Iwa-R Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Może ja tak dziwnie trafiłam, ale byłam w Brnie w lutym tego roku i nawet chciałam płacić w koronach, ale nie chcieli przyjąć. Później Praga w kwietniu i Praga w listopadzie. Zawsze chcieli w euro, chyba że to tylko ode mnie ;) Aha.... na jedną z wymienionych wystaw nawet pisałam maila z pytaniem czy można w koronach, dostałam odpowiedź że wyłącznie w euro. Quote
panienkabubu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja nie wiem, bo w Czechach jeszcze nie byłam, ale na Słowacji w Nitrze chcieli w Euro ;-) edit: tylko, że tam były podane stawki euro, a tutaj (i np. w Olomoucu) nie ma podanych Quote
Iwa-R Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No właśnie na tamte wystawy też chyba było w euro dla zagranicznych wystawców, a teraz nie widzę. Nawet na Prage nie widzę informacji o opłacie w euro. Może się coś pozmieniało. Ja jadę w lutym do Brna, też nie było informacji o opłacie w euro, ale wolę wziąć i tą i tą walutę, chyba że dostanę konkretne info na potwierdzeniu zgłoszenia (o ile je dostane ;) ). Jak wrócę to dam znać jaką chcieli walutę :) Quote
panienkabubu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Tylko, że przed Brnem jeszcze Olomouc i nie wiadomo :hmmmm: :lol: ale i tak ważna jest każda informacja :) Quote
musia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Dobrý večer,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][B]1.všichni vystavovatelé plat Quote
dorotal Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Iwa-R napisał(a):No właśnie na tamte wystawy też chyba było w euro dla zagranicznych wystawców, a teraz nie widzę. Nawet na Prage nie widzę informacji o opłacie w euro. Może się coś pozmieniało. Ja jadę w lutym do Brna, też nie było informacji o opłacie w euro, ale wolę wziąć i tą i tą walutę, chyba że dostanę konkretne info na potwierdzeniu zgłoszenia (o ile je dostane ;) ). Jak wrócę to dam znać jaką chcieli walutę :) Ja za Brno placilam przelewem w koronach, bo tak bylo w innych wersjach jezykowych niz czeska. Natomiast za Prage jest inaczej w wersji czeskiej, a inaczej w wersji niemieckiej( I termin - 40 euro pierwszy pies) i trzeba placic tyle ile jest w euro Quote
panienkabubu Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='musia'][FONT=Comic Sans MS]Dobrý večer,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][B]1.všichni vystavovatelé plat Troszeczkę nie wyszło kopiowanie ;-) Quote
musia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wiem , widzę , ogólnie mozna zapłacić w koronach (zagraniczni też) może krajówki nie bawia się w euro i w Ostrawie też tak będzie A tak swoją drogą - dlaczego właśnie ten czeski mail nie chce skopiować. Reszta ok. Quote
aleb Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ale na stronie nic nie wspominają o Euro, piszą tylko w Koronach. panienkabubu pojechałabym z jednym psem ;) Chyba pieniążki wyślę przelewem, bo jak tylko 13 zł dodatkowy koszt? Zresztą muszę się dowiedzieć w banku jak to jest... Quote
Iwa-R Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='aleb']Ale na stronie nic nie wspominają o Euro, piszą tylko w Koronach. panienkabubu pojechałabym z jednym psem ;) Chyba pieniążki wyślę przelewem, bo jak tylko 13 zł dodatkowy koszt? Zresztą muszę się dowiedzieć w banku jak to jest... 13 zł jest za przekaz pocztowy, za przelew bankowy pewnie trochę więcej. Quote
aleb Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 W Polsce wymagane są 3 wystawy ze Zw.Mł. A jak to jest w Czechach? Ile trzeba wystaw, by dostać Mł.Ch.CZ? Quote
panienkabubu Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Z tego co wiem, 4 - a 1 można zamienić na CAC. Quote
aleb Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ok. To zgłoszenie wysyła się na jaki mail? Na zgłoszeniu tylko taki znalazłam lachovasisi@senznam.cz Szkoda, że nie mają formularza na stronie... Quote
simbik Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 aleb napisał(a):W Polsce wymagane są 3 wystawy ze Zw.Mł. A jak to jest w Czechach? Ile trzeba wystaw, by dostać Mł.Ch.CZ? 3xCAJC lub 2xCAJC + CAC (zdobyty przed ukończeniem 2 lat). Oczywiście jedne ocena musi być z międzynarodówki :lol:. Quote
panienkabubu Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 O to przepraszam, zrobiłam pomyłkę :) Quote
aleb Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dziękuję za odpowiedzi :) To podobnie jest jak u nas w Polsce. Pytanie do tych co wysyłają zgłoszenia: na jaki mail wysyłacie zgłoszenia? Quote
Iwa-R Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jedną chętną już mam :D Może jeszcze ktoś się znajdzie :D Jedziemy na 80% Quote
zpr Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ile za ta Krajówke trzeba zapłacić dokonując opłaty na wystawie za i i za II psa? chodzi mi o płatnośc Polaków. Quote
zpr Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 panienkabubu napisał(a):700kc II pies 600kc Dziękuję:loveu: a do kiedy jest ostateczny termin zgłoszeń?:razz: Quote
Iwa-R Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='zpr']Dziękuję:loveu: a do kiedy jest ostateczny termin zgłoszeń?:razz: Wszystko jest w pierwszym poście http://www.volny.cz/nvpostrava/img/psi_prihl-crop2a.pdf I termin - 13.02 II termin - 03.03 Quote
aleb Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 A ja nadal nie wiem na jaki mail wysłać zgłoszenie... :roll: Quote
Iwa-R Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 aleb napisał(a):A ja nadal nie wiem na jaki mail wysłać zgłoszenie... :roll: No tak... tylko, że zgłoszenie jest w pdfie, czyli nie ma możliwości edycji (chyba, że ja jakaś mało kumata jestem). Pod mailem, który został podany można uzyskać więcej informacji, więc może warto wysłać tam maila i zapytać, czy w ogóle przyjmują zgłoszenia mailem. Ja prawdopodobnie wydrukuję sobie zgłoszenie i wraz z kompletem dokumentów wyślę po prostu pocztą. Quote
zpr Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Iwa-R']Wszystko jest w pierwszym poście http://www.volny.cz/nvpostrava/img/psi_prihl-crop2a.pdf I termin - 13.02 II termin - 03.03 Ech a ja byłam pewna, że I termin zgł. jest do jutra, czyli spokojnie mozna sobie do lutego wysłac zgłoszenie pocztą :razz: Quote
aleb Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No to ja chyba też zgłoszenie wyślę pocztą. Już wydrukowane, tylko wypełnić. Pojadę z dwoma psami :) :multi: Quote
Recommended Posts