lafuma-82 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Lounelines napisał(a):Piękna Zahrunia :) Ja coś nie mogę się zebrać już od roku, żeby zrobić galerię mojej Herandzie :lol: Dziękujemy, dziękujemy. Ewelina ty masz przecież stronę internetową, a moja suka nie ma i dlugo nie będzie miała, nie zasłużyła sobie na taką reklamę:diabloti: Quote
lafuma-82 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ploter napisał(a):hehe a cóż to za rozpłaszczona żaba :) Prawda, że wygląda jak żaba:eviltong: Quote
BBeta Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 http://images34.fotosik.pl/163/8967688a61f06e3a.jpg Piękny pies, wyżły są niesamowicie fotogeniczne :loveu::loveu::loveu: A tak z ciekawości, z czego jest zrobiony ten aport? ;) Quote
lafuma-82 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 BBeta napisał(a): Piękny pies, wyżły są niesamowicie fotogeniczne :loveu::loveu::loveu: A tak z ciekawości, z czego jest zrobiony ten aport? ;) Wow, nowy gość w galerii Zahry, cieszę się bardzo, że ktoś tu czasem zajrzy:loveu: Ten aporcik to: klocek drewniany, pokryty skórą królika:evil_lol:. Zahra dostała go w prezencie! Quote
BBeta Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 lafuma-82 napisał(a):Wow, nowy gość w galerii Zahry, cieszę się bardzo, że ktoś tu czasem zajrzy:loveu: Ten aporcik to: klocek drewniany, pokryty skórą królika:evil_lol:. Zahra dostała go w prezencie! Całkiem nowy, bo dopiero dzisiaj pierwszy raz wpadłam, ale jak widać nie ostatni :cool3: Tak właśnie myślałam, że to futerko królika ;) Ostatnio zastanawiałam się nad kupnem podobnego aportu ;) Quote
lafuma-82 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 BBeta napisał(a):Całkiem nowy, bo dopiero dzisiaj pierwszy raz wpadłam, ale jak widać nie ostatni :cool3: Tak właśnie myślałam, że to futerko królika ;) Ostatnio zastanawiałam się nad kupnem podobnego aportu ;) Taki aport pewnie sporo kosztuje, ja czekam az znajomy będzie zabijał kroliki na świeta, to mogę sie wtedy skórą podzelić. Już bardzo zużyty aport do ćwiczeń A to nowy aporcik, który dostałyśmy od zaprzyjaźnionej hodowli WNK Theogonia A to mój niemiec, ukradł mi aport kiedy robiłam zdjęcia Quote
lafuma-82 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Zahrek Kość za 50 groszy a frajda na całego Quote
lafuma-82 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Klaudia :-) napisał(a):jakie fajne minki W stylu, zbliżysz się do mojej kości to Cię zagryzę:evil_lol: Quote
lafuma-82 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Klaudia :-) napisał(a):nie no ona tak sympatycznie wygląda:-) Sympatycznie... a tak naprawdę to jest mały morderca:p Quote
lafuma-82 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Klaudia :-) napisał(a):pozory mylą:-) Będziesz miała okazję zobaczyć jak ona się bawi w mordowanie innych psow:mad:. Nie to oczywiście żarcik, nikogo nie morduje, no może poza gołębiami:angryy:, ale w zabawie potrafi być dość natarczywa:p Quote
Klaudia :-) Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 no to dobrze,że nie będzie Mikulca,bo byloby cięzko,ona nie lubi natarczywych psów Quote
lafuma-82 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Klaudia :-) napisał(a):no to dobrze,że nie będzie Mikulca,bo byloby cięzko,ona nie lubi natarczywych psów Zahra ma nadzwyczaj dobrą kondycję, potrafi zmęczyć 6 wyżłów i chce dalej dokazywać tyle, że nie ma już z kim:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 hej mi pierwszy raz ale bedziemy odwiedzac to dobrze ze ma taka kadycje:lol: Quote
lafuma-82 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ewka i haker napisał(a):hej mi pierwszy raz ale bedziemy odwiedzac to dobrze ze ma taka kadycje:lol: Zapraszamy, zapraszamy, atrakcje zapewniamy:eviltong: Quote
BBeta Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 lafuma-82 napisał(a):Taki aport pewnie sporo kosztuje Tani nie jest dlatego się zastanawiam czy warto w niego zainwestować :cool3: http://images29.fotosik.pl/176/e482bebb43882fb3.jpg Jaka mina :turn-l: Quote
Recommended Posts