betel Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Minka dziś w nocy sprawiła mamie prezent. A było tak: O 1 w nocy mama wypuściła psy na dwór. Kiedy wróciły do domu, zostawiła duże na dole , a maluchy wpuściła na piętro do swojej sypialni . Po drodze wstąpiła do toalety, a kiedy wróciła , zobaczyła Minkę i Frygę ułożone na swojej kołdrze ( w nogach). Oprócz nich ujrzała jednak jeszcze coś obok swojej poduszki. Okazało sie,że Mineczka dała jej w prezencie upolowaną przez siebie, z lekka wyżutą ... mysz:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 :mdleje: mysz... a to nasza Mini psem myśliwskim się robi:roll: Quote
halbina Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Widzicie, jak wdzieczna? nawet jedzenie dla pańci przynosi! Quote
erka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Myszka, to jeszcze przyjemna:lol: , chociaz na poduszce, to i nawet milutka myszka nie jest zbyt pożądana:diabloti:. Psy u mnie w pracy przez jakis czas przynosiły mi codziennie w prezencie szczury, które układały w budach na kocykach:mad:. Quote
DuDziaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Erka to one Ci chyba dziekowaly ze im pomoglas to one i Tobie chcialy pomoc :evil_lol: A mineczka sliczna kochana i drapiezna :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 betel napisał(a):Minka dziś w nocy sprawiła mamie prezent. A było tak: O 1 w nocy mama wypuściła psy na dwór. Kiedy wróciły do domu, zostawiła duże na dole , a maluchy wpuściła na piętro do swojej sypialni . Po drodze wstąpiła do toalety, a kiedy wróciła , zobaczyła Minkę i Frygę ułożone na swojej kołdrze ( w nogach). Oprócz nich ujrzała jednak jeszcze coś obok swojej poduszki. Okazało sie,że Mineczka dała jej w prezencie upolowaną przez siebie, z lekka wyżutą ... mysz:evil_lol: Piekna sprawa!!!:lol: Jakie te nasze psiaki potrafia byc wdzięczne, prawda?;) Pzdr. Quote
betel Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 No coż fotek , zgodnie z obietnicą, mam multum , a ponieważ nie umiem się zdecydować, które wybrać, po wstepnej selekcji zostało ich i tak "dużo za dużo" :evil_lol: Najpier jednak kilka słów o Mince. To mała spryciara i straszny łakomczuch. Na widok jedzenia tańczy ( nawet przede mną, mimo że się mnie boi) na dwóch łapkach. Niestety nadal jest wielkim "strachajłem". Bez problemów zaakceptowała tylko Monię, ale mnie i Marcina raczej unika - to znaczy wchodzi przy nas do pokoju i nawet poma****e ogonkiem, ale zmyka, gdy tylko wstaniemy. Zachowuje zawsze pewien dystans.Jednak łakomstwo powoduje ,że czasem podchodzi do mojej reki , by coś tam capnąć. Przyznam ,że trzeba mieć do niej sporo cierpliwości, szczególnie świtkiem , kiedy po wypuszczeniu na dwór, 5 minut trzeba ją prosić ,żeby raczyła wejść do domu. Człowiek stoi w chłodzie, ledwo przytomny , a ona nie chce wejść, bo się boi.:diabloti: Oczywiście dotyczy to mnie i TZ , bo mamy słucha i wcale sie jej nie boi:lol:. Ostatnio bardzo zasmakowały jej mamine buty!!!!!!!!!!!:cool3: A teraz fotki: w bezpiecznej odległosci ode mnie z Sarą Obszczekiwanie groźnego potwora o ksywce betel Cd za chwilkę.:lol: Quote
betel Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 z Inka i Sarą wujek Bart ( przybysz ze schroniska w Wieluniu) Oczekiwanie na powrót pani Strażnik domowy na warcie kielczanki czyli Inka i Minka:lol: Cd za chwilkę Quote
betel Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Ulubiona poza z Bartem z poważna miną Brysia i Minka - czyli dwa szczekuny pospolite Cd za chwilkę Quote
betel Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Błogie lenistwo ( z Moniką) w domowym ciepełku Quote
betel Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 prababcia Fryga sama młodość!!!! z trawką na pyszczku KONIEC:lol: ( patrz poprzednia strona) Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ale mimo obawy, fotki da sobie zrobic... Wychodzi na nich taka powazna... pzdr. Quote
ewelinka_m Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 to zdjęcie jest świetne :loveu: oj tak tu pełno zdjęć że napatrzeć się nie mogę pamiętam jak jeszcze nie tak dawno to maleństwo na działce było i z przerażenia z budy wyjść nie chciała :cool3: tak się jej poszczęściło :lol: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Super fotka! Psiakom należą się gorące słowa uznania!!!:loveu: http://img145.imageshack.us/img145/1122/img5324271xx4.jpg Pzdr. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ale śliczne maleństwo :) dlaczego mnie tu wcześniej nie było ???:mad: Ja też coś wiem o marznięciu w drzwiach przez kilka minut rano - Biana przez kilka miesięcy bała się wchodzić do domu i tak marzłam błagając ją żeby weszła bo w domu potworów nie ma . Na szczęście już nie mamy tego problemu . Pozdrawiamy gorąco Panią Marylę , jestem dla Niej pełna podziwu :) i zazdroszczę gromadki Quote
halbina Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :loveu::loveu::loveu: maleństwo fotogenicznie bardzo! Quote
betel Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Minka dziś zaszczyciła dwa razy mojego męża , który jest obecnie w Konstancinie , swoją przychylnością. Nie tylko leżała na łóżku razem z nim , ale nawet z własnej woli podeszła i obwachała mu rekę.:multi:NIESAMOWITE:crazyeye: Quote
erka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Betel, Wy to wogóle jakieś cuda z tymi psami robicie:razz::lol:. A Minka jak zwykle dama:lol: Quote
betel Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Minka, jak każda dama , bardzo interesuje się butami. Niestety sprawdza ich jakość za pomocą zębów .:evil_lol: Zjadła już 2 pary takich do chodzenia na codzień i trzecią do ogrodu.:diabloti: Quote
halbina Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 no to dajcie damie coś do jedzenia, żeby nei musiałą butnej diety prowadzić... :roll: Quote
betel Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Minka usiłowała dziś pozbawić moją teściową oka, ponieważ tak niefortunnie wsoczyła na nią , gdy ta leżała ,że trafiła łapą prosto w oko:lol:. Ale mama miała farta, podobno nawet siniak nie został Quote
halbina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No to dobrze, ż ełapka maleńka... bo jakby moja Inka łapką przywaliła, to... :cool1: Quote
betel Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 halbina napisał(a):No to dobrze, ż ełapka maleńka... bo jakby moja Inka łapką przywaliła, to... :cool1: Tak wyobrażam sobie, pewnie przez miesiąc nie mogłabyś się pokazać w szkole, bez narażania na dziwne pytania i podteksty:evil_lol: Na szczęście , jak wynika z moich obserwacji , duże psy są bardziej stateczne :lol:. Oczywiście jak już dorosną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts