Negri Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A oto opis tego nieszczęśnika: Urwis - 5 lat, pies, średniej wielkości, mieszaniec foxteriera szorstkowłosego. Bardzo przestraszony pobytem w schronisku, do obcych podchodzi z dystansem. Dla właściciela miły przyjazny i oddany. Zadziorny w stosunku do innych psów. Ta zadziorność się na razie nie ujawnia... choć wł oddał go bo niby sobie nie radził... :angryy: Pies siedzi cały czas w kącie i nie ma chęci do życia.... czy jeszcze kiedyś zamacha ogonem ?? Quote
Koperek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Dawaj nowe fotki Negri!, a zobaczysz, jaki się tu ruch zrobi:cool3: Quote
Koperek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Nie wstawiłaś linków to nie widzę, czy ładne, czy nie:eviltong: Ale jak wpadasz w weekendy to "trzaskaj" swoim wątkowym bidom- zawsze to ludzie mogą się delikwentowi lepiej przyjrzeć, nie??:lol: Quote
Negri Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Ma może ktoś pomysł na tekst to zrobie allegro:roll: Quote
Negri Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Psiak dalej czeka:( Nikt już o nim nie pamięta? Quote
Negri Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Wiesz co nosze się z zamiarem ale moje możliwości czasowe przez szkole to odwlekają ale postaram się na dniach zrobić. Quote
Negri Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Byłam wczoraj w schronie.... psiak dalej czeka:roll: Quote
Szczurosława Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 podnosze..... nie przejmuj się ciszą, ja w swoich watkach to pisze sama ze sobą.... Quote
Negri Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Oj nie wiem czy jest dla niego jakaś szansa na domek:shake: Quote
Recommended Posts