Jagoda1 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Marsiku, przecież musi być gdzieś dom dla ciebie... Ja wzięłam ze schroniska Seniorkę, czekała na nas wiele lat. Pokazuj się, Psiaczku... Czy Piesio ma allegro? Quote
Yona Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ale najpóźniej jutro będzie miał :cool3: Quote
Yona Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ja już zaczęłam pisać coś dla niego. Obiecuję, że wystawię :) Quote
vesna30 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Yona pisze :) A dziadek idzie na poszukiwania... Quote
Jagoda1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Umiem kochać i chcę być kochany - to niewiele, a jednak b. dużo...:-( Quote
Yona Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Wystawiłam: Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro Quote
brazowa1 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 dziekuje Yona,wzruszajace i madre allegro.Dziekuje. Wczoraj Mars mial chyba lepszy dzien,wyszedl wieczorem. Dolarowi nagrodki w jednej rece ,Marsowi w drugiej. Moze to niesprawiedliwe,ale dla Marsa byly te lepsze groszki. Quote
vesna30 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Sprawiedliwe sprawiedliwe :):) Marsikowi wszystko co najlepsze........ Quote
Jagoda1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Marsiku, pokaż się szybciutko na górze... Quote
Aga - Czakra Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dostałam takiego maila od dziewczyny z SGGW, której opowiadałam o naszych psiakach: "Wiem, może trochę nieskładnie napisałam. Więc jest tak: adres mojego rocznika to 2004@wmw.estrefa.pl. Jest to adres listy mailingowej. Administrator zbierał od wszystkich adresy mailowe. Wysyłając wiadomość na ten adres dotrze ona na adresy mailowe wszystkich osób, które podały swój adres administratorowi, do osoby wysyłającej a będącej też jeśli jest oczywiście na liście u administratora. Administrator selekcjonuje treść maili, co by ludzie głupot nie wysyłali. Ale ściągi, wszelkie ogłoszenia, pytania, terminy egzaminów itp są wysyłane na tą listę. Często prosi się wykładowców co by wysyłali na ten adres wyniki sprawdzianów, ale oni nie mają wglądu w tą listę. Takie coś jak forum tylko za pomocą maila, z tą różnicą, że forum mogą czytać wszyscy a wysyłać tekst tylko zapisani, a tu wysyłać mogą wszyscy( oczywiście cenzurowane przez administratora ), a czytać tylko osoby które są zapisane. Tak więc jak wysyłam pytania z zeszłego roku na ten adres to odbiera tą wiadomość cały mój rocznik czyli jakieś 150 osób. adresy roczników 1 - 2007@wmw.estrefa.pl 2 - 2006@wmw.estrefa.pl 3 - 2005@wmw.estrefa.pl 4 - 2004@wmw.estrefa.pl 5 - 2003@wmw.estrefa.pl 6 - 2002@wmw.estrefa.pl początek adresu czyli, to co przed @ to rok rozpoczecia studiów czyli w przyszłym roku akademickim adres zaczynający sie na 2002 przestanie istnieć, natomiast pojawi się nowy 2008 czyli nowy pierwszy rok, a 2007 stanie się rocznikiem 2 itd." ja już swoje wysłałam, wysyłajcie teraz swoje może Marsowi sie uda Quote
brazowa1 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Dostalam SMSa,ze to allegro jest pikne i wzruszajace.Dla Marsa nic z tego SMSa nie wyniknie,ale to znak,ze ludzie czytaja.Moze przeczyta tez ten KTOS. Quote
Recommended Posts