Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja nadal jestem szczęśliwa po tym jak zobaczyłam plan sędziowania i sędziego :multi::multi: Oby to przełożyło się na wyniki :cool3:

Pytanie techniczne - czy ktoś z Was wybiera sie do Ostravy NIE PRZEZ CIESZYN tylko przez np. Jastrzębie Zdrój? Pytam, bo tą trasą, Ostrava jest tuż za granicą i moje pytanie brzmi czy w tym wypadku należy kupić winietkę???????

Posted

[quote name='panienkabubu']A ja nadal jestem szczęśliwa po tym jak zobaczyłam plan sędziowania i sędziego :multi::multi: Oby to przełożyło się na wyniki :cool3:

Pytanie techniczne - czy ktoś z Was wybiera sie do Ostravy NIE PRZEZ CIESZYN tylko przez np. Jastrzębie Zdrój? Pytam, bo tą trasą, Ostrava jest tuż za granicą i moje pytanie brzmi czy w tym wypadku należy kupić winietkę???????

Jeżeli nie jedziesz autostradą, a tylko drogą krajową to nie musisz kupować winiet. Ja np. jadę przez przejście w Chałupkach i tam też jest tylko droga krajowa za jazdę po której się nie płaci.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja jadę przez Jastrzębie, nie przez Cieszyn!!

I przejedziesz przez którą granicę? Chałupki, Gołkowice czy Marklowice Grn.?

Posted

[quote name='Różyczka']Czy wybiera się ktoś z okolic Katowic/Częstochowy na niedzielę i ma jedno wolne miejsce??

Może ktoś jedzie przez np. Gliwice/Bytom mogłabym podjechać. Ewentualnie jakieś inne miejsce to sprawdzę, czy mam dojazd.
Oczywiście dokładam się do kosztów podróży

Posted

Iwa-R napisał(a):
Jeżeli to cała stawka, to w takim razie list polecony ze zgłoszeniem mojego psa i psa mojej znajomej nie dotarł :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Po wyjaśnieniach, ponoć już jesteśmy na liście.... Odrobinę mi ulżyło. Jednak jedziemy i jesteśmy sami w klasie :multi:

Posted

[quote name='Różyczka']Może ktoś jedzie przez np. Gliwice/Bytom mogłabym podjechać. Ewentualnie jakieś inne miejsce to sprawdzę, czy mam dojazd.
Oczywiście dokładam się do kosztów podróży
Różyczka gdybyś jechała w sobotę, to bym cię zabrała ;)
[quote name='Iwa-R']Po wyjaśnieniach, ponoć już jesteśmy na liście.... Odrobinę mi ulżyło. Jednak jedziemy i jesteśmy sami w klasie :multi:

[quote name='panienkabubu']A to Ci niespodzianka, podobnie jak my :evil_lol::multi:
Ale wam dobrze ;)
Wychodzi na to, że tylko ja mam tak wielką konkurencję :lol:

Posted

[quote name='aleb']Różyczka gdybyś jechała w sobotę, to bym cię zabrała ;)

Ale wam dobrze ;)
Wychodzi na to, że tylko ja mam tak wielką konkurencję :lol:

Dziękuję za propozycję:loveu:, ale niestety tylko i jedynie niedziela wchodzi w grę :-(. Trudno nie wiem jak, ale jakoś dojadę jeśli nie znajdzie się jakaś dobra duszyczka na niedzielę. Najwyżej będę już o 02:30 w Ostravie i będę czekać drugie pół nocy na wystawę:placz:. Tak pięknie zmienili rozkład jazdy pociągów :angryy: z powodu robót :mad:nie kończących się:angryy:

Konkurencji dasz radę głowa do góry;) będzie dobrze

Posted

Błyskotka napisał(a):
A umiałabyś jakoś dojechać do Rybnika ? I o której wchodzisz z psem na ring ?
Ja jadę najprawdopodobniej w niedzielę jako widz ale mieszkam koło Rybnika :razz:.

Dziękuję:loveu::loveu: :loveu: mogłabym dojechać do Rybnika niestety bardzo późno :-(, bo dopiero na 07:35 na dworcu PKP, a na planie sędziowania wchodzę jako pierwsza. Nie wiem jak to wyjdzie czasowo z dojazdem, bo wogóle się nie orientuję, ale trzeba dojechać i znaleźć teren wystawy:roll:, a to chyba trochę zajmie. Z drugiej strony Ostrava jest chyba blisko.

Posted

No ja też bym musiała być szybko bo chowy wchodzą jako pierwsze. Sędziowanie zaczyna się od 10 tej ? Do Ostravy jest nie cała godzinka drogi.A z jakim będziesz psiakiem i w jakim mieście mieszkasz ?

Posted

To byłoby cudownie :-)

Jeśli się nie mylę to:
przyjmowanie psów jest od 07:00-09:00, potem chyba otwarcie(?), nie zrozumiałam, ale do 09:15.

Mieszkam pod Częstochową, a wybieram się do Ostravy z 4 mc sznaucerem mini, który będzie jak sądzę w transporterku o ile wcześniej go nie zje, bo dziąsełka swędzą :-)

Posted

No to jak ocenianie pójdzie sprawnie to na wszelki wypadek możesz sobie zobaczyć czy będziesz mieć z Rybnika pociąg powrotny. Tyle do Rybnika to po ciebie nadjedziemy ;). Będziemy w kontakcie.