Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Minka dziś w nocy sprawiła mamie prezent. A było tak: O 1 w nocy mama wypuściła psy na dwór. Kiedy wróciły do domu, zostawiła duże na dole , a maluchy wpuściła na piętro do swojej sypialni . Po drodze wstąpiła do toalety, a kiedy wróciła , zobaczyła Minkę i Frygę ułożone na swojej kołdrze ( w nogach). Oprócz nich ujrzała jednak jeszcze coś obok swojej poduszki. Okazało sie,że Mineczka dała jej w prezencie upolowaną przez siebie, z lekka wyżutą ... mysz:evil_lol:

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myszka, to jeszcze przyjemna:lol: , chociaz na poduszce, to i nawet milutka myszka nie jest zbyt pożądana:diabloti:.

Psy u mnie w pracy przez jakis czas przynosiły mi codziennie w prezencie szczury, które układały w budach na kocykach:mad:.

Posted

betel napisał(a):
Minka dziś w nocy sprawiła mamie prezent. A było tak: O 1 w nocy mama wypuściła psy na dwór. Kiedy wróciły do domu, zostawiła duże na dole , a maluchy wpuściła na piętro do swojej sypialni . Po drodze wstąpiła do toalety, a kiedy wróciła , zobaczyła Minkę i Frygę ułożone na swojej kołdrze ( w nogach). Oprócz nich ujrzała jednak jeszcze coś obok swojej poduszki. Okazało sie,że Mineczka dała jej w prezencie upolowaną przez siebie, z lekka wyżutą ... mysz:evil_lol:

Piekna sprawa!!!:lol:
Jakie te nasze psiaki potrafia byc wdzięczne, prawda?;)
Pzdr.

Posted

No coż fotek , zgodnie z obietnicą, mam multum , a ponieważ nie umiem się zdecydować, które wybrać, po wstepnej selekcji zostało ich i tak "dużo za dużo" :evil_lol:
Najpier jednak kilka słów o Mince. To mała spryciara i straszny łakomczuch. Na widok jedzenia tańczy ( nawet przede mną, mimo że się mnie boi) na dwóch łapkach. Niestety nadal jest wielkim "strachajłem". Bez problemów zaakceptowała tylko Monię, ale mnie i Marcina raczej unika - to znaczy wchodzi przy nas do pokoju i nawet poma****e ogonkiem, ale zmyka, gdy tylko wstaniemy. Zachowuje zawsze pewien dystans.Jednak łakomstwo powoduje ,że czasem podchodzi do mojej reki , by coś tam capnąć. Przyznam ,że trzeba mieć do niej sporo cierpliwości, szczególnie świtkiem , kiedy po wypuszczeniu na dwór, 5 minut trzeba ją prosić ,żeby raczyła wejść do domu. Człowiek stoi w chłodzie, ledwo przytomny , a ona nie chce wejść, bo się boi.:diabloti: Oczywiście dotyczy to mnie i TZ , bo mamy słucha i wcale sie jej nie boi:lol:. Ostatnio bardzo zasmakowały jej mamine buty!!!!!!!!!!!:cool3:
A teraz fotki:

w bezpiecznej odległosci ode mnie

z Sarą

Obszczekiwanie groźnego potwora o ksywce betel

Cd za chwilkę.:lol:

Posted

z Inka i Sarą

wujek Bart ( przybysz ze schroniska w Wieluniu)

Oczekiwanie na powrót pani

Strażnik domowy na warcie

kielczanki czyli Inka i Minka:lol:

Cd za chwilkę

Posted

to zdjęcie jest świetne :loveu:

oj tak tu pełno zdjęć że napatrzeć się nie mogę

pamiętam jak jeszcze nie tak dawno to maleństwo na działce było i z przerażenia z budy wyjść nie chciała :cool3:
tak się jej poszczęściło :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ale śliczne maleństwo :) dlaczego mnie tu wcześniej nie było ???:mad:
Ja też coś wiem o marznięciu w drzwiach przez kilka minut rano - Biana przez kilka miesięcy bała się wchodzić do domu i tak marzłam błagając ją żeby weszła bo w domu potworów nie ma .
Na szczęście już nie mamy tego problemu .

Pozdrawiamy gorąco Panią Marylę , jestem dla Niej pełna podziwu :) i zazdroszczę gromadki

Posted

Minka dziś zaszczyciła dwa razy mojego męża , który jest obecnie w Konstancinie , swoją przychylnością. Nie tylko leżała na łóżku razem z nim , ale nawet z własnej woli podeszła i obwachała mu rekę.:multi:NIESAMOWITE:crazyeye:

Posted

Minka, jak każda dama , bardzo interesuje się butami. Niestety sprawdza ich jakość za pomocą zębów .:evil_lol: Zjadła już 2 pary takich do chodzenia na codzień i trzecią do ogrodu.:diabloti:

Posted

Minka usiłowała dziś pozbawić moją teściową oka, ponieważ tak niefortunnie wsoczyła na nią , gdy ta leżała ,że trafiła łapą prosto w oko:lol:. Ale mama miała farta, podobno nawet siniak nie został

Posted

halbina napisał(a):
No to dobrze, ż ełapka maleńka... bo jakby moja Inka łapką przywaliła, to... :cool1:

Tak wyobrażam sobie, pewnie przez miesiąc nie mogłabyś się pokazać w szkole, bez narażania na dziwne pytania i podteksty:evil_lol:
Na szczęście , jak wynika z moich obserwacji , duże psy są bardziej stateczne :lol:. Oczywiście jak już dorosną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: