panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 sędzia: Paweł Szemraj (PL) psy kl. młodzieży Taigi z Bambusoveho haje Taicho z Bambusoveho haje Taishi z Bambusoveho haje Psy kl. otwarta Drufi Omono Gawa Psy kl. championów Achiko Go Akita Inu of Cacic Suki kl. młodzieży G-Ari-Kata Nippon-Ryu Kajitsu No Ukiyou Go Nabuko Roal Taira z Bambusoveho haje Suki kl. pośrednia Geischa Tomimopa Suki kl. otwarta Kamei z Bambusoveho haje Suki kl. championów Sara z Bambusoveho haje Suki kl. weteranów Akemi z Bambusoveho haje Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='flashka-g']A ja z naszą hiszpańska siberianka w wieku 9 miesiecy i 6 dni- 1 ex, CAJC, Narodni Vitez Junior, Finalistka Bis Junior, BOB i BOG!!:cool3: flashka-g, piszę artykuł o tej wystawie i chcialabym napomknąć o sukcesach Polaków w finałach :-) Czy mogłabym Cię prosić o imionko Twojego piesia i właściciela? :) plissssssssssss :) Quote
Bardotka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No, my też wróciliśmy z sukcesami – Mareczek – CAJC i BOB – tym samym skończył Młodzieżowy Championat Czech :sweetCyb::bigcool: Quote
flashka-g Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 panienkabubu napisał(a):flashka-g, piszę artykuł o tej wystawie i chcialabym napomknąć o sukcesach Polaków w finałach :-) Czy mogłabym Cię prosić o imionko Twojego piesia i właściciela? :) plissssssssssss :) Jasne;) juz ci napisze wsio na priv;) Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 flashka-g napisał(a):Jasne;) juz ci napisze wsio na priv;) Bóg Ci zapłać dobra kobieto :evil_lol::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Bardotka']No, my też wróciliśmy z sukcesami – Mareczek – CAJC i BOB – tym samym skończył Młodzieżowy Championat Czech :sweetCyb::bigcool: GRATULACJE!!!!!!! :multi::multi::multi: My Młodzieżówke dopiero zaczęliśmy :razz: Quote
flashka-g Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 panienkabubu napisał(a):GRATULACJE!!!!!!! :multi::multi::multi: My Młodzieżówke dopiero zaczęliśmy :razz: To tak jak i my:) ale walczyc bedziemy do konca zeby ja zakonczyc;) Gratulacje dla wszystkich! Quote
Codik&Toffik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A ja też wróćiłem zadowolony !!!! ;) Toffik- V1, CAC, Krajski vitez, BOB & BEST OF GROUP II !!!!!! :loveu::loveu::loveu: Codik- V1, CAC :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Codik&Toffik']A ja też wróćiłem zadowolony !!!! ;) Toffik- V1, CAC, Krajski vitez, BOB & BEST OF GROUP II !!!!!! :loveu::loveu::loveu: Codik- V1, CAC :loveu::loveu::loveu: Proszę więc, tak jak Flashkę - o imię rodowodowe psa i jego właściciela, to dodam do artykułu :)( i gratuluję :) Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 flashka- jestes w stanie odczytać numerek psa? Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 panienkabubu napisał(a):Proszę więc, tak jak Flashkę - o imię rodowodowe psa i jego właściciela, to dodam do artykułu :)( i gratuluję :) już sobie wzięłam ze strony :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
flashka-g Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 panienkabubu napisał(a):flashka- jestes w stanie odczytać numerek psa? ...powtorzony post Quote
flashka-g Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='panienkabubu']flashka- jestes w stanie odczytać numerek psa? numerka nie odczytam ale wiem ze ta abka co wystawiala tego nowofundlanda w Opolu wystawiala psa KIng of Helluland The Deep Blue- wl. Krockovi, Bedford, Ashdown. ten sam pies bylw klasie championow w Ostravie wiec mysle ze to wlasnie on;) Jeszcze miala zgloszona suczke w posredniej. http://www.kingofhelluland.sk/ Quote
Codik&Toffik Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='panienkabubu']Proszę więc, tak jak Flashkę - o imię rodowodowe psa i jego właściciela, to dodam do artykułu :)( i gratuluję :) Dziękuje za gratulacje :loveu: Toffik (Lhasa Apso) to oczywiście URANOS Dar Tibetu, wł. Agnieszka Kacprzyk-Straszak hodowla "Koki' noir" :loveu:;) Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ja na zdjęciu nie widzę "przyrodzenia" :evil_lol::evil_lol:, ale to spowodowane przyciemnionym monitorem, także wpiszę go najwyżej będzie siara :evil_lol: flashka - :modla: DZIĘKI!!! Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A czy wiadomo coś o tym owczarku australijskim? Quote
flashka-g Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 panienkabubu napisał(a):A czy wiadomo coś o tym owczarku australijskim? jasne ze wiadomo:) BE SUNNY FLASH Bohemia Acro wł. J.A.Podzeskych, Dedickova K. Quote
Różyczka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Gratuluję sukcesów. Cieszę się, że mogłam poznać osobiście chociaż część forumowiczów. Było mi bardzo miło. Dziękuję przemiłym osobom za transport. Quote
panienkabubu Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Różyczka']Gratuluję sukcesów. Cieszę się, że mogłam poznać osobiście chociaż część forumowiczów. Było mi bardzo miło. Dziękuję przemiłym osobom za transport. Nie ujawniłaś się? :cool3: Ale jesteś :p flashka, ponowie WIELKIE dzięki!:modla::modla: Quote
Różyczka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Byłam dosyć zaabsorbowana swoim szkrabem:loveu: i nie za bardzo miałam jak biegać po wystawie :roll:. Poznałam tylko osoby z mojej hali i piętra :oops:. Nadrobimy jak będziemy razem jechać ;) Quote
Iwa-R Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Gratki dla wszystkich ! A czy ktoś może mi powiedzieć co oznacza Narodni vitez? ;) Quote
Recommended Posts