pokoik1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 panienkabubu napisał(a):no to pojedziemy do Polaka :lol: Ale bernardyn po ichniejszemu to svatobernadsky pes :hmmmm: no to się pomyliłam :eviltong: Quote
panienkabubu Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 pokoik1 napisał(a):no to się pomyliłam :eviltong: Ale to bardzo prawdopodobne, że on będzie sędziował. Quote
Gracjana Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 dostałam info ze kwietniowa wystawa w Ostravie będzie w 100% w hali.. czy to jest możliwe..?nikt nic nie wie..? Quote
simbik Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Gracjana napisał(a):dostałam info ze kwietniowa wystawa w Ostravie będzie w 100% w hali.. czy to jest możliwe..?nikt nic nie wie..? Ta hala nie za duża, chyba że jest jeszcze jakaś obok... w zeszłym roku część psów była na hali część na trawce - po południu zerknę do katalogu może tam było zaznaczone które rasy na hali a które na trawce. Quote
Musiałek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 My niestety swój wyjazd uzależniamy do rozpiski sedziów :( Quote
PARSONRK Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Chyba sie kulniemy :) I termin do kiedy jest ? Bo ostatnio nuie mogę otworzyć pliku..... Quote
flashka-g Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 wlasnie do kiedy termin zgloszen? moze ktos przypomniec?;) Quote
panienkabubu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Niestety nie znam miesięcy po czesku: 1. termin: 13 unora 2008 2. termin: 3 brezna 2008 :) Jakby co, dysponuję zgłoszeniem i informacjami o sędziach itp Quote
Błyskotka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Zgłoszenia są do kwietnia ( brezna). Czy zgłosi się psa w 1 czy w 2 terminie dla nas zagranicznych wystawców 700 koron. Quote
simbik Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 panienkabubu napisał(a):Niestety nie znam miesięcy po czesku: 1. termin: 13 unora 2008 2. termin: 3 brezna 2008 :) Jakby co, dysponuję zgłoszeniem i informacjami o sędziach itp 13 lutego i 3 marca :lol: Quote
panienkabubu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no to w końcu kwietnia czy marca? :hmmmm: Quote
simbik Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 panienkabubu napisał(a):duben to chyba kwiecień :hmmmm: Dokładnie :p.. wtedy jest wystawa. Quote
Błyskotka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kurcze a myślałam że kwietnia :roll:. No to trzeba szybciej się zdecydować :roll:. Quote
panienkabubu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 To Wam się przyda: http://www.volny.cz/nvpostrava/img/psi_prihl-crop2a.pdf Quote
Iwa-R Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Myślimy intensywnie..... Do Pragi mogę nie dać rady, to może zamiast tego Ostrawa :D Quote
Musiałek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 \Ja bym wolała Ostrawę niż Prage ale na moja rase podanych jest 3 sedziów z czego dwóch mi nie pasuje :( a napisali mi ze jeszcze nie wiedza który bedzie nas sedziować :( Quote
Iwa-R Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 To prawda, dlatego zaczynam nad tą wystawą myśleć. Co prawda dalej niż do Pragi, ale kto wie, kto wie. Jeśli znajdzie się ktoś chętny na wyjazd ze mną, jestem skłonna się zdecydować :D Zaczynam poszukiwania :evil_lol: Quote
PARSONRK Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Iwa-R napisał(a):To prawda, dlatego zaczynam nad tą wystawą myśleć. Co prawda dalej niż do Pragi, ale kto wie, kto wie. Jeśli znajdzie się ktoś chętny na wyjazd ze mną, jestem skłonna się zdecydować :D Zaczynam poszukiwania :evil_lol: Ja ze Szczecina będę sie wybierać prawdopodobnie......ale na sobotę...GR III i VII Quote
aleb Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 My chyba się wybierzemy i również będzie to nasza pierwsza wystawa za granicą :) Czyli za pierwszego psa 600 Koron do 13 lutego (I termin)? Quote
marymek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja też się wybieram :) Mam zamiar zgłosić się na MP, pierwszy raz za granicą. Quote
panienkabubu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 aleb napisał(a):My chyba się wybierzemy i również będzie to nasza pierwsza wystawa za granicą :) Czyli za pierwszego psa 600 Koron do 13 lutego (I termin)? Tak, ale przeważnie przelewy są tak drogie, że opłaca się bardziej zapłacić na wystawie :) No chyba, że jedziesz z kilkoma psami :) Quote
Iwa-R Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 panienkabubu napisał(a):Tak, ale przeważnie przelewy są tak drogie, że opłaca się bardziej zapłacić na wystawie :) No chyba, że jedziesz z kilkoma psami :) Pocztą 13 zł za przekaz. A na wystawie czasami są dodatkowe opłaty. W Czechach byłam 3 razy i jak do tej pory zawsze chcieli w euro, więc wolę być przygotowana na każdą ewentualność. Quote
panienkabubu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Iwa-R napisał(a):Pocztą 13 zł za przekaz. A na wystawie czasami są dodatkowe opłaty. W Czechach byłam 3 razy i jak do tej pory zawsze chcieli w euro, więc wolę być przygotowana na każdą ewentualność. W euro? O to pierwsze słyszę! Quote
Recommended Posts