Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
trochę fotek Zahrki:-) Ania masz więcej fotek Amiga,bo Kasia nie zrobiła moim aparatem mu ani jednej,a potem robiła jakimś innym.

Klaudia ciotko-niemotko:evil_lol:, to był Ani własny aparat:P;) mówiłam ci o tym z 5 razy na wystwowych zajęciach:shake::lol:

Posted

Ula dziękuję za wszystkie komplementy;) .Jeśli tak miło Ci się, czyta, o tym co u nas się dzieje, to wpadaj tu częsciej, serdecznie zapraszamy:loveu:
Klaudia dziękuję za fotki:loveu:
Zdjęcia już wysłałam Kasi ale ta sie w ogóle nie odzywa, tylko na gg ma opisy o jakiś randkach:eviltong:

Posted

chicken napisał(a):
To ja robilam te foteczki Klaudii aparatem :evil_lol: :multi:

Dlatego są takie kiespkie:eviltong:
Nie no, to był żarcik;)

Gosia a te ostatnie zdjęcia Zahry to nie są, takie o jakie pytałas???

Posted

nie no Ania!!!!! pieknie sie zaraza prezentuje... dalas jej jakies tabletki na uspokojenie?:> jak tak sie w Legionowie zaprezentuje.. nio to bedzie niezle:)
A Ty chodzisz na jakies szkolenie odnośnie wystawiania??
Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Zahrka fajnie stała,jak już ochłonęła z emocji:-)

I jak jej matka chrzestna (czyli ja:cool3:) nie pokazywala jej sie na oczy :evil_lol:

Posted

[quote name='sylrwia']A Zaraza czasami nie sypia z tym aportem?? Weź lepiej zorganizuj z kilka na zapas bo jak zniszczy sie lub zginie ten to ona w depresje wpadnie:cool1:.
Wyczułam nutkę szyderstwa:cool3:.
Chciałabym, żeby sypiała, może nawet z aportem....coś jej odbija i tak koło 2 w nocy przypomina sobie, że u sąsiadów za płotem są koty i straaaaaasznie jej się chce wtedy siku! Tak z 15 razy do jakieś 4 rano:mad:.
To jest jej drugi aport ale jak ten zniszczy to ją zatłukę:mad:.A poza tym dziś mnie baaaaardzo zdenerwowała, ma gówniara kaprysy:angryy:

W ogóle jak macie ochotę popatrzeć na piękne wyżły, to zapraszam do galerii wyżłów, tam ostatnio się cuda dzieją, takie ludzie foty umieszczają, że hoho.Bajka.

Posted

[quote name='sylrwia']A Zaraza czasami nie sypia z tym aportem?? Weź lepiej zorganizuj z kilka na zapas bo jak zniszczy sie lub zginie ten to ona w depresje wpadnie:cool1:

Chciałam coś w podobnym stylu napisac, ale jeszcze nas Ania wygoni ze swojej galerii :evil_lol:

Aniu, rewelacyjnie się ustawia....:cool3: Rozumiem, ze pańcia poprowadzi swoją Zarazę w Legionowie...:cool3:

Posted

[quote name='Goshka']Chciałam coś w podobnym stylu napisac, ale jeszcze nas Ania wygoni ze swojej galerii :evil_lol:

Aniu, rewelacyjnie się ustawia....:cool3: Rozumiem, ze pańcia poprowadzi swoją Zarazę w Legionowie...:cool3:

No nie!!!!Następna szydzi:lol:
To prawda, że my tylko aport ćwiczymy, a ostatnio Cala napisała, że Scarlet przynosi jej również metalowe przedmioty, to sobie pomyślałam, że trzeba wyprobować z Zahrą coś takiego i jestem pod wrażeniem, bo widelce i łyżeczki tak nosi i oddaje jak jej ukochany aport, z którym ma zdjecia:eviltong:

A co do ustawiania, to nawet potrafi tak przez min ustać, na pewno nie dłużej:cool3:, a co do biegania na ringówce, to mam wrażenie jakbym źrebaka miała:angryy: