amigo i ja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Większa jest sucz, większa (niz ją ostatnio widziałam).. ale niestety Ania mogę to tylko ze zdjęć wywnioskować:mad::mad::mad: czas to zmienić chyba:P Kiedy jedziecie na następną wystawę??:cool3: Quote
lafuma-82 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='jula&czaga']oj rosnie rosnie aniu to twoje suczysko :D hihi czy aby nie zaduza jest :eviltong: " to tak w ramach tego zebys miala nowy powod do zmartwien ";) :D Nono,Ula bez zadnych zartów ze mnie:mad:, chcesz zebym wpadła w depresje z tego powodu, że mam jakiegos psa giganta, tudzież karła:evil_lol: A tak naprawde to do ilu miesiecy suki rosna? A tu pierwsza zdobycz Zahry Kasia, a kiedy to było, kiedy ty Zahre widzialas. Ja juz nie pamietam, ale chyba jak byłysmy razem w Arturówku, czyli w wakacje. ale moze w tej przerwie światecznej bysmy sie spotkały????moze być u mnie! Quote
amigo i ja Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 No nie, coś z pamięcią nie tak Ania może od Mikołaja bilobil na gwiazdkę poproś:diabloti: Ostatni raz to na październikowych zawodach OB/PT się widziałyśmy w parku 3-maja :cool3: Quote
lafuma-82 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 amigo i ja napisał(a):No nie, coś z pamięcią nie tak Ania może od Mikołaja bilobil na gwiazdkę poproś:diabloti: Ostatni raz to na październikowych zawodach OB/PT się widziałyśmy w parku 3-maja :cool3: Hehhhh, no niech Ci będzie, że wtedy sie ostatni raz widziałyśmy, ale to zaden spacer nie był :razz: No ale zaproszenie na spacer po moich polach, w tej przerwie światecznej jest aktualne,:eviltong: Quote
anetta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Sama znalazła ten róg? Nie lepiej jej szelki założyć? :cool3: Quote
lafuma-82 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 anetta napisał(a):Sama znalazła ten róg? Nie lepiej jej szelki założyć? :cool3: Tak sama. A te szelki to na rower? czy chodzi o to, żeby mi nei zwiala na spacerze??? Jak ide z nia na pola, czy do lasu to zawsze biega na dlugie lince. Quote
chicken Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ania!! Bylam i widzialam!! Dante jest booooski :loveu: Quote
lafuma-82 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 chicken napisał(a):Ania!! Bylam i widzialam!! Dante jest booooski :loveu: Wiem, wiem Chicken, że to śliczny pies:evil_lol: Może dobrze byłoby, gdyby tak Zahre z nim zakumplować w czasie cieczki:eviltong: Ojciec Dante jest z Czarnego Dworu, to chyba Drop Quote
amigo i ja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 witanko dla Zahrosławy Kiedy zaczynacie agility ćwiczyć??Wczoraj wróciciliśmy z zawodów i 2 wyżły były i świetnie sobie radzily jeden weimar i drugi niemiec krótkowłosy (Regis sie nazywał) ... Quote
chicken Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 lafuma-82 napisał(a):Wiem, wiem Chicken, że to śliczny pies:evil_lol: Może dobrze byłoby, gdyby tak Zahre z nim zakumplować w czasie cieczki:eviltong: Ojciec Dante jest z Czarnego Dworu, to chyba Drop No ale podobno za duzy dla niej... :cool1: Quote
lafuma-82 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 chicken napisał(a):No ale podobno za duzy dla niej... :cool1: Chicken Dante to taki amant, ja takiego dla Zahry potrzebuję:loveu: Quote
chicken Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 lafuma-82 napisał(a):Chicken Dante to taki amant, ja takiego dla Zahry potrzebuję:loveu: No ja tez uwielbiam duze :loveu: psy :loveu: Quote
chicken Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ania, przyjedz jutro na Janow!! (bedzie tez p Asia) :modla: Quote
lafuma-82 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='chicken']Ania, przyjedz jutro na Janow!! (bedzie tez p Asia) :modla: No i byłam na spacerze na Janowie, tyle że tydzień pozniej:evil_lol: Oto kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru: Zahra z cioteczką Kesi Quote
lafuma-82 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Nowa kolezanka Zahry Labradorka Tora, dzielnie walcząca o aport Labradorka Neska Ciacho Buldożka Pola Syberian Husky, czyli cioteczka Kesi Quote
lafuma-82 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Kilka fotek grupowych Nasze Labki :loveu: Quote
chicken Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Nie ma co... Swietny ze mnie fotograf :cool3::B-fly: Quote
diabelkowa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 sliczna suka :)) chicken coz za skromnosc:evil_lol: Quote
lafuma-82 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 diabelkowa napisał(a):sliczna suka :)) chicken coz za skromnosc:evil_lol: Zahrunia bardzo dziękuje za komplementy:loveu: Chicken, chcialabys być swietnym fotografem, nawet sobie nie wyobrazasz jakie korekty musialam wprowadzić:evil_lol: Quote
lafuma-82 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Kilka zdjęć ze świątecznego spaceru Zahrunia się ustawia...jest ustawiana :evil_lol: Quote
lafuma-82 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kilka zdjęć z dzisiejszego, sylwestrowego spaceru Ciacho Zielono mi :eviltong: Quote
lafuma-82 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kolejne zdjęcie z serii psie pupy:evil_lol: Bardzo natarczywy niemiec:oops: Tu już na smyczy, niestety.Oby wyrosła z tego typu zabaw (jak wyżej) Mina psa mowi wszystko.... Quote
chicken Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='lafuma-82']My psiarze Oczywiscie fotografa (czyli mnie) nie ma na zdjeciach... :cool1: PS: Ja poprosze troche wiecej fotek mojego Kesikowca... :D Quote
Recommended Posts