AniaJ. Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dokładnie tydzeń temu, na obrzeżach Grodziska pod lasem znalazłam ok.4 miesięczną jamnikowatą suczkę. Niestety rozwieszenie ogłoszeń nie dało rezultatu, co utwierdza nas w przekonaniu, że maluch został po prostu wyrzucony do lasu :( Szukamy dobrej duszy, kochającej jamniki (bo z charakteru to stuprocentowy jamnik), która przygarnęła by sunię. Pozdrawiam Ania Quote
fizia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Prześliczna!! Czy ma już jakieś ogłosznia w internecie? Quote
andzia69 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 śliczne malenstwo!!!!! troszku szorstkowłose:loveu: Quote
AniaJ. Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='fizia']Prześliczna!! Czy ma już jakieś ogłosznia w internecie?[/QUOTE] Nie bardzo się orientuję, gdzie jeszcze można zamieścić ogłoszenie. Możecie coś podpowiedzieć? Quote
fizia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jest sporo stron, gdzie można ogłaszac psiaki. Chyba największą popularnościa cieszy się allegro.pl Jeśli chcesz mogę zrobić małej ogłoszenia na kupiepsa.pl, kupiszpsa.pl, dwukropek.pl i gumtree.pl Muszę tylko mieć jakiś kontakt - telefon, mail - który mogę podac w ogłoszeniu. Quote
andzia69 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 i daj w tytule koniecznie, ze mix jamnisia - zawsze to przyciągnie fanow paróweczek!!!! Quote
AniaJ. Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='fizia']Jest sporo stron, gdzie można ogłaszac psiaki. Chyba największą popularnościa cieszy się allegro.pl Jeśli chcesz mogę zrobić małej ogłoszenia na kupiepsa.pl, kupiszpsa.pl, dwukropek.pl i gumtree.pl Muszę tylko mieć jakiś kontakt - telefon, mail - który mogę podac w ogłoszeniu.[/QUOTE] Jeśli możesz, byłabym wdzięczna. Tel. do mnie 503 808 495. Maluch tymczasowo jest u mojej siostry, ale ona ma już jednego psa z ADHD i z dwoma dlugo nie wytrzyma. Bardzo chciałabym, żeby suńka znalazła dobry dom. Quote
fizia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 OK jutro postaram się zrobić te ogłoszenia. Quote
fizia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A nie masz przypadkiem wiekszej ilości zdjęć? Quote
fizia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dodałam Ją narazie na kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=17843 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=17842 Quote
AniaJ. Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Bardzo wszystkim dziękuję, suczka ma już nowy dom. Ludzie bardzo mili, mam nadzieję, że dadzą sobie nawzajem wiele miłości. Jak wykasować ten wątek??? Quote
fizia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Bardzo się cieszę!!! Możesz napsiać do moderatora o przeniesienie watku do Juz w nowym domu Quote
Recommended Posts