panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Chyba BOS :evil_lol: Ale nie jestem pewna :-) Tak przynajmniej rozumiem to co pisze w katalogu. Quote
Błyskotka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Iwa-R napisał(a):Gratki dla wszystkich ! A czy ktoś może mi powiedzieć co oznacza Narodni vitez? ;) No widzę że opłaciło się czekać na finały :cool3::multi:. Narodni Vitez to coś jakby Narodowy Zwycięzca - Zwycięzca Czech ale nie dam sobie ręki uciąć. Quote
Iwa-R Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Błyskotka']No widzę że opłaciło się czekać na finały :cool3::multi:. Narodni Vitez to coś jakby Narodowy Zwycięzca - Zwycięzca Czech ale nie dam sobie ręki uciąć. A co... pochwalimy się i my :) EN-CHOU von Mien-Shan - CAC, Narodni Vitez, BOB, III-BOG !! :loveu: Quote
Bardotka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Błyskotka napisał(a):...Narodni Vitez to coś jakby Narodowy Zwycięzca - Zwycięzca Czech ale nie dam sobie ręki uciąć. Pytałam znajomej Czeszki - oni nie mają tytułów Zwycięzcy Czech - Narodni Vitez to po prostu Zwycięzca Krajowy - jak to określiła ;) w sumie to na jedno wychodzi :p Quote
CarmelChoco Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Gratulujemy wszystkim wygranym,a zwłaszcza Esiowi za tak wspaniały sukces!!!:thumbs::buzi:Cuuuudowne zdjęcie:loveu: Quote
Agappe Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 panienkabubu napisał(a):sędzia: Paweł Szemraj (PL) psy kl. młodzieży Taigi z Bambusoveho haje Taicho z Bambusoveho haje Taishi z Bambusoveho haje Psy kl. otwarta Drufi Omono Gawa Psy kl. championów Achiko Go Akita Inu of Cacic Suki kl. młodzieży G-Ari-Kata Nippon-Ryu Kajitsu No Ukiyou Go Nabuko Roal Taira z Bambusoveho haje Suki kl. pośrednia Geischa Tomimopa Suki kl. otwarta Kamei z Bambusoveho haje Suki kl. championów Sara z Bambusoveho haje Suki kl. weteranów Akemi z Bambusoveho haje dziękuję ślicznie!! Quote
panienkabubu Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Agappe napisał(a):dziękuję ślicznie!! Nie ma za co :-) Quote
Codik&Toffik Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 URANOS Dar Tibetu- Toffik V1, CAC, Narodi Vitez, BOB & BOG II !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
olaglowka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Panienkabubu widzialam Cie na wystawie, bardzo fajne psiaki masz. Pzdr Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 olaglowka napisał(a):Panienkabubu widzialam Cie na wystawie, bardzo fajne psiaki masz. Pzdr Dzięki :) Szkoda, że nie podeszłaś:) Quote
Theogonia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Bardotka napisał(a):Pytałam znajomej Czeszki - oni nie mają tytułów Zwycięzcy Czech - Narodni Vitez to po prostu Zwycięzca Krajowy - jak to określiła ;) w sumie to na jedno wychodzi :p Zwroccie uwage ze dostawaly te tytuły najlepsze dorosle psy/suki w klasie wiec to raczej to oznacza- najlepszy dorosly pies i najlepsza dorosla suka w rasie nawiasem mowiac pochwale sie takze i ja: Aghra- dosk, Lok1, CAc Amo, dosk. Lok. 1, CAC, Narodni Vitez Adora- dosk. Lok 1,CAC,Narodni Vitez, BOB Quote
panienkabubu Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=375&page=1 zapraszam ;) Quote
Codik&Toffik Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Super artykuł !!! Dziękuje za napisanie o moich Psach i o mnie :loveu: Quote
Recommended Posts