Ania_Carmen Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='maksiorek']Mogę prosić goldeny - zlaty retrivr - psy użytki i championy oraz wszystkie weterany, jeśli jakieś były. Z góry dziękujemy. Psy użytki Bastion z Hajeckych lovist Heartbreaker Is Friendly Waterloo Misantos Psy championy Akim z Kralovskych teras Back To My Dream Famous Gold Tabzir z Zagłębia Suczka weteranka Sally Dyre Bony Najlepszego psa wziął Tabzir. Quote
McDzik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Iwa-R napisał(a):Naprawdę tak nas wpisali w katalogu? Chyba coś w takim razie połknęli :evil_lol: O całe 'Shan' za mało :loveu: no cóż, ja raz miałam wpisane w rodzicach Molly mame zamiast EVERNIA to EWELINA i doszłam do wniosku, że to pierwsze było dla nich zbyt dziwne i wymyślili sobie jakieś łatwiejsze i wpisali.... ale ok... :D Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 My nie mamy "Reality" w przydomku z tego co wiem :evil_lol: Parkingi 150 koron? Oj juz ja znajdę coś za darmo, nie mam tyle pieniedzy :p PROSIMY O KCIUKi za godzinkę wyjeżdzamy:) Quote
dorota-ta-dorota Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Iwa-R napisał(a):Naprawdę tak nas wpisali w katalogu? Chyba coś w takim razie połknęli :evil_lol: no sprawdzilam...czy ja czegos nie przekrecilam , :shake: no tak Was wpisali...:roll: Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dorotko - czy jakieś inne bezpłatne parkingi wokół były? Mam korony tylko na opłatę wystawy :( Quote
dorota-ta-dorota Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 panienkabubu napisał(a):My nie mamy "Reality" w przydomku z tego co wiem :evil_lol: Parkingi 150 koron? Oj juz ja znajdę coś za darmo, nie mam tyle pieniedzy :p PROSIMY O KCIUKi za godzinkę wyjeżdzamy:) ja tez sie zdziwilam...w Pradze parking byl za 100 -w ;) My Lovely Dreams Become Reality....to twoja sunia ???? no tak was wpisali.... powodzenia...raczej prewna wygrana macie w kieszeni....jedzcie na luzaku....i trzymam kciuki ;) I dajcie znac po powrocie :cool3: Quote
dorota-ta-dorota Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Mysle ,ze spokojnie cos znajdziesz.....jesli chodzi o parkingi... wiesz jak jechac???? Kierujesz sie w Ostrawie na Fridek Mistek a potem masz kierunkowskazy na Vystavnice.... jedz i nie martw sie jakby co mi zostaly korony mozesz podjechac po REZERWE:cool3: Quote
dorota-ta-dorota Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='Ania_Carmen']Psy użytki Bastion z Hajeckych lovist Heartbreaker Is Friendly Waterloo Misantos Psy championy Akim z Kralovskych teras Back To My Dream Famous Gold Tabzir z Zagłębia Suczka weteranka Sally Dyre Bon Najlepszego psa wziął Tabzir. A jak poszlo Tabzirowi na rasie ???? kibicowalam psiakowi ...ale nie moglam niestety zostac....:shake: na finaly:shake: Quote
aga616 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 dorota-ta-dorota napisał(a):A jak poszlo Tabzirowi na rasie ???? kibicowalam psiakowi ...ale nie moglam niestety zostac....:shake: na finaly:shake: właśnie?kto wziął BOB-a ? Ania_Carmen a jak Wam poszło? Quote
Dzidtka_Gl Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 bardzo prosze o stawkę lhasa apso gr IX , dzisiaj sa oceniane, nie ma za dużo chyba 12 Quote
dorotal Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ja poprosze o king charles spaniele. Byly tylko 2 Quote
Jool Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 King Charles Spaniel Blenheim: Suki: Klasa młodzieży Tara Tizian Bedit Suki: Klasa zwycięzców Phoebe Lady B. Fapella Gray Quote
Lacoste Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Lhasa Apso Psy Klasa Mlodziezy Zarien Dar Tibetu Zidan Dar Tibetu Klasa Posrednia Secret Lover z Czanca Klasa Otwarta Uragan Dar Tibetu Uranos Dar tibetu Klasa Championow Calif Hestiin chram Suki Klasa Mlodziezy Black Kiss Bri-Jack Chic Choix Aurelia Cotta ZZ Lady Dar Tibetu Klasa Posrednia Arlet Moravia Akasi Klasa Otwarta Cassandra Hestiin chram Klasa Championow Kiss Of Night Dar Tibetu Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dorotko, tak to jedna z moich dziewczyn :) Na początek serdeczne gratulacje dla Bartka za zajęcie trzeciego miejsca z Lhapa Apso swoim w Grupie Starszej w Młodym Prezenterze :loveu::loveu: A moje dziewczyny jak zwykle "skromnie" HALSZKA Dar Świętego Bernarda FCI - ocena doskonała, 1 miejsce, wniosek CAC (to już drugi to Championatu :loveu:) MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI - ocena doskonała, 1 miejsce, wniosek CAJC (tym samym rozpoczęła Młodzieżowego Championa Czech), Najlepszy Junior w Rasie, na finale w konkurencji "Najpiękniejszy Junior Suczka" - BIS III Najlepsi Mlada Fena!!!!!!! Quote
dorota-ta-dorota Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='panienkabubu']Dorotko, tak to jedna z moich dziewczyn :) Na początek serdeczne gratulacje dla Bartka za zajęcie trzeciego miejsca z Lhapa Apso swoim w Grupie Starszej w Młodym Prezenterze :loveu::loveu: A moje dziewczyny jak zwykle "skromnie" HALSZKA Dar Świętego Bernarda FCI - ocena doskonała, 1 miejsce, wniosek CAC (to już drugi to Championatu :loveu:) MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI - ocena doskonała, 1 miejsce, wniosek CAJC (tym samym rozpoczęła Młodzieżowego Championa Czech), Najlepszy Junior w Rasie, na finale w konkurencji "Najpiękniejszy Junior Suczka" - BIS III Najlepsi Mlada Fena!!!!!!! Jej:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wielkie Gratulacje:lol::lol::lol: Mowilam ze jedziesz na luzaku;) :loveu: SUPER :loveu: Quote
Błyskotka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No Brawoooooooooooo :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ania_Carmen Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 aga616 napisał(a):właśnie?kto wziął BOB-a ? Ania_Carmen a jak Wam poszło? Tosca CAC, już napisalam na goldenowym forum ;) Rase wzieła suka, jak nic nie pokreciłam Be Dream Famous Gold z pośredniej. Quote
flashka-g Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 A ja z naszą hiszpańska siberianka w wieku 9 miesiecy i 6 dni- 1 ex, CAJC, Narodni Vitez Junior, Finalistka Bis Junior, BOB i BOG!!:cool3: Quote
dorota-ta-dorota Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='flashka-g']A ja z naszą hiszpańska siberianka w wieku 9 miesiecy i 6 dni- 1 ex, CAJC, Narodni Vitez Junior, Finalistka Bis Junior, BOB i BOG!!:cool3: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: WoW :crazyeye::crazyeye::crazyeye: SUPER WAM POSZLO:loveu::loveu:WIELKIE GRATULACJE :-o:-o:-o:-o Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 SUPER!!!!! GRATULACJE!!!!! POLACY DALI CZADU!!!!!!!!!!!!:) A kto zgarnął BIS? Quote
flashka-g Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 panienkabubu napisał(a):SUPER!!!!! GRATULACJE!!!!! POLACY DALI CZADU!!!!!!!!!!!!:) A kto zgarnął BIS? sliczny nowofundland:loveu: ( niestety nie wiem jak sie nazywa dokladnie)wygral porownanie z wczorajszym zwyciezca dnia Owczarkiem Australijskim. Dla nas ten sukces to rowniez wielki szok ale bardzo jest nam miło że sedziowie nas docenili.:loveu: Quote
panienkabubu Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 A może jakiś numer, jakeiś foto, jakieś coś? ;))) Quote
Agappe Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 poproszę stawka AKIT i sedziego, który mial je oceniac Quote
Recommended Posts