Owieczka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Ewusek napisał(a):czy kaszel kenelowy jest zakazny ? czy szukamy jej DT bez zwierzat ? oglaszalam na watku ogolnym, ze moge ja dzisiaj przewiesc z Tatarkiewicza do Rembertowa. Kaszel suni juz przechodzi no w sumie niby jest zaraźliwy ale tylko dla psow, poza tym Pepsi z która przebywała Milka jakos się nie zaraziła mimo osłabienia organizmu :shake: Sunia ma potencjalny domek narazie tymczasowy ale nie mamy transportu na dziś :-( do Rembertowa Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Owieczka, Ewusek może Milkę przewieźć! Quote
Ewusek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 oczywiscie, ze moge :-) najlepiej ok 18,30 , zeby uniknac korkow na Marsa Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ewusek, dostałaś PW z numerem Owieczki? Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ma DT, ale a nuż coś więcej z tego wyniknie? Quote
Owieczka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Milka jest już w domku , wszyscy zachwyceni :loveu: troszeczkę się bała i właziła na mnie ale to baaaardzo wesolutki piesek ( eeeyyy ...suczka ;) ) DT był tylko w razie co , ale sunia zdobyła ich serca i już chyba tam zostanie. Umowa adopcyjna spisana :eviltong: Ewusek wklej foteczki plisss! Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hehehe, ach Owieczka, Ty byś nawet lód Eskimosom sprzedała, a co dopiero taką Milkę maleńką! Quote
lika Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 To bardzo się cieszę. :multi::multi::multi: A fotek to już się doczekać nie mogę ... ;) Quote
Hotel KADIF Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :laola: :cunao: Ale super!! Strasznie się cieszę!!!! Quote
Ewusek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 sunia naprawde superasna :-) zupelnie jakbym widziala mojego Karata tylko w innych kolorach :-) Taki maly piesek z ADHD :-) zaraz wkleje kilka foteczek, reszta jutro ... Quote
jayo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Owieczka napisał(a):Milka jest już w domku , wszyscy zachwyceni :loveu: troszeczkę się bała i właziła na mnie ale to baaaardzo wesolutki piesek ( eeeyyy ...suczka ;) ) DT był tylko w razie co , ale sunia zdobyła ich serca i już chyba tam zostanie. Umowa adopcyjna spisana :eviltong: Owca, Ty sie z powolaniem mijasz:-) Na handlowca sie nadajesz :diabloti: Quote
Agata-Poznań Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Co za wspaniałe wieści!!!!!Cudownie,że psinka ma domek;):loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ewusek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 tak jechałam w samochodzie: pierwsze kroki w nowym domku: moja nowa rodzinka: to będzie moj NOWY PAN : pierwsza woda: pierwsza kupa, tak niechcący... chyba z przejęcia: no to szybko na spacerek: wąchamy co tam jest... mój sąsiad: mój pierwszy bieg na własnym podwórku : i oto cała fotorelacja ;-) Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Owieczka, marketingiem się zajmiesz. Hehehehe! Quote
Owieczka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Wilejkaros napisał(a):Owieczka, marketingiem się zajmiesz. Hehehehe! No przecie to głównie WASZA zasługa !!! :eviltong: To Wy dajecie ogłoszenia i podsyłacie chętnych ja tylko dobieram psy :cool3: Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ciotka Ewusek, gdzie masz zdjęcia? :mad: Quote
Wilejkaros Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wybacz, już widziałam na poprzedniej stronie. Już jestem miła! Quote
beam6 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Super domek, Pańcie, ogródek - ma Milka farta jak nic :multi::multi::multi: Ewusek - zdjęcia super tylko mam jedną watpliwość - czy Dogo wytrzyma jak zamieścisz resztę (to ma być kilka zdjęć :crazyeye:?) Quote
Ewusek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 pod zdjeciami napisalam, ze to cala fotorelacja :-) za jednym zamachem jednak wrzucilam wszystkie :-) Quote
Recommended Posts