Jump to content
Dogomania

Kielce - Suka ze stacji benznowej -wreszcie w NOWYM DOMKU!!!!

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam rzewnego maila, dołączyłam chyba ze 150 zdjęć, same ładne i chwytające za serce... Do dzisiaj bez odpowiedzi, nie przyszło nawet potwierdzenie przeczytania wiadomości. Wysłałam sms-a z zapytaniem, czy maile dotarły - cisza :shake:. Już nawet nie chce mi się tam dzwonić, bo ostatnio wydaję majatek na telefony, z których i tak nie ma domów.

Posted

Alaa, wczoraj wpłynęło od Ciebie 150 zł. Dzięki :loveu:.

Posiadamy już odrębne konto stowarzyszeniowe, na które można dokonywać wpłat na Lotosię (o ile nadal będzie w azylu z braku chętnych na adopcję).

STOWARZYSZENIE OBRONA ZWIERZĄT
UL. 11 LISTOPADA 29, 28-300 JĘDRZEJÓW
KRS 0000292939 REGON 260199276 NIP 656-22-72-801
NR KONTA PKO BP 82 1020 2733 0000 2602 0037 2987

Posted

Potter, ja myslalam ze jak sie ma ten nr KRS to to juz jest podstawa do przelewu 1%:oops: Zupelnie sie na tym nie znam, zadzwonie jutro do ksiegowej i wyprostuje temat.

Posted

W związku z nieporozumieniami informuję, iż:

STOWARZYSZENIE OBRONA ZWIERZĄT zostało zarejestrowane w KRS, ale nie nabyło jeszcze statusu organizacji pożytku publicznego (jest to zupełnie inna sprawa i odrębna procedura). Dlatego nie posiadamy jeszcze uprawnień, aby otrzymywać 1% podatku.

Możemy otrzymywać darowizny, granty, itd. ale nie 1%.

W ciągu najbliższych dni mamy zamiar złozyć w KRS odpowiednie dokumenty, aby status opp uzyskać, ale to potrwa i nie wiem, czy jego nadanie nastąpi przed 30 kwietnia. Jeśli jednak się uda, wtedy poinformuję o tym na Dogo z jednoczesną prośbą o wpłaty 1% na naszą rzecz :eviltong:.