Jump to content
Dogomania

Pierwsza zima od 97 roku,gdzie Mars ma cieplo,sucho i miekko...Balbinka [']

Recommended Posts

• Replies 883
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje Yona,wzruszajace i madre allegro.Dziekuje.
Wczoraj Mars mial chyba lepszy dzien,wyszedl wieczorem. Dolarowi nagrodki w jednej rece ,Marsowi w drugiej. Moze to niesprawiedliwe,ale dla Marsa byly te lepsze groszki.

Posted

Dostałam takiego maila od dziewczyny z SGGW, której opowiadałam o naszych psiakach:

"Wiem, może trochę nieskładnie napisałam. Więc jest tak: adres mojego rocznika to 2004@wmw.estrefa.pl. Jest to adres listy mailingowej. Administrator zbierał od wszystkich adresy mailowe. Wysyłając wiadomość na ten adres dotrze ona na adresy mailowe wszystkich osób, które podały swój adres administratorowi, do osoby wysyłającej a będącej też jeśli jest oczywiście na liście u administratora. Administrator selekcjonuje treść maili, co by ludzie głupot nie wysyłali. Ale ściągi, wszelkie ogłoszenia, pytania, terminy egzaminów itp są wysyłane na tą listę. Często prosi się wykładowców co by wysyłali na ten adres wyniki sprawdzianów, ale oni nie mają wglądu w tą listę. Takie coś jak forum tylko za pomocą maila, z tą różnicą, że forum mogą czytać wszyscy a wysyłać tekst tylko zapisani, a tu wysyłać mogą wszyscy( oczywiście cenzurowane przez administratora ), a czytać tylko osoby które są zapisane.
Tak więc jak wysyłam pytania z zeszłego roku na ten adres to odbiera tą wiadomość cały mój rocznik czyli jakieś 150 osób.

adresy roczników
1 - 2007@wmw.estrefa.pl
2 - 2006@wmw.estrefa.pl
3 - 2005@wmw.estrefa.pl
4 - 2004@wmw.estrefa.pl
5 - 2003@wmw.estrefa.pl
6 - 2002@wmw.estrefa.pl

początek adresu czyli, to co przed @ to rok rozpoczecia studiów czyli w przyszłym roku akademickim adres zaczynający sie na 2002 przestanie istnieć, natomiast pojawi się nowy 2008 czyli nowy pierwszy rok, a 2007 stanie się rocznikiem 2 itd."

ja już swoje wysłałam, wysyłajcie teraz swoje
może Marsowi sie uda