Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lounelines napisał(a):
Piękna Zahrunia :) Ja coś nie mogę się zebrać już od roku, żeby zrobić galerię mojej Herandzie :lol:

Dziękujemy, dziękujemy.
Ewelina ty masz przecież stronę internetową, a moja suka nie ma i dlugo nie będzie miała, nie zasłużyła sobie na taką reklamę:diabloti:

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):

Piękny pies, wyżły są niesamowicie fotogeniczne :loveu::loveu::loveu:

A tak z ciekawości, z czego jest zrobiony ten aport? ;)

Wow, nowy gość w galerii Zahry, cieszę się bardzo, że ktoś tu czasem zajrzy:loveu:
Ten aporcik to: klocek drewniany, pokryty skórą królika:evil_lol:. Zahra dostała go w prezencie!

Posted

lafuma-82 napisał(a):
Wow, nowy gość w galerii Zahry, cieszę się bardzo, że ktoś tu czasem zajrzy:loveu:
Ten aporcik to: klocek drewniany, pokryty skórą królika:evil_lol:. Zahra dostała go w prezencie!

Całkiem nowy, bo dopiero dzisiaj pierwszy raz wpadłam, ale jak widać nie ostatni :cool3:
Tak właśnie myślałam, że to futerko królika ;) Ostatnio zastanawiałam się nad kupnem podobnego aportu ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Całkiem nowy, bo dopiero dzisiaj pierwszy raz wpadłam, ale jak widać nie ostatni :cool3:
Tak właśnie myślałam, że to futerko królika ;) Ostatnio zastanawiałam się nad kupnem podobnego aportu ;)

Taki aport pewnie sporo kosztuje, ja czekam az znajomy będzie zabijał kroliki na świeta, to mogę sie wtedy skórą podzelić.
Już bardzo zużyty aport do ćwiczeń

A to nowy aporcik, który dostałyśmy od zaprzyjaźnionej hodowli WNK Theogonia

A to mój niemiec, ukradł mi aport kiedy robiłam zdjęcia

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
pozory mylą:-)

Będziesz miała okazję zobaczyć jak ona się bawi w mordowanie innych psow:mad:. Nie to oczywiście żarcik, nikogo nie morduje, no może poza gołębiami:angryy:, ale w zabawie potrafi być dość natarczywa:p

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
no to dobrze,że nie będzie Mikulca,bo byloby cięzko,ona nie lubi natarczywych psów

Zahra ma nadzwyczaj dobrą kondycję, potrafi zmęczyć 6 wyżłów i chce dalej dokazywać tyle, że nie ma już z kim:evil_lol: