Owieczka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Nazywamy ja Milka - bo jest taka łaciata jak krówka ;) sunia jest malusia, wzrost- malutka sięga głowa do połowy łydki albo i nie psianka do torebki wiek- ok 8-9 miesięcy ( moze nie caly rok) waga - ok 4-5 kg sierść - gładka maść - bialo-carna w łatki opis- To przemiła , młodziutka sunia ktora garnie się do czlowieka i rozdaje całusy, kocha ludzi i wszystko dookoła, lubi sie bawic i przytulać , najchętniej spędziłaby resztę życia na kolanach ... tylko czy ktoś otworzy przed nią odrobiną serca , da kawalek miejsca u siebie w domu , przecież to kruszynka i mało zje i będzie wdzięczna za każdą sekunde uwagi... pokocha malutkim serduszkiem tak mocno jak tlko potrafi. Z tą psinką nikt nie będzie się nudził :) tylko czy dostanie ta szansę ?? Sunia jest po zabiegu sterylizacji , miala problem z trzecią powieką ale ostała zoperowana i jest już ok. Milka ma przewlekłe zapalenie płuc ( przez warunki w schronisku- ona jest za delikatna) :-( jest leczona i wszystko wskazuje na to , ze wyzdrowieje... tylko czy będzie musiała wracać do schroniska ?? mamy czas tylko do piątku 05-10-07 na znalezienie suni domu lub tymczasu - potem schron !! Takie maleństwo na zime nie ma szans w schronisku :placz: podaruj jej chociaz dom tymczasowy :((( Prosze o ogłoszenia i allegro Aneta 511-233-970 POMOCY !!!!!!!! Quote
esperanza Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Na ostatnim zdjęciu wygląda super. Proponuję tą fotkę wykorzystać do ogłoszeń. Quote
Wilejkaros Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 W lecznicy może zostać tylko do piątku? Quote
Owieczka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='esperanza']Na ostatnim zdjęciu wygląda super. Proponuję tą fotkę wykorzystać do ogłoszeń.[/quote] Mam takich fotek fajnych więcej :eviltong: jutro powstawiam Quote
Magdarynka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Milka na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=252372865 Potem wrzucę ją jeszcze na www.niczyje.org Quote
Owieczka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 O jestem taka malusia ... cały czas patrzyłam co sie dzieje i dlaczego tylu ludzi tutaj jest Jak ja lubie pieszczotki :loveu: Przytulaski Będe Cie kochac na wieki , tylko weź mnie do domu :-( Jestem bardzo ciekawska i energiczna :lol: Słuchajcie , z nią naprawdę nie ma co zrobić !!!! :placz: bardzo prosze chociaż o tymczas dla niej :modla: Ze mną nie będziesz się nudzic napewno , będe się do ciebie przytulać i całowac i spać z tobą też i kochać , kochać , kochać nad życie !!! Daj mi tylko szanse ... Quote
lika Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/681137_slodka_milka_psiak_dla_zakochanych.html Quote
Owieczka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Wilejkaros']Nie ma żadnego DT dla niej?[/quote] Nie ma :placz: nikt jej nie ogłasza , to kto ma po nią sie zgłaszać ?? ronja - możesz ją powstawiac gdzie się da ?? :modla: Quote
Owieczka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Puchatku stokrotne dzieki !! :razz: piekne banerki :loveu: może teraz się ktoś nią zainteresuje :-( Quote
Hotel KADIF Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Puchatek']Banerki dla Milki: Już mam :loveu: nawet dwa ! Quote
Owieczka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Milusia musi znaleźć dom tymczasowy !!! koniecznie :placz: ona nie może wrócić do schronu , musi wyleczyć się z kaszlu ... długo chorowała w schronisku :shake: A teraz po sterylce osłabiona ...:-( prosze... to taki miły i kochany psiak Quote
Wilejkaros Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Nie moze wrócić do schronu, bo z tym zapaleniem płuc po prostu nie da tam rady... Quote
miroszki Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Kto ogrzeje milutką Milkę w domciu?? :-( Chociaż tymczasowo..! Quote
Owieczka Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Pepsi już u Miroszki a Milka cały czas w klinice , sama , samiusieńka :-( nikt sie malutka nie interesuje a to taki radosny i kochany psiak ... u cioci jayo na rekach :loveu: ładna z niej żarówka :evil_lol: Chciała się bawić , skakała i wściekała :loveu: a jak ciotka jayo zaczęła ją tarmosić po brzusiu to się rozkładała i pokazywała brzuszek :eviltong: Milusia jest tak ruchliwa , ze to normalnie małe ADHD :evil_lol: Milusia nie ma zapalenia płuc a tylko kaszel kenylowy który jej już przechodzi :razz: Kto ją weźmie na tymczas ... :placz::placz::placz::placz::-( Quote
miroszki Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Taka radosna, zabawowa, milutka, malutka... Co jeszcze więcej można powiedzieć - po prostu potrzebny jej domek..! ;) Quote
quasimodo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niech wszyscy zobaczą tę piękną sunię. Ona bardzo potrzebuje domku! Quote
esperanza Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nie mamy gdzie jej zabrać. Szybko znajdzie dom, ale do czasu adopcji nie może zostać w lecznicy. Quote
Ewusek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 czy kaszel kenelowy jest zakazny ? czy szukamy jej DT bez zwierzat ? oglaszalam na watku ogolnym, ze moge ja dzisiaj przewiesc z Tatarkiewicza do Rembertowa. Quote
Igusia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ewusek napisał(a):czy kaszel kenelowy jest zakazny ? czy szukamy jej DT bez zwierzat ? oglaszalam na watku ogolnym, ze moge ja dzisiaj przewiesc z Tatarkiewicza do Rembertowa. jest zarazny i dorosle psy przechodza go gorzej:roll: Quote
Recommended Posts