Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka słów o wystawie w Nowym Dworze
Była to trzecia wystawa Zahry i muszę powiedzieć, że chyba najgorsza, w sensie najgorzej zorganizowana.
A co do oceny Zarazy to jest ona następująca:
"Suka w proporcjach zbyt zbliżonych do kwadratu, elegancka głowa, zgryz i uzębienie bez uwag, linia górna powinna wyraźniej opadać ku zadowi, poprawna linia dolna, poprawne kątowanie, poprawna w ruchu"
Ocena doskonała, złoty medal ale bez zwycięstwa młodzieży!

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kilka zaległych fotek dla tych, którzy czasem tu zaglądają

Z niezbyt fachowym aportem ale też niezbyt cennym, więc na wypadek jakby poszła z nim w długą to nie będzie go żal:evil_lol:, choć teraz już jej się to nie zdarza, ale przezorny zawsze ubezpieczony

Posted

Wyżeł podczas spaceru jest prawie cały czas w ruchu,wiec jak ma się w miarę dobry aparat to można narobić takich zdjęć, no ale stabilizacja obrazu jest konieczna, a zrobienie pozowanych fotek to dopiero nie lada gratka:evil_lol:

Posted

Witamy, witamy
My dopiero ze spaceru wróciłyśmy
Trochę na wstecznym jechałam, ale nie omieszkałam boćkowi zdjęcia pstryknąć:eviltong:

W ramach dzisiejszego spaceru, pojechałam z Zahrą na spacer, na razie z pewnych powodów musimy ograniczyć jazdę na rowerze więc skupiamy się na pływaniu