aleb Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A u mnie 13 w konkurencji... tak myślałam :lol: :lol: :lol: Quote
panienkabubu Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A nam zmienili sędziego :multi: Ależ jestem szczęsliwa z tej zmiany :multi: Quote
Theogonia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Goshka']Hm, a my nie dostalismy potwierdzenia zgłoszenia..:angryy: Gosia, ale jedziemy!!!! dostalam od nich maila!!! wsyztskie nasze zgłoszenia doszły:) Quote
panienkabubu Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 A ja nadal jestem szczęśliwa po tym jak zobaczyłam plan sędziowania i sędziego :multi::multi: Oby to przełożyło się na wyniki :cool3: Pytanie techniczne - czy ktoś z Was wybiera sie do Ostravy NIE PRZEZ CIESZYN tylko przez np. Jastrzębie Zdrój? Pytam, bo tą trasą, Ostrava jest tuż za granicą i moje pytanie brzmi czy w tym wypadku należy kupić winietkę??????? Quote
simbik Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='panienkabubu']A ja nadal jestem szczęśliwa po tym jak zobaczyłam plan sędziowania i sędziego :multi::multi: Oby to przełożyło się na wyniki :cool3: Pytanie techniczne - czy ktoś z Was wybiera sie do Ostravy NIE PRZEZ CIESZYN tylko przez np. Jastrzębie Zdrój? Pytam, bo tą trasą, Ostrava jest tuż za granicą i moje pytanie brzmi czy w tym wypadku należy kupić winietkę??????? Jeżeli nie jedziesz autostradą, a tylko drogą krajową to nie musisz kupować winiet. Ja np. jadę przez przejście w Chałupkach i tam też jest tylko droga krajowa za jazdę po której się nie płaci. Quote
panienkabubu Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Hm tylko jak ja to sprawdzę:evil_lol:, idę do mapy:) Jaki jest konkretny adres miejsca wystawy? Quote
aleb Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Czyli którędy proponujecie jechać z Katowic? Już sama nie wiem... Quote
panienkabubu Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ja jadę przez Jastrzębie, nie przez Cieszyn!! Quote
aleb Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja jadę przez Jastrzębie, nie przez Cieszyn!! I przejedziesz przez którą granicę? Chałupki, Gołkowice czy Marklowice Grn.? Quote
panienkabubu Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/ItiWGPerformPage?ie=utf-8&reinit=1&strStartCityCountry=EUR&strStartAddress=&strStartMerged=sosnowiec&strDestCityCountry=EUR&strDestAddress=&strDestMerged=ostrava&image2.x=0&image2.y=0#startLocid=31NDF6NXkxMGNOVEF1TWpjNE1ERT1jTVRrdU1USTJPUT09&destLocid=31MzhkazEwY05Ea3VPRFF4TWc9PWNNVGd1TWprd016TT0_&step1Locid=&step2Locid=&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&intItineraryType=5&devise=1.0|EUR&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&carTypeHidden=Citadine&caravaneHidden=false&typeCarbHidden=essence&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&carbCost=1.3&dtmDeparture=20/03/2008 to moja trasa;-) Quote
aleb Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='panienkabubu']http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/ItiWGPerformPage?ie=utf-8&reinit=1&strStartCityCountry=EUR&strStartAddress=&strStartMerged=sosnowiec&strDestCityCountry=EUR&strDestAddress=&strDestMerged=ostrava&image2.x=0&image2.y=0#startLocid=31NDF6NXkxMGNOVEF1TWpjNE1ERT1jTVRrdU1USTJPUT09&destLocid=31MzhkazEwY05Ea3VPRFF4TWc9PWNNVGd1TWprd016TT0_&step1Locid=&step2Locid=&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&intItineraryType=5&devise=1.0|EUR&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&carTypeHidden=Citadine&caravaneHidden=false&typeCarbHidden=essence&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&carbCost=1.3&dtmDeparture=20/03/2008 to moja trasa;-) O dzięki :multi: Quote
Różyczka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Różyczka']Czy wybiera się ktoś z okolic Katowic/Częstochowy na niedzielę i ma jedno wolne miejsce?? Może ktoś jedzie przez np. Gliwice/Bytom mogłabym podjechać. Ewentualnie jakieś inne miejsce to sprawdzę, czy mam dojazd. Oczywiście dokładam się do kosztów podróży Quote
Iwa-R Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Iwa-R napisał(a):Jeżeli to cała stawka, to w takim razie list polecony ze zgłoszeniem mojego psa i psa mojej znajomej nie dotarł :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Po wyjaśnieniach, ponoć już jesteśmy na liście.... Odrobinę mi ulżyło. Jednak jedziemy i jesteśmy sami w klasie :multi: Quote
panienkabubu Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Iwa-R napisał(a):Po wyjaśnieniach, ponoć już jesteśmy na liście.... Odrobinę mi ulżyło. Jednak jedziemy i jesteśmy sami w klasie :multi: A to Ci niespodzianka, podobnie jak my :evil_lol::multi: Quote
aleb Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='Różyczka']Może ktoś jedzie przez np. Gliwice/Bytom mogłabym podjechać. Ewentualnie jakieś inne miejsce to sprawdzę, czy mam dojazd. Oczywiście dokładam się do kosztów podróży Różyczka gdybyś jechała w sobotę, to bym cię zabrała ;) [quote name='Iwa-R']Po wyjaśnieniach, ponoć już jesteśmy na liście.... Odrobinę mi ulżyło. Jednak jedziemy i jesteśmy sami w klasie :multi: [quote name='panienkabubu']A to Ci niespodzianka, podobnie jak my :evil_lol::multi: Ale wam dobrze ;) Wychodzi na to, że tylko ja mam tak wielką konkurencję :lol: Quote
panienkabubu Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Trzeba było postawić na inną rasę hihihihi :evil_lol: Quote
Iwa-R Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 panienkabubu napisał(a):Trzeba było postawić na inną rasę hihihihi :evil_lol: To samo chciałam napisać :evil_lol: Quote
Różyczka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='aleb']Różyczka gdybyś jechała w sobotę, to bym cię zabrała ;) Ale wam dobrze ;) Wychodzi na to, że tylko ja mam tak wielką konkurencję :lol: Dziękuję za propozycję:loveu:, ale niestety tylko i jedynie niedziela wchodzi w grę :-(. Trudno nie wiem jak, ale jakoś dojadę jeśli nie znajdzie się jakaś dobra duszyczka na niedzielę. Najwyżej będę już o 02:30 w Ostravie i będę czekać drugie pół nocy na wystawę:placz:. Tak pięknie zmienili rozkład jazdy pociągów :angryy: z powodu robót :mad:nie kończących się:angryy: Konkurencji dasz radę głowa do góry;) będzie dobrze Quote
Błyskotka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 A umiałabyś jakoś dojechać do Rybnika ? I o której wchodzisz z psem na ring ? Ja jadę najprawdopodobniej w niedzielę jako widz ale mieszkam koło Rybnika :razz:. Quote
panienkabubu Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Zna ktoś miejsce wystawy jakiś adres albo coś? Quote
Różyczka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Błyskotka napisał(a):A umiałabyś jakoś dojechać do Rybnika ? I o której wchodzisz z psem na ring ? Ja jadę najprawdopodobniej w niedzielę jako widz ale mieszkam koło Rybnika :razz:. Dziękuję:loveu::loveu: :loveu: mogłabym dojechać do Rybnika niestety bardzo późno :-(, bo dopiero na 07:35 na dworcu PKP, a na planie sędziowania wchodzę jako pierwsza. Nie wiem jak to wyjdzie czasowo z dojazdem, bo wogóle się nie orientuję, ale trzeba dojechać i znaleźć teren wystawy:roll:, a to chyba trochę zajmie. Z drugiej strony Ostrava jest chyba blisko. Quote
Błyskotka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No ja też bym musiała być szybko bo chowy wchodzą jako pierwsze. Sędziowanie zaczyna się od 10 tej ? Do Ostravy jest nie cała godzinka drogi.A z jakim będziesz psiakiem i w jakim mieście mieszkasz ? Quote
Różyczka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 To byłoby cudownie :-) Jeśli się nie mylę to: przyjmowanie psów jest od 07:00-09:00, potem chyba otwarcie(?), nie zrozumiałam, ale do 09:15. Mieszkam pod Częstochową, a wybieram się do Ostravy z 4 mc sznaucerem mini, który będzie jak sądzę w transporterku o ile wcześniej go nie zje, bo dziąsełka swędzą :-) Quote
Błyskotka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No to jak ocenianie pójdzie sprawnie to na wszelki wypadek możesz sobie zobaczyć czy będziesz mieć z Rybnika pociąg powrotny. Tyle do Rybnika to po ciebie nadjedziemy ;). Będziemy w kontakcie. Quote
Recommended Posts