więź z Rafałem a nie ze mną. Coś z prób polowych Quote
lafuma-82 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Kilka zaległych fotek dla tych, którzy czasem tu zaglądają Z niezbyt fachowym aportem ale też niezbyt cennym, więc na wypadek jakby poszła z nim w długą to nie będzie go żal:evil_lol:, choć teraz już jej się to nie zdarza, ale przezorny zawsze ubezpieczony Quote
lafuma-82 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jupi napisał(a):no aport pierwsza klasa:lol: no baaaaa:eviltong: Quote
ewka i haker Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 fotki w ruchu i w wodzie najlepsze:D:D Quote
lafuma-82 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wyżeł podczas spaceru jest prawie cały czas w ruchu,wiec jak ma się w miarę dobry aparat to można narobić takich zdjęć, no ale stabilizacja obrazu jest konieczna, a zrobienie pozowanych fotek to dopiero nie lada gratka:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 heyo sliczne foty ;] a my tez mamy taka obrozke czarna w czerwone lapcie ;] heheheheh a ta fotka mi sie podoba ;] nie ma to jak lezec plackiem;p http://images33.fotosik.pl/208/4c3be8a456e21457med.jpg Quote
lafuma-82 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Witam nowego gościa:eviltong: Mój Zaraz często leży taki wyciągnięty, wygląda wtedy jak rozjechana żaba:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 hehehe to ja prosze wiecej fotek rozjechanej zaby ;] Quote
Patisa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ten wilkowaty kolega/koleżanka to wolfdog czeski? Bardzo ładnie się razem prezentują :lol: Quote
amigo i ja Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Ten wilkowaty to ona :) hasiorka Kesi Quote
lafuma-82 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Witamy, witamy My dopiero ze spaceru wróciłyśmy Trochę na wstecznym jechałam, ale nie omieszkałam boćkowi zdjęcia pstryknąć:eviltong: W ramach dzisiejszego spaceru, pojechałam z Zahrą na spacer, na razie z pewnych powodów musimy ograniczyć jazdę na rowerze więc skupiamy się na pływaniu Quote
Recommended Posts