Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gracjana napisał(a):
dostałam info ze kwietniowa wystawa w Ostravie będzie w 100% w hali.. czy to jest możliwe..?nikt nic nie wie..?

Ta hala nie za duża, chyba że jest jeszcze jakaś obok... w zeszłym roku część psów była na hali część na trawce - po południu zerknę do katalogu może tam było zaznaczone które rasy na hali a które na trawce.

• 4 weeks later...
Posted

panienkabubu napisał(a):
Niestety nie znam miesięcy po czesku:

1. termin: 13 unora 2008
2. termin: 3 brezna 2008

:)
Jakby co, dysponuję zgłoszeniem i informacjami o sędziach itp

13 lutego i 3 marca :lol:

Posted

To prawda, dlatego zaczynam nad tą wystawą myśleć. Co prawda dalej niż do Pragi, ale kto wie, kto wie. Jeśli znajdzie się ktoś chętny na wyjazd ze mną, jestem skłonna się zdecydować :D Zaczynam poszukiwania :evil_lol:

Posted

Iwa-R napisał(a):
To prawda, dlatego zaczynam nad tą wystawą myśleć. Co prawda dalej niż do Pragi, ale kto wie, kto wie. Jeśli znajdzie się ktoś chętny na wyjazd ze mną, jestem skłonna się zdecydować :D Zaczynam poszukiwania :evil_lol:

Ja ze Szczecina będę sie wybierać prawdopodobnie......ale na sobotę...GR III i VII

Posted

My chyba się wybierzemy i również będzie to nasza pierwsza wystawa za granicą :)

Czyli za pierwszego psa 600 Koron do 13 lutego (I termin)?

Posted

aleb napisał(a):
My chyba się wybierzemy i również będzie to nasza pierwsza wystawa za granicą :)

Czyli za pierwszego psa 600 Koron do 13 lutego (I termin)?

Tak, ale przeważnie przelewy są tak drogie, że opłaca się bardziej zapłacić na wystawie :) No chyba, że jedziesz z kilkoma psami :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Tak, ale przeważnie przelewy są tak drogie, że opłaca się bardziej zapłacić na wystawie :) No chyba, że jedziesz z kilkoma psami :)

Pocztą 13 zł za przekaz. A na wystawie czasami są dodatkowe opłaty. W Czechach byłam 3 razy i jak do tej pory zawsze chcieli w euro, więc wolę być przygotowana na każdą ewentualność.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Pocztą 13 zł za przekaz. A na wystawie czasami są dodatkowe opłaty. W Czechach byłam 3 razy i jak do tej pory zawsze chcieli w euro, więc wolę być przygotowana na każdą ewentualność.

W euro? O to pierwsze słyszę!