betel Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Tak zauważyłam i dlatego, jak są razem , to nigdy nie wiem, którą mama woła:cool3: Quote
DuDziaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Btel jak tymozesz pisac o jakm kolwiek sluchaniu polecen! :-o Takie malenstwa sa od rozpieszczania :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Takie wieści chcę się czytać zawsze :loveu: Ale Mince się udało, Inka przy niej wygląda jak starsza siostra :evil_lol: nóżkę podnosi jak na prawdziwą damę przystało :lol: Quote
halbina Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Co nowego u Minki? Ja dziś wydałam frykasy z Mazńcowic... wszystkie trzy naraz... szalony, ale dobry dzień! adresik wątku w moim podpisie, zapraszam! Quote
betel Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Minka ma się więcej niż dobrze: rozrabia, podgryza mamę, je za trzy i jeszcze szpera w ogrodowym dole z odpadkami. To ostatnio jej ulubiony "plac zabaw". Mimo to, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, mama twierdzi, że jest czyściutka. Nie wiem, jak ona to robi???:evil_lol: Quote
betel Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Wklejam kilka fotek psiego towarzystwa z Konstancina - Minki, Sary, Barta, Frygi oraz występujacych tu gościnnie Inki i Bryłki. Mińcia Takie identyfikatorki dostały wszystkie pieski do weta po zaszczepieniu przeciwko wsciekliźnie Z Sara i Inką Staruszka ( prababcia) Fryga Dogoterapia dla zagrypionej mamy Maryli ( do kompletu brak tylko Bryłki) Cd - jak widać bez potężnego Barta jest jeszcze trochę miejsca:lol: Zmiana konfiguracji:evil_lol: KONIEC Quote
DuDziaczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No to sie nazywa dogoterapia :evil_lol: Betel wioem ze niektore lecznice takie zamowily sa tam chyba data szczepienia i adres lecznicy i jaki numer tak gdzies to widzialam.... Ale mince do twarzy z identyfikatorkiem :loveu: Czy to cos takiego http://lyssetky.pl/main.php?client=2m551icbm3bvp2ma99fnb156qv9ltruc Quote
erka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 To jest cudne, ale sie ubawiłam:loveu:. Muszę pokazać mojej mamie, która narzeka,że jedn kot ją przyciska:cool3:. Quote
ewelinka_m Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 hah :lol: ale Pani Maryla musi mieć ciepło od takich psów, zwłaszcza na jesienno-zimowe wieczory toż to nawet grzać nie trzeba :evil_lol: Quote
halbina Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Kocham ludzi, którzy kochają zwierzaki! :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Weszłam na watek Minki, z ciekawości i z pytaniem, czy nie trzeba jakos pomóc... Ale z tego wątku to sama radość płynie.:loveu: http://img61.imageshack.us/img61/8904/img4322101it7.jpg Pzdr. Quote
betel Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Witam nowego gościa:lol: Oto kilka fotek z Konstancina z ostatniej soboty i niedzieli;) Mincia nadal dzikus, choć Monikę już zaakceptowała. Ostatnio ,kiedy była z nią sama w domu, nawet raczyła położyć się obok niej na łóżku i pozwalała jej się głaskać. Mnie natomiast unika jak ognia, ale to dlatego,że rzadko się widujemy. Nadal jej ukochaną "mamunią" jest Sara. Kiedy w sobotę mama chciała troche odpocząć od dużych psów i zostawiła Sarę na dole, Minka nie mogła usnąć i dotąd dreptała z łóżka w stronę schodów ,aż mama zawołała seterkę na górę, wtedy maleństwo przytuliło się słodko do niej i natychmiast zasnęło. Natomist razem z naszą Inką mają wspólne upodobanie do buszowania w rowie na naturalne odpadki, jak gdzieś znikają w ogrodzie , to wiadomo, gdzie ich szukać. Tyle na dziś , wiecej o Mince po świętach.:loveu: Quote
halbina Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 nie widzę foteczek... zajrzyj do nas: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9117975#post9117975 Quote
dolly Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Wspaniała psia rodzinka! Psiaki cudniaste. Quote
betel Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 dolly napisał(a):Wspaniała psia rodzinka! Psiaki cudniaste. Miło nam!!! Witamy i zapraszamy częściej:lol: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Jakie fajne to zbiorowe fotki...:loveu: Pzdr. Quote
halbina Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Śliczny obrazek psiej miłości! http://www.abimex.pl/ Quote
Asiaczek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dla mnie bomba! http://img88.imageshack.us/img88/3637/img518821mb2.jpg Pzdr. Quote
ewelinka_m Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ależ Mimi się domek świetny trafił :loveu: jaka ona wtulona w mamusie :loveu: Quote
DuDziaczek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 haha prawdziwa psia rodzinka :loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 U Minki wszystko Ok, rozrabia , je za trzy,a jak przychodzi pora kolacji ,to głośno się o nią upomina. Fotki będą dopiero po feriach. Quote
erka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 To czekamy z niecierpliwością, bo już dawno nie widzielismy tej wspaniałej gromadki:loveu:. Quote
Recommended Posts