Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lounelines napisał(a):
Myślałam,że zagraniczne wystawki są droższe :), może pojedziemy, a do kiedy jest termin zgłoszeń?

Zwykle niestety sa drożesz i płatne w Euro ale Czesi akurat w Ostrawie sa mili i kasują w Koronach:)
Chyba zdają sobie sprawę iż wielu polaków mogłoby zrezygnować a patrząc na właśnie polska frekwencję to mysle ze spooooro by stracili.
Stosuja moim zdaniem swietna zasade malymi lyzeczkami mozna sobie tez pojesc a duzo dluzej jesc.

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
To jest ok 75zł:)

No ja bym powiedziała, że troszkę więcej. Ostatnio korony w sprzedaży były po 0,15 zł więc wyszłoby około 100 zł ;)

Posted

Lounelines napisał(a):
Myślałam,że zagraniczne wystawki są droższe :), może pojedziemy, a do kiedy jest termin zgłoszeń?

do 3 marca ;)

Ja już w przyszłym tygodniu wyślę zgłoszenie :)

Czy Czesi dają potem jakieś listowne potwierdzenie zgłoszenia psa?

Posted

Iwa-R napisał(a):
No ja bym powiedziała, że troszkę więcej. Ostatnio korony w sprzedaży były po 0,15 zł więc wyszłoby około 100 zł ;)

Lepsze 100 niż tysiąc ^^

Posted

zgłoszenie wysłane:pzgłoszony i biały i czarny..to będzie nasza pierwsza zagraniczna wystawa:multi:czekamy zatem na potwierdzenie, mając nadzieję że dobrze wsztystko wypełniłam hehe:cool3:

Posted

aga616 napisał(a):
zgłoszenie wysłane:pzgłoszony i biały i czarny..to będzie nasza pierwsza zagraniczna wystawa:multi:czekamy zatem na potwierdzenie, mając nadzieję że dobrze wsztystko wypełniłam hehe:cool3:

Nasza też pierwsza wystawa zagraniczna :multi:
Ja jutro wysyłam. Mam nadzieję, że dojdzie do 4 marca... :cool1:

Posted

simbik napisał(a):
Dziś ostatni dzień na zgłoszenie, można mailem, szybko odpisują :lol:.

O tak, szybko odpisują :lol:

Godzinę temu napisałam maila czy doszło zgłoszenie, które wysłałam pocztą i teraz przyszła odpowiedź, że tak :multi: