aleb Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 panienkabubu napisał(a):Zna ktoś miejsce wystawy jakiś adres albo coś? No właśnie, zna ktoś miejsce wystawy? Wystawa już tuż tuż, a ja nie wiem gdzie to jest :lol: Tak w ogóle to przyjdą jakieś potwierdzenia pocztą? Quote
Różyczka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Błyskotka napisał(a):No to jak ocenianie pójdzie sprawnie to na wszelki wypadek możesz sobie zobaczyć czy będziesz mieć z Rybnika pociąg powrotny. Tyle do Rybnika to po ciebie nadjedziemy ;). Będziemy w kontakcie. :multi:Ogromnie dziękuję :loveu::loveu::loveu:. Z Rybnika mam pociągi 15:33, 17:31 i ostatni o 19:00. Może szczegóły dogadamy na priv, albo gg. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Quote
Błyskotka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Różyczka napisał(a)::multi:Ogromnie dziękuję :loveu::loveu::loveu:. Z Rybnika mam pociągi 15:33, 17:31 i ostatni o 19:00. Może szczegóły dogadamy na priv, albo gg. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Nie ma za co ;). Quote
simbik Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='aleb']No właśnie, zna ktoś miejsce wystawy? Wystawa już tuż tuż, a ja nie wiem gdzie to jest :lol: Tak w ogóle to przyjdą jakieś potwierdzenia pocztą? Potwierdzenia listowne w zeszłym roku jak najbardziej były. Natomiast teren na którym odbywa się wystawa nazywa się Vystaviste Cerna louka. http://www.czecot.com/pl/results/kongresy-info.php?id=1269&map_system=a Z boku jest mapka którą można powiększyć. Quote
panienkabubu Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='simbik']Potwierdzenia listowne w zeszłym roku jak najbardziej były. Natomiast teren na którym odbywa się wystawa nazywa się Vystaviste Cerna louka. http://www.czecot.com/pl/results/kongresy-info.php?id=1269&map_system=a Z boku jest mapka którą można powiększyć. simbik niech Ci bog wynagrodzi dobra kobieto :modla::modla: Quote
flashka-g Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 pamietajcie ze w Czechach sedziowanie rozpoczyna sie ok godziny 9!!!;) ja bede z 2 siberiankami;) Quote
Różyczka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 W "internetowej ulotce" jest program wystawy: http://www.volny.cz/nvpostrava/img/psi_prihl-crop2a.pdf na stronie 3. Sędziowanie jest chyba w takim razie od 09:30. Quote
aleb Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 flashka-g napisał(a):pamietajcie ze w Czechach sedziowanie rozpoczyna sie ok godziny 9!!!;) Dobrze, że powiedziałaś, bo przyjechałabym na 10 ;) Quote
flashka-g Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 aleb napisał(a):Dobrze, że powiedziałaś, bo przyjechałabym na 10 ;) nietstey kiedys tez tak zrobilam bo nikt mi nie powiedzial;) dlatego wole zeby ktos nie przezywal tego stresu co ja wtedy;) jak wpadlam na ring w ostatnim momecie z nieuczesanym psem;) Quote
Iwa-R Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 flashka-g napisał(a):nietstey kiedys tez tak zrobilam bo nikt mi nie powiedzial;) dlatego wole zeby ktos nie przezywal tego stresu co ja wtedy;) jak wpadlam na ring w ostatnim momecie z nieuczesanym psem;) Przeżyłam to samo rok temu w Brnie, weszłam na hale, założyłam psu ringówkę i poleciałam na ring. Cud, że w ogóle zdążyliśmy :D Quote
ada18 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 My również dzisiaj dostalimy żółte papiery :evil_lol: do skrzynki:multi: Quote
Iwa-R Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ja i znajoma z którą jadę, również dzisiaj dostałyśmy potwierdzenie :multi: Quote
panienkabubu Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Do mnie szło CAŁE 2 dni :multi: Brawo dla Ostravy! Na zółtych papierach nie piszą nic o miejscu wystawy, więc zdajemy się na simbik :loveu: Quote
aleb Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='panienkabubu']Mamy potwierdzenie listowne :)[/quote] My również :) Widać, że organizacja jest lepsza niż czasem u nas w Polsce ;) Quote
aga616 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 my też dostaliśmy - w szoku jestem że tak szybko;) Quote
CarmelChoco Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Iwa-R napisał(a):Ja i znajoma z którą jadę, również dzisiaj dostałyśmy potwierdzenie :multi: Trzymamy kciuki za tatusia:lol::loveu: Quote
Iwa-R Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 CarmelChoco napisał(a):Trzymamy kciuki za tatusia:lol::loveu: Oj, Wasze kciuki, jak dotąd w dużej mierze się przydają, więc nie dziękujemy ;) Buziaczki! Trzymajcie za tydzień, za dwa i za trzy :D Quote
CarmelChoco Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Będą kciuki tygodniowe,dwu a nawet trzytygodniowe :lol: Dodam jeszcze,że bedą te najlepsze z możliwych bo podwojone!;) Iwonko tylko nie dziękuj,by nie zapeszyć.Zabierz się lepiej za polerowanie ringówki hihi:lol: Quote
Iwa-R Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No tak... właśnie skończyłam kąpanie, suszenie i polerowanie psa.... czas teraz na polerowanie ringówki :D Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Czy ktoś z Was ma obeznaną trasę z Chałupek na miejsce wystawy? Może warto spotkać się gdzieś po drodze i wspólnie pojechać? :cool3: Quote
Błyskotka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 My mamy nawigację i też pojedziemy chyba przez Chałupki. Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A ja mam koniec nosa :evil_lol: za przewodnika:evil_lol: Quote
Goshka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='aleb']My również :) Widać, że organizacja jest lepsza niż czasem u nas w Polsce ;) A my nie dostalismy, chociaz potweirdzili wczesniej mailowo,ze psy zostały przyjete :shake: No cóz, trzeba cierpliwie czekac, w koncu jeszcze troche czasu mają na przysłanie. Quote
Recommended Posts